Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Junior Member qkazoo0's Avatar
    Nickname
    AshLey
    Class
    Rogue
    Clan
    GÜNEŞ
    Server
    Orion
    Race
    Karus

Exclamation Knight Online'ye girdiğim gibi direk oyundan atıyor! VİDEO (Çözümü bulamıyorum !!! )

Knight Online'ye girdiğim gibi direk oyundan atıyor!
    Oyuna giriyorum Dataları yükledikten sonra oyundan atıyor
    NOT: Bu hatayı sadece maradon bölgesinde alıyorum benim giremediğim serveri arkadaşın 512mb ramlı bilgisayarında girebildim folk / lufer / cz vb. bölgelerde çok rahat geçiş sağlıyorum maradon bölgesi kalabalık olduğu için olabilir ama çözümü olmalı kaç senelik oyuncuyum ilk defa böyle bişi yaşıyorum.
    (Her Serverde Aynı Değil Giremediğim Serverler = Athena Gordion Resurrection
    Ne Yaptıysam olmadı Bunun Bi çözümünü bulan bilen yokmu biliyorumki benim gibi çok madur oyuncular var lütfen yardımcı olun 1 haftadan fazladır ugraşıyorum
    -YAPTIKLARIM AŞAMA AŞAMA-
    2 DEFA FORMAT ATTIM.
    YENİDEN İNDİRDİM RESMİ SİTESİNDEN YÜKLEDİM.
    ŞİFRE DEĞİŞTİRDİM.
    VİRÜS PROGRAMLARINI KALDIRDIM YÜKLEDİM DEĞİŞTİRDİM KARANTİNA DENEDİM HİÇ BİRİ OLMADI.
    BİLGİSAYAR KALDIRMIYO OLABİLİR DEDİLER EVİMDE 3 TANE BİLGİSAYAR VAR ( MASA ÜSTÜ- DİZ ÜSTÜ )HEPSİNDEDE AYNI HAYATI ALIYORUM EN DÜŞÜK BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIYA YAZDIM
    UYUMLULUK XP YAPTIM BÜTÜN UYUMLULUKLARI TEKTEK DENEDİM YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMAYI DENEDİM OLMADI.

Bilgisayar Özellikleri
    Acer ASPIRE 5741G Lattop
    - 4GB ram
    - 1Gb Harici - 1723 GB Paylaşılan TOPLAM: 2.747 GB Ekran Kartı[NVİDİA- GT320m Cuda 1GB]
    - İntel CORE İ3 WİNDOWS7 Home Premium

Lütfen Yardımcı Olun Çözümünü bulan veya yetkili birileri varsa Yorumlarınızı bekliyorum...

Nickname
    AshLey
    Class
    Rogue
    Clan
    GÜNEŞ
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Güncel konu 13.03.2015
    + eklenti
    oyunun kalitesi en düşük ayarda

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Yan karakterle oyuna girip 3-5 dakika dolanın öyle deneyin. Gordion'da olan ama moradonda olmayan bir karakter varsa ona girip öyle de deneyin.
    Gm Eryudes bir arkadaşa bunu önermişti ve sorun çözülmüştü.
    -We are Many, You are but One!

Junior Member
    uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başlıyorum birde bakıyorumki aynı hatanın aynısı bende var çözümünü bilen bile yok görüyorumki bu oyunda hala aynı hala birşeyler değişmemiş bıraktıgım gibi 2006 da oyunu yonetım nasılsa sımdıde aynı devam edıyor,gm nin yaptıgı acıklama hataya karşı cozumlene olucagına yok yan charla 3 dk bekle 3 kere takla at 1 sigara yak inn hosta git 3 pot alıp kapa tekrar gir gibi komik cozumler

Nickname
    AshLey
    Class
    Rogue
    Clan
    GÜNEŞ
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ErrorMacro View Post
    Yan karakterle oyuna girip 3-5 dakika dolanın öyle deneyin. Gordion'da olan ama moradonda olmayan bir karakter varsa ona girip öyle de deneyin.
    Gm Eryudes bir arkadaşa bunu önermişti ve sorun çözülmüştü.
    Kardeşim denedim gene aynı oluyo bu çözüm olmuş olsa bile yeni char açanlar ne yapcak videodada yeni karakter açıyorum zaten bi char açtım denedm neredeyse serverlelerin yarısına giremiyorum bu nasıl bi sistem anlamadm ki sevdiğimiz oyunudamı oynayamıcaz artık

Bende de bu sorun var ve hiç kesin bir çözüm bulamadım. Google hazretlerine sordum 189.000 gösterim çıkıyor ama hiç biri çözüm değil. Hepsi birbirinden alıntı, çalıntı yapılmış konular. Zaten hep geçici çözümler var. Kesin bir çözüm bulabilen yok. Bu konuda mağdur çok ama kesin çözüm bulabilen yok.

not: bilhassa çar moradonda kalınca bu şekilde oluyor. Diğer zonelerde böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Nickname
    AshLey
    Class
    Rogue
    Clan
    GÜNEŞ
    Server
    Orion
    Race
    Karus

Exclamation

Arkadaşlar giren nasıl girebiliyor ve bunun çözümü olmaması nasıl birşey ben anlayamıyorum hayatımda böyle bir saçmalık görmedim

Senior Member
    1 hafta önce aynı sorunla bende karşilaşmiştim.
    Genelde bu durum formatan yada oyunu silip kurunca çıkıyor.
    Charlarımdan biri czde idi ona girip 10 dk bekledim.Sonra maradındaki chara gene giridim gene dc yan charlarımdan biri folkta idi yürüryerek maradoan giriince sorun çözüldü.
    Ayrıca bu sorun internet kaynaklı bir sorun değil ben vınnla bağlanıyorum en düşük internet pcden kaynaklı birsorun sanırım ya ram yada ekran kartından kaynaklanıyordur.

Nickname
    AshLey
    Class
    Rogue
    Clan
    GÜNEŞ
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kemec1986 View Post
    1 hafta önce aynı sorunla bende karşilaşmiştim.
    Genelde bu durum formatan yada oyunu silip kurunca çıkıyor.
    Charlarımdan biri czde idi ona girip 10 dk bekledim.Sonra maradındaki chara gene giridim gene dc yan charlarımdan biri folkta idi yürüryerek maradoan giriince sorun çözüldü.
    Ayrıca bu sorun internet kaynaklı bir sorun değil ben vınnla bağlanıyorum en düşük internet pcden kaynaklı birsorun sanırım ya ram yada ekran kartından kaynaklanıyordur.
    arkadaşm ram ve ekran kartıyla ilgisi yok konudada belirtiyorum evimde 3 tane bilgisayar var en düşük özellikteki bilgisayarımın özelliklerini yazdım
    8gb ramlı 2gb ekran kartlı masa üstünde bile oyuna giremiyorum fakat arkadaşım 512 mb ramlı bilgisayarıyla benim charıma girebiliyor.

Senior Member
    benim her aksam basıma geliyor maradonda kenar kösede duran bir caracterim var onla giriyorum bir kaç dk dolasıyorum sorun çözülüyor başka seçenek olarakta şunu deneyebilirisn oyunu pc ye kur sonra dosyalarını bir flash belleğe yükle ve oyunu pc den kaldır sonrada oyunu pc ne geri kopyala ben böyle yaptım oldu denemek bedava umarım halledersin.

Tags for this Thread