Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

SEBEPSİZ ve HAKSIZ YERE Bİ PARTY BAN!

Yaklaşık 1aydır nöbetleşerek gece gündüz kastığımız karakterlerimiz ban yemiştir.

Aynı partyde bulunduğum 7kişi ban yedi sadece ben ban yemedim.

Nickler: ByLow ,oZzzoo , MrsoZzzoo , ByBy , ByJoker , ByGoodBy , serhan ,

Karakterlerin çoğunun üzerinde kayda değer itemler vardı :

helenid+8, fire keyk+7 , hellblood+7 vs itemler illegal kullanıcak olsak niye riske atalım bu tür itemlerimiz
    Benim kendi karakterimde de azagai+8, mythril set7 vs itemler var.

Hiçbir şekilde illegal bir yazılım kullanmadığımız halde bu yapılan haksızlığı protesto ediyorum.
    Kendi karakterimle oynarkende güvende hissetmiyorum acaba bi ban gelir mi durduk yere diye ; bunun içindir ki benim karakterimi de banlayın.
    Bu şekilde işleyiş gören bi oyunda daha fazla manevi , maddi boşa vakit kaybetmek istemiyorum.

Last edited by Brux; 03-09-2015 at 03:27 PM. Reason: banlanan karakterleri yazdım

Junior Member
    geçmiş olsun dostum starbucks arkadaşımında ben çağırdım exp kasarken onuda banladı bizde anlam veremedik

Quote Originally Posted by Furkan1961 View Post
    geçmiş olsun dostum starbucks arkadaşımında ben çağırdım exp kasarken onuda banladı bizde anlam veremedik
    Hayır benim anlamadığım gm alttan serhan diye yazdıktan sonra tüm partyi banladı benim dışımda.
    zaten charlar banlanırken pc başındaydım.Bi baktım tek tek partydekiler oyundan çıkıyor dedim ne oluyor filan.
    En son ben tek kalınca genie ayarından dolay town'a attı otomatikmen, büyük ihtimal bende banlanıcaktım belki bu sebepten banlanmadım.

7tane karakter durduk yere ban yedi priest harici herkes +81 di

Biz bu şartlar altında exp kasalım günlerce yeri gelsin uykusuz kalalım.
    http://i58.tinypic.com/1zgc2fr.jpg
    yazıklar olsun

Image and video hosting by TinyPic

Quote Originally Posted by Furkan1961 View Post
    geçti işte ne olacak 1aylık emek ve hevesimiz kursağımızda kaldı.Sizede geçmiş olsun

ben de nacizane bir ticket bıraktım.sizinle alakam yok.aynı şeyden ben de müzdaribim.

ERYUDES'in bağlantıları araştırılsın, kimlere ne için hizmet ediyorsa söylesin fazlasını verelim ve insanların yakasını rahat bıraksın.

Junior Member
    itiraf ediyorum arka planda açık olarak illegal yazılım kullanıyorum
    huzurlarınızda AnyOtp ve charımın son görüntüleri

bende eslantta ban yedim town attım diye pot almaya giderken 1.5 günlük dc pre ile ticket attim 2 gündür de cevap bekliyorum geçmiş olsun.

Quote Originally Posted by offyaaneyapak View Post
    bende eslantta ban yedim town attım diye pot almaya giderken 1.5 günlük dc pre ile ticket attim 2 gündür de cevap bekliyorum geçmiş olsun.
    Power up storeden alıcaktın potları kardeş yanlış yapmışsın.Potçudan pot almak ban sebebi olabilir

Quote Originally Posted by jooker21 View Post
    itiraf ediyorum arka planda açık olarak illegal yazılım kullanıyorum
    huzurlarınızda AnyOtp ve charımın son görüntüleri
    aferin hak etmişiz demek ki...

Tags for this Thread