Yok kardeş ya silüs 30 haziran bi yardımcı olsalar ne dua edicem varya bu hesabıda bi arkadaş kurduda verdi telefondan giriorum gerisini sn düşün![]()
Yok kardeş ya silüs 30 haziran bi yardımcı olsalar ne dua edicem varya bu hesabıda bi arkadaş kurduda verdi telefondan giriorum gerisini sn düşün![]()
Neyse kardeş cvp vermiolar teiter face ne varsa yazdım cvp yok kadere mahkum sanırsam ama ekim 2 de dagıtım gördüm o ara girdim 1 2 defa sıkıntı olurmu ?
Destek bileti attım ama uzun süredir cevap almayı geçtim yetkili birime bile atanmadı ticket
eğer bu son şansım ise hesabımı kurtarmak için ticket a hızlı cevap vermelerini sağlayabilmemin bir yolu var mı ?
yoksa son şansımda uçup gidecek
Not: Bilet numarasını da vereyim belki lazım olur biraz daha hızlı ilgilenmeleri konusunda ulaşabiliyorsanız çok makbule geçer. İsterseniz hesabımla alakalı diğer bilgilerimi de verebilirim.
Bilet No: #VOS-219-63814
Last edited by charkurtarmaa+90; 03-02-2015 at 12:19 PM.
Merhaba @AndrePaul 20 Ocak 2015 te hesabım çalındı ticket attım ama cevap yok henüz charın bulunduğu clana girdim 16674 gündür girmemiş görünüyor halbuki en son 19 ocak ta girmiştim bu charda silinecek mi peki ?
otp sorunu yuzunden oyuna gıremıyoruz daha ne kadar beklıceyız sen yenılıkden bahsedıyosun oyuna gıremedıkten sonra yenılık ypmanın ne anlamı kalıyor artık otp sorununu cözüm getırn bizlerde ouna gırebılelım herkes kasdı exp sını itemını bız hala yerımızde sayıyoruzz otp yüzünden
Gerekli ve yararlı bir karar olmuş,ancak bekleme süresinin kısa olduğunu düşünüyorum,duyuru tatirinden itibaren bu sürenin şu an itibari ile en fazla 28 gün olacağı görünüyor,en azından 2 ay gibi bir süre olsa duyurudan haberdar olmayan yada geç haberdar olan,hatta oyuna erişimde sorun yaşayan üyelerinizin mağduriyetlerini büyük ölçüde gidermiş olacağınızı düşünüyorum...
Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum
Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız
Artan TBL konusunda ciddi adımlar atılmasını talep ediyoruz
Merhaba Euko ve usko birleştirildiği zaman characterime giriş yapamadım yardımcı olurmusunuz böyle bi id yok diyor.
iyi güzel hoşda full dizili çarımı silmişsiniz saten... onu neden açamıyorsunuz isteseniz yaparsınız gibi geliyor.. oyuna ara vermiştik şimdi oynuyamıyoruuz. hiçbir şekilde ulaşamazmıyız biz bu hesaba ?