Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 77
    Junior Member
    Yok kardeş ya silüs 30 haziran bi yardımcı olsalar ne dua edicem varya bu hesabıda bi arkadaş kurduda verdi telefondan giriorum gerisini sn düşün

Senior Member
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by account123 View Post
    Yok kardeş ya silüs 30 haziran bi yardımcı olsalar ne dua edicem varya bu hesabıda bi arkadaş kurduda verdi telefondan giriorum gerisini sn düşün
    Hadi ya aslında oyunla haşır neşir olan dışardan bir arkadaşın varsa ona çarına bi kereliğine giriş yapmasını söyleyebilirsin sonra bilgilerini değiştirirsin tabi çok güvendiğin biri lazım

Junior Member
    Neyse kardeş cvp vermiolar teiter face ne varsa yazdım cvp yok kadere mahkum sanırsam ama ekim 2 de dagıtım gördüm o ara girdim 1 2 defa sıkıntı olurmu ?

Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Konuyla ilgili olarak Destek sistemi üzerinden işlem yapabilirsiniz.
    Destek bileti attım ama uzun süredir cevap almayı geçtim yetkili birime bile atanmadı ticket
    eğer bu son şansım ise hesabımı kurtarmak için ticket a hızlı cevap vermelerini sağlayabilmemin bir yolu var mı ?
    yoksa son şansımda uçup gidecek

Not: Bilet numarasını da vereyim belki lazım olur biraz daha hızlı ilgilenmeleri konusunda ulaşabiliyorsanız çok makbule geçer. İsterseniz hesabımla alakalı diğer bilgilerimi de verebilirim.

Bilet No: #VOS-219-63814
    Last edited by charkurtarmaa+90; 03-02-2015 at 12:19 PM.

Junior Member
    Merhaba @AndrePaul 20 Ocak 2015 te hesabım çalındı ticket attım ama cevap yok henüz charın bulunduğu clana girdim 16674 gündür girmemiş görünüyor halbuki en son 19 ocak ta girmiştim bu charda silinecek mi peki ?

otp sorunu yuzunden oyuna gıremıyoruz daha ne kadar beklıceyız sen yenılıkden bahsedıyosun oyuna gıremedıkten sonra yenılık ypmanın ne anlamı kalıyor artık otp sorununu cözüm getırn bizlerde ouna gırebılelım herkes kasdı exp sını itemını bız hala yerımızde sayıyoruzz otp yüzünden

Senior Member cakir17's Avatar
    Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Merhaba Şövalyeler!

Knight Online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden Knight Online'da Mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, Mart ayı içerisinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    NTT Game | Knight Online Ekibi
    Gerekli ve yararlı bir karar olmuş,ancak bekleme süresinin kısa olduğunu düşünüyorum,duyuru tatirinden itibaren bu sürenin şu an itibari ile en fazla 28 gün olacağı görünüyor,en azından 2 ay gibi bir süre olsa duyurudan haberdar olmayan yada geç haberdar olan,hatta oyuna erişimde sorun yaşayan üyelerinizin mağduriyetlerini büyük ölçüde gidermiş olacağınızı düşünüyorum...
    Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum

Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız

Artan TBL konusunda ciddi adımlar atılmasını talep ediyoruz

Member ChupaMarica's Avatar
    Class
    Priest
    Server
    Titan
    Race
    El-Morad
    Merhaba Euko ve usko birleştirildiği zaman characterime giriş yapamadım yardımcı olurmusunuz böyle bi id yok diyor.

Senior Member atillatasan's Avatar
    Nickname
    JustWatch06
    Class
    Rogue
    Clan
    Tuğra
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    iyi güzel hoşda full dizili çarımı silmişsiniz saten... onu neden açamıyorsunuz isteseniz yaparsınız gibi geliyor.. oyuna ara vermiştik şimdi oynuyamıyoruuz. hiçbir şekilde ulaşamazmıyız biz bu hesaba ?

Senior Member atillatasan's Avatar
    Nickname
    JustWatch06
    Class
    Rogue
    Clan
    Tuğra
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ChupaMarica View Post
    Merhaba Euko ve usko birleştirildiği zaman characterime giriş yapamadım yardımcı olurmusunuz böyle bi id yok diyor.
    aynen banada böyle bi durum oldu bende şikayetciyim bu konu hakkında elinden gelen bişey yok sanırım. yada hesabı açmak istemiyorlar. o kadar pre cash gb kastık boşuna gitti emeklerimiz.