Uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmış ve takip etmiş birisiyim. Siz forumun nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız bunu göstermek zorundayız. Sorununuz varsa önce moderatörlere söylemelisiniz çözüm sağlanmazsa bir üst merciye aktarılır sorunlar eğer bunu bilmeniz gerekmektedir. Sadece bugün 2 konu diğer günlerde sürekli bunu yapmaktasınız.
Ben samimiyetimize güvenerek Sayın İnfocide şaka yapamazmıyım takılamazmıyım ? Bunu siz niye resmileştirip bana uyarı atıyorsunuz uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmışsınız ama profesyonel düşünmeyi öğrenememişsiniz. Ayrıca bugün dün meselesine gelirsek daha önceki günler OTP sorunu için açtığım konudan devam ettim farklı bir konu açmadım ama sizin kolayınıza gelen direk uyarı atmak egonuzu lütfen başka yerlerde tatmin etmeye çalışın. Bu oyunu legal oynamaya çalışanların üstünde değil.
Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..
Şuan bu konuda bile kurallara uymamaktasınız. Arka arkaya 2 post atmak yerine edit sekmesini kullanmalısınız. Biz sizlere müsamaha gösterdikçe sizler kurallara uymuyorsunuz. Kurallar herkes için geçerlidir forum müdavimi olsalar bile. Ego tatmin etme gibi bir durum yok kaldı ki bir kişiyi uyarmanın ne gibi bir egosu olabilir. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Burası resmi bir forum farklı konuların altlarında kişilere şaka gibi bir düşünce olamaz.
Kuralları işine geldiği gibi evirip çeviriyosun ben bugüne kadar kimsenin alt alta 2 yorum attığı için ceza aldığını görmedim nese seninle daha fazla tartışmıcam forumda takıldığım süre zarfında kimseyle sorunum olmadı ufak tefek kuralları çiğnemiş olabilirim zaman zaman ama bu hataları samanlıktan iğne çıkarır gibi çıkarıp uyarı atmanız canımı gerçekten sıkmaya başladı . Bundan sonra eskisi gibi forumda takılmıcağımdan emin olabilirsin sen ve senin gibiler sayesinde İyi Oyunlar.....
Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..
bu konu hakkında yetkili birinden yardım istiyorum , varmı bilgisi olan ?
charım suan bugda kaldı , inventory full olduğu için , ne yapmam gerek arkadaşlar ?
????????????????????