Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
    Senior Member Heisenberg3411's Avatar
    Quote Originally Posted by Infocid View Post
    Okçu skillerini çok önceden ilettik ancak yapımcı firma öncelik sırasına göre çalışıyor. Bu konuyu kısa zamanda bir kez daha gündeme getireceğiz. Umarım güzel haberler veririz.
    Sayın İnfocid bizdemi isyan edelim size ulaşmak için
    Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..

Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Quote Originally Posted by ILouiSMineMosyne View Post
    Sayın İnfocid bizdemi isyan edelim size ulaşmak için
    Her yönetici yorumunda sonra konu ile alakası olmayan bir ulaşma yorumu atıyorsunuz. Böyle mesaj atmak yerine moderatörlere sorununuzu iletebilirsiniz.

Quote Originally Posted by EsTeLLa View Post
    Her yönetici yorumunda sonra konu ile alakası olmayan bir ulaşma yorumu atıyorsunuz. Böyle mesaj atmak yerine moderatörlere sorununuzu iletebilirsiniz.
    2 Konu dışında hiçbir konuda böyle bir yorumum yokken siz bana neye dayanarak uyarı atıyorsunuz anlamış değilim. Attığım yorumda ne sakınca var ?

Sen ve senin gibi deneyimsiz modlar yüzünden bu forumu terkedicem bu kaçıncı yeter artık.

Sen ve senin gibi deneyimsiz modlar yüzünden bu forumu terkedicem bu kaçıncı yeter artık.
    Uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmış ve takip etmiş birisiyim. Siz forumun nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız bunu göstermek zorundayız. Sorununuz varsa önce moderatörlere söylemelisiniz çözüm sağlanmazsa bir üst merciye aktarılır sorunlar eğer bunu bilmeniz gerekmektedir. Sadece bugün 2 konu diğer günlerde sürekli bunu yapmaktasınız.

Uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmış ve takip etmiş birisiyim. Siz forumun nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız bunu göstermek zorundayız. Sorununuz varsa önce moderatörlere söylemelisiniz çözüm sağlanmazsa bir üst merciye aktarılır sorunlar eğer bunu bilmeniz gerekmektedir. Sadece bugün 2 konu diğer günlerde sürekli bunu yapmaktasınız.
    Ben samimiyetimize güvenerek Sayın İnfocide şaka yapamazmıyım takılamazmıyım ? Bunu siz niye resmileştirip bana uyarı atıyorsunuz uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmışsınız ama profesyonel düşünmeyi öğrenememişsiniz. Ayrıca bugün dün meselesine gelirsek daha önceki günler OTP sorunu için açtığım konudan devam ettim farklı bir konu açmadım ama sizin kolayınıza gelen direk uyarı atmak egonuzu lütfen başka yerlerde tatmin etmeye çalışın. Bu oyunu legal oynamaya çalışanların üstünde değil.

Ben samimiyetimize güvenerek Sayın İnfocide şaka yapamazmıyım takılamazmıyım ? Bunu siz niye resmileştirip bana uyarı atıyorsunuz uzun yıllar çeşitli forumlarda görev yapmışsınız ama profesyonel düşünmeyi öğrenememişsiniz. Ayrıca bugün dün meselesine gelirsek daha önceki günler OTP sorunu için açtığım konudan devam ettim farklı bir konu açmadım ama sizin kolayınıza gelen direk uyarı atmak egonuzu lütfen başka yerlerde tatmin etmeye çalışın. Bu oyunu legal oynamaya çalışanların üstünde değil.
    Şuan bu konuda bile kurallara uymamaktasınız. Arka arkaya 2 post atmak yerine edit sekmesini kullanmalısınız. Biz sizlere müsamaha gösterdikçe sizler kurallara uymuyorsunuz. Kurallar herkes için geçerlidir forum müdavimi olsalar bile. Ego tatmin etme gibi bir durum yok kaldı ki bir kişiyi uyarmanın ne gibi bir egosu olabilir. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Burası resmi bir forum farklı konuların altlarında kişilere şaka gibi bir düşünce olamaz.
    Last edited by EsTeLLa; 08-01-2014 at 05:38 PM.

Şuan bu konuda bile kurallara uymamaktasınız. Arka arkaya 2 post atmak yerine edit sekmesini kullanmalısınız. Biz sizlere müsamaha gösterdikçe sizler kurallara uymuyorsunuz. Kurallar herkes için geçerlidir forum müdavimi olsalar bile. Ego tatmin etme gibi bir durum yok kaldı ki bir kişiyi uarmanın ne gibi bir egosu olabilir. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Burası resmi bir forum farklı konuların altlarında kişilere şaka gibi bir düşünce olamaz.
    Kuralları işine geldiği gibi evirip çeviriyosun ben bugüne kadar kimsenin alt alta 2 yorum attığı için ceza aldığını görmedim nese seninle daha fazla tartışmıcam forumda takıldığım süre zarfında kimseyle sorunum olmadı ufak tefek kuralları çiğnemiş olabilirim zaman zaman ama bu hataları samanlıktan iğne çıkarır gibi çıkarıp uyarı atmanız canımı gerçekten sıkmaya başladı . Bundan sonra eskisi gibi forumda takılmıcağımdan emin olabilirsin sen ve senin gibiler sayesinde İyi Oyunlar.....

bu konu hakkında yetkili birinden yardım istiyorum , varmı bilgisi olan ?

charım suan bugda kaldı , inventory full olduğu için , ne yapmam gerek arkadaşlar ?

????????????????????

Tags for this Thread