Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 111 to 120 of 130
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Merhaba Şövalyeler!

Bildiğiniz gibi bir süredir, Knight Online’ın en eğlenceli savaşlarından biri olan Castle Siege War üzerinde çalışmalar yapıyorduk. Planlarımıza sizlerden gelen talepler doğrultusunda yön vererek sorunsuz bir CSW sunmak için ekip olarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Ve bugün(19 Haziran Perşembe), binlerce oyuncumuzun merakla beklediği eski Castle Siege War yayınlandı! Artık klanınız ile birlikte bu benzersiz savaşa katılarak diğer klanlarla mücadele edebilir, Delos kalesinin yeni sahibi olabilirsiniz. Güncellenen CSW ile, Center Artifact’i yani kristali artık tıklayarak değil saldırıp kırarak elde edebileceksiniz.

Bunun yanı sıra, Delos alanında Stone of Age adında iki adet kristal bulunacak. CSW başladığında kalenin sahibi olan mevcut klan bu iki kristale saldırıp yok ederek savaş süresini her kristal için ortalama olarak 5 dakika düşürebilecek. Savaş süresi tamamlandığı anda, kalenin son sahibi olan klan Delos’un da sahibi olarak ilan edilecek.

Tüm bunlara ek olarak, CSW’ye eklenmesi planlanan diğer içerikler de önümüzdeki zaman içerisinde, sizlerden gelen geri bildirimlerle güncellenecektir.

Herkese iyi oyunlar dileriz,
    NttGame || Knight Online Ekibi
    önümüzdeki zaman derken 2023 falan mı?

Senior Member SeRiaLKiLLa's Avatar
    Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    Quote Originally Posted by TheBestArcherr View Post
    önümüzdeki zaman derken 2023 falan mı?
    Yapımcı firma nezaman çözerse problemi .
    İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )

[IMG]http://i.hizliresim.com/wjVJjD*****[/IMG]

Senior Member Rumetcyy's Avatar
    Class
    Rogue
    Clan
    DoE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    anlamadığım nokta şu mgame gibi bir firma bir yazılımındaki geçmiş db'yi hangi akla siliyor benim 10 sene önce yazdığım hesap makinesinin source hala yedeklerim arasında duruyor.üstelik bu işlerle gırgırına uğraşıyordum.. işgüzarlık desen oda değil çok ilginç

Quote Originally Posted by pareportea View Post
    anlamadığım nokta şu mgame gibi bir firma bir yazılımındaki geçmiş db'yi hangi akla siliyor benim 10 sene önce yazdığım hesap makinesinin source hala yedeklerim arasında duruyor.üstelik bu işlerle gırgırına uğraşıyordum.. işgüzarlık desen oda değil çok ilginç
    Silmeden önce inan kendine yedeğini almıştır.Belki de şuan NttGame'e bana para ver ben de eski db'yi vereyim diyordur.MGame oyunun elinden gideceğini anlamıştı giderayak böyle bir çakallık düşünmüşlerdir.

Senior Member
    Nickname
    lMenaLaus
    Class
    Priest
    Clan
    RememberMe
    Server
    US->Titan
    Race
    Karus
    Np gelmesi daha iyi olur hiç yoktan csw için iddası olmayan clanlar np için gelir yani her seferinde dolu dolu bir csw olur....

Valla helal olsun 2 yıl sonra bir monu değişdirdiler. Bi 2 yıl sonra eski sistem gelir. Sizde haklısınız suç bizde , hala cash alıp pre alıyoruz genie alıyoruz.

Senior Member Pe0ple's Avatar
    Nickname
    People
    Class
    Priest
    Clan
    GUNES
    Server
    Gordion
    Race
    Karus
    Oyundaki bug ve illegal olayları özelliklede kosp konularında birseyler yapmaya calışıyorsunuz ve kısmende cözüyorsunuz,,,ancak cok yavaş ilerliyorsunuz,bu oyunculara yeterli gelmiyor,daha katı kurallar getirmeniz ve sorunları daha hızlı çözmeniz gerekiyor,yoksa oyun kan kaybetmeye devam edecek,oyuna tekrar dönen oyuncular kosp ve bugları gördükce oyunu tekrar bırakıyorlar..acizane gördüklerim bunlar...

Anladım ki yapımcı firma hiç bir halt yapmıyor ne bdwyi çözdüler ne de cswyi

Junior Member
    alında eski CSW'yi görün,

Bu charımı da o dönemin pet BUG'unu göstermek için video çektim, GM calimaestroya göndermiştim, tamam ilgilenicem dedi, sonra karakteri banladı Daha sonrada komple silmişler karakteri, ne mahkemeye katılabildik ne başka bir yere. sonra adamız haklıyız diye geçiniyorlar.

Pet bugu videosu :

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Sizin yapacağınız CSW ancak bu kadar olur kendimi tutamıyorum artık bugta bu CSW yine Bugta düzeltin artık ya Eski CSW istiyoruz diyoruz acaip acaip güncellemeler geliyor eskiyi istiyoruz biz
    Wir waren soldaten

Tags for this Thread