Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 130
    Senior Member ARABOOOOOOO's Avatar
    Nickname
    ARABOOOOOO
    Class
    Rogue
    Clan
    WaNTeDS
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by MonkyDDrag0n View Post
    Bide şöyle düşünmek lazım önceden Legallerin kaleyi alması için %0.01 şansı yoktu şimdi Legallerin şansı %95 lere kadar çıktı.Zamanla diğer problemlerde düzeldiği zaman Tadından yenmez.
    olması fark etmiyor hacı maksat csw almak ama orada zevk almak ve rekabette yaşamak deilmi ? rekabet olmayan hiç bir yerde ne zevk vardır ne bişe.
    ----------------------------------

http://forum.nttgame.com/forum/forum...#axzz2tEjMqE6p
    -----------------------------------

WaNTeDS - ARABOOOOOO

Senior Member Heisenberg3411's Avatar
    Quote Originally Posted by ARABOOOOOOO View Post
    olması fark etmiyor hacı maksat csw almak ama orada zevk almak ve rekabette yaşamak deilmi ? rekabet olmayan hiç bir yerde ne zevk vardır ne bişe.
    Rekabet olmıcağını nerden biliyorsun ?
    Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..

Nickname
    ARABOOOOOO
    Class
    Rogue
    Clan
    WaNTeDS
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ILouiSMineMosyne View Post
    Ne Zaman olduki ? umulan olmadımı merak etme ümitcim ( Server ) Sana Ve Senin Gibilere Kalıcak Emin Olabilirsin.

WaNTeDS - ARABOOOOOO

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Arkadaşım sadece kale sahibine atak yapabiliyorsun her seferinde towna atılıyorsun np gelmiyor şahsen ben Ronark Land ta neden pk atıyorum NP için peki kimle pk atıyorum karşı ırkla istediğime de atak yapıyorum rekabet budur. Her seferinde towna atılmak, kestiğin kişilerden NP gelmemesi böyle oyun olmaz gidersin GTA da polis ile savaşırsın daha iyi bu benim fikrim CSW eskisi gibi oynanmazsa bu oyunda CSW bitmiştir.
    Wir waren soldaten

Nickname
    ARABOOOOOO
    Class
    Rogue
    Clan
    WaNTeDS
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Rammstein View Post
    Arkadaşım sadece kale sahibine atak yapabiliyorsun her seferinde towna atılıyorsun np gelmiyor şahsen ben Ronark Land ta neden pk atıyorum NP için peki kimle pk atıyorum karşı ırkla istediğime de atak yapıyorum rekabet budur. Her seferinde towna atılmak, kestiğin kişilerden NP gelmemesi böyle oyun olmaz gidersin GTA da polis ile savaşırsın daha iyi bu benim fikrim CSW eskisi gibi oynanmazsa bu oyunda CSW bitmiştir.
    Sürü Piskolojisi Ayrıdır Hacım Ne Yazzan Nafile Destan Sunucusu Yakında Minemoys Arkadasa Ve Onun Gibi Lere Kalacak Bol Bol Rekabet Olur ( WaNTeDS ) in Olmadıgı Yerde

WaNTeDS - ARABOOOOOO

Quote Originally Posted by ARABOOOOOOO View Post
    Ne Zaman olduki ? umulan olmadımı merak etme ümitcim ( Server ) Sana Ve Senin Gibilere Kalıcak Emin Olabilirsin.
    Kendine ve clanına güvenmen yeter bazı şeyler için. Biz destana 100 kişi başlamadık 4 kişi ile geldik buraya kadar. Bazı konularda haklı olabilirsin. Ama en azından kale koxperlara kalmıcak ve kaleyi alma şansınızda var.

Haklısın kardeşimde forumdakiler CSW kapatılsın dedi CSW giremiyoruz dedi onu dedi bunu dedi . Adamlarda bir yerden başladı siz daha açılır açılmaz şikayet ediyorsunuz nerden biliyorsunuz önümüzdeki hafta yeni eklemeler yapılmıcağını bazen çok nankör olabiliyorsunuz bende buna dayanamıyorum.

Senior Member
    Kendine ve clanına güvenmen yeter bazı şeyler için. Biz destana 100 kişi başlamadık 4 kişi ile geldik buraya kadar. Bazı konularda haklı olabilirsin. Ama en azından kale koxperlara kalmıcak ve kaleyi alma şansınızda var.
    Ümitçim ya sen fıratı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun sorun csw nin kimin alıcağı değil sorun ordan zevk almak alamadıktan sonra ne yapıcaksın öyle csw ?

Nickname
    ARABOOOOOO
    Class
    Rogue
    Clan
    WaNTeDS
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad

lwl Jump Bosunamı Geldı Suanda Gb Alıs Satıs Konusunda Destan Sunucusu Gaia Piana Dan Sonra 1'inci Sırada Yeterince Tren Gelecegini Umuyoruz Ve Yeni Csw'nin Hiç Bir Etkisi Olmayacagınıda Görebiliyoruz Yeterince Aydınlandı Ortalık... Ne Kuru Gitsin Ne Yaş Hesabı...

WaNTeDS - ARABOOOOOO

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Herkes CSW yi eski hâli ile oynamak isityor hâla güncellemekten bahsediyorsun o zaman bize gelipte röportajlar da forumlarda Eski CSW geri döndü eski hâli ile oynayabileceksiniz diye yanlış bilgi vermeyecekler diyecekler ki doğru düzgün CSW için çalışıyoruz güncelleme yapacağız eski hâline gelmeyecek diyecekler ki böyle bir şey olsa derlerdi ama sen hâla kafana göre oyun eskiye gidemez eski CSW gelemez falan diretiyorsun.
    Ben kafama göre söylemiyorum. Bunlar bize söylenenler. Bu arada burada hiç bir moderatör bilgisi olmadan kafasına göre konuşmaz. Biz oyuncular ile yönetim arasında sadece köprüyüz. Oyuncular öyle anlamış ve ben burada açıklıyorum size ama sizde bir oyuncu olarak anlamıyorsunuz. Halen sürekli aynı yazıları tekrarlıyorsunuz. Bu uygulamadan herkes memnun kalmayabilir. Fakat durum böyledir. Eksikleri oyuncuların isteği doğrultusunda biz onlara bildirdik. Bize zamanla düzeleceğini söylediler.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Tags for this Thread