Hâla neyi diretiyorsun anlamadım kitamamen eski hâli demiyor ne demek ya Eski CSW yi biz istiyoruz söyledik NTTGAME de iletildi dedi sonra röportajda CSW değişmişti düzeltmeye çalışıyoruz aksilik çıkmazsa haftaya Eski Hâlinde oynayabilecekler diyor sen hâla anlamamakta ısrarcısın. röportajı veren eski CSW gelcek diyor peki geldi mi hayır sadece 1 taş değişti şahsen ben ve clanım bu hafta CSW gireriz 10 dakika durmadan çıkarız bunu çoğu kişide böyle yapacaktır emin olun Anket yapıldı Eski CSW geri gelsin mi diye farkla eski CSW seçildi sen hâla eski ama tamamen değil falan eski ama tamamen eski olmayan bir CSW değil Eski CSW yi istiyoruz anlatabildik mi?

CSW eskiye göre düzenleniyor, fakat tamamen eski yama değil.
tamamen eski hâli demiyor ne demek ya Eski CSW yi biz istiyoruz söyledik NTTGAME de iletildi dedi sonra röportajda CSW değişmişti düzeltmeye çalışıyoruz aksilik çıkmazsa haftaya Eski Hâlinde oynayabilecekler diyor sen hâla anlamamakta ısrarcısın. röportajı veren eski CSW gelcek diyor peki geldi mi hayır sadece 1 taş değişti şahsen ben ve clanım bu hafta CSW gireriz 10 dakika durmadan çıkarız bunu çoğu kişide böyle yapacaktır emin olun Anket yapıldı Eski CSW geri gelsin mi diye farkla eski CSW seçildi sen hâla eski ama tamamen değil falan eski ama tamamen eski olmayan bir CSW değil Eski CSW yi istiyoruz anlatabildik mi?
Reply With Quote