Zamanla düzeltiliceğini yazmışlar işte yakında diğer problemlerde çözülür.Tadından yenmez ozaman CSW
Zamanla düzeltiliceğini yazmışlar işte yakında diğer problemlerde çözülür.Tadından yenmez ozaman CSW
-Do you pray to the Gods?
*The Old and The New.
-There is only one God and his name is Death.
-And there is only one thing we say to Death; Not Today!
http://www.youtube.com/watch?v=NCSl5696waA
bak bakalım 1.45 de ne diyor sevgili yöneticiniz. ArtiZ artiZ cevaplar yazıp insanları yalancı yerine koyana kadar ilgili olun yaptığınız işle biraz.
koxperlere özel bi önlem alacakmısınız?
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece Galatasaray...
2 yıllık bir çalışma olduğunu ben söylemedim zaten NTTGAME'nin ne kadar çalıştığı beni ilgilendirmez şahsen ben oyunuma bakarım zaten oyun içerisinde ne kadar çalıştığı ortadadır. Tamam NTTGAME emeğine saygı duyuyorum ama eski CSW geldi demek CSW'yi ilk hâli gibi oynayabileceğiz demektir. Yamanın eski olacağını söyleyemezler zaten sanki oyunda 4 5 tane CSW oldu Eski CSW geldi diye konu açarsanız şu oyunda 2 yıl önce oynamış bir oyuncu bile CSW için geri gelir ama 1 taşın değiştiğini görünce o CSW nin CSW olmadığını anlar
Wir waren soldaten
Bak ben size kisaca yazayim yillarca csw kovalayanlar biliyordur ama
Eskidende koxperlet vardi ve arka odanin ordan tasa atak yapardi prilerle bir sekilde bunu tutardik ama simdi kale alininca herkes towna dustugu icin sizin yaptiginiz bu degisiklik hicbirseye yaramicak koxperlet kaleyi yine bi clandan bi clana gecirerek 1 saati dolduracaklar biz legaller 2 3 defa kaleye kostuktan sonra icimizden sovup sizin yapacaganiz csw ye die baslayan cumleler
Kurup sinirlenip
Oyundan cikacagiz....
Bu tarz duzenlemeleri asla enine boyuna dusunmuorsunuz siz diyorsunuz ki siz bunla idare edin ilerde duzenleme yapariz diyorsunuz ama biz sadece. Tasin degismesini 2 sene bekledik !!! Siz gelmis np gelmemesi towna dusme herkesin kale sahibine atak verme olayiylada ilgilenecegiz diyorsunuz![]()
Bu tarz hareketlerle duZelme yoluna giren itibarinizi yine bu tarz seylerle
Azaltiyorsunuz farkinda degilsiniz ....
Pazar gunu herseyi goreceksiniz ve csw den sonra ki kobnulari hep beraber goruruz..
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Arkadaşım nedir bu çevir kazı yanmasın derdi sendeki ? Adam diyor ki : "Kullanıcılarımız Csw'nin eski haliyle dönmesini istiyorlardı, bu yönde çalışmalarımızı yaptık ve test sunucusunda testlerimizi yapıyoruz sanıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Csw'yi eski haliye oyuncularımıza sunacağız" diiyor..peki burdan sen anlıyorsun bir anlatıver Allah aşkına?
CSW eskiye göre düzenleniyor, fakat tamamen eski yama değil. Şu sözümü sen anladın mı ? Anladıysan sorun yok, yoksa senin için deve getiririm. Zamanla bazı isteklerde eskiye göre düzenlenecek. Umarım bu söz içinde kazık çakmak gerekmez. Ve bazı isteklerde şimdiden bildirildi.
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!