Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 130
    Senior Member MonkyDDrag0n's Avatar
    Class
    Mage
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Zamanla düzeltiliceğini yazmışlar işte yakında diğer problemlerde çözülür.Tadından yenmez ozaman CSW

-Do you pray to the Gods?
    *The Old and The New.
    -There is only one God and his name is Death.
    -And there is only one thing we say to Death; Not Today!

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Paradise
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    İki yılık bir çalışma yoktu, bunu kim uydurdu bilmiyorum. CSW'yi hileciler aldığı için oyuncular rahatsızdı ve bunu bildirmiştik gerekli önlemlerin alınacağı söylendi. Fakat tamamen eski yama olacağını kimse söylemedi, eski monument geri geldi ve yapılan bazı ufak düzeltmelerde var. Bu düzeltmelerle birlikte CSW'yi umarım hilecilerin elinden kurtarırız. Zamanla her şey daha iyi belli olacaktır.
    http://www.youtube.com/watch?v=NCSl5696waA

bak bakalım 1.45 de ne diyor sevgili yöneticiniz. ArtiZ artiZ cevaplar yazıp insanları yalancı yerine koyana kadar ilgili olun yaptığınız işle biraz.

Member SuperStarr's Avatar
    Nickname
    SuperSt4R
    Class
    Warrior
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    koxperlere özel bi önlem alacakmısınız?
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece Galatasaray...

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    İki yılık bir çalışma yoktu, bunu kim uydurdu bilmiyorum. CSW'yi hileciler aldığı için oyuncular rahatsızdı ve bunu bildirmiştik gerekli önlemlerin alınacağı söylendi. Fakat tamamen eski yama olacağını kimse söylemedi, eski monument geri geldi ve yapılan bazı ufak düzeltmelerde var. Bu düzeltmelerle birlikte CSW'yi umarım hilecilerin elinden kurtarırız. Zamanla her şey daha iyi belli olacaktır.
    2 yıllık bir çalışma olduğunu ben söylemedim zaten NTTGAME'nin ne kadar çalıştığı beni ilgilendirmez şahsen ben oyunuma bakarım zaten oyun içerisinde ne kadar çalıştığı ortadadır. Tamam NTTGAME emeğine saygı duyuyorum ama eski CSW geldi demek CSW'yi ilk hâli gibi oynayabileceğiz demektir. Yamanın eski olacağını söyleyemezler zaten sanki oyunda 4 5 tane CSW oldu Eski CSW geldi diye konu açarsanız şu oyunda 2 yıl önce oynamış bir oyuncu bile CSW için geri gelir ama 1 taşın değiştiğini görünce o CSW nin CSW olmadığını anlar
    Wir waren soldaten

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by cessase11 View Post

bak bakalım 1.45 de ne diyor sevgili yöneticiniz. ArtiZ artiZ cevaplar yazıp insanları yalancı yerine koyana kadar ilgili olun yaptığınız işle biraz.
    Aynen katılıyorum sana şu oyunda 2 tane CSW oldu eski CSW geldi eski hâlinde oynanabilecek demek eski yamayla oynayacağımızı söylemektir.
    Wir waren soldaten

Senior Member
    Bak ben size kisaca yazayim yillarca csw kovalayanlar biliyordur ama
    Eskidende koxperlet vardi ve arka odanin ordan tasa atak yapardi prilerle bir sekilde bunu tutardik ama simdi kale alininca herkes towna dustugu icin sizin yaptiginiz bu degisiklik hicbirseye yaramicak koxperlet kaleyi yine bi clandan bi clana gecirerek 1 saati dolduracaklar biz legaller 2 3 defa kaleye kostuktan sonra icimizden sovup sizin yapacaganiz csw ye die baslayan cumleler
    Kurup sinirlenip
    Oyundan cikacagiz....
    Bu tarz duzenlemeleri asla enine boyuna dusunmuorsunuz siz diyorsunuz ki siz bunla idare edin ilerde duzenleme yapariz diyorsunuz ama biz sadece. Tasin degismesini 2 sene bekledik !!! Siz gelmis np gelmemesi towna dusme herkesin kale sahibine atak verme olayiylada ilgilenecegiz diyorsunuz
    Bu tarz hareketlerle duZelme yoluna giren itibarinizi yine bu tarz seylerle
    Azaltiyorsunuz farkinda degilsiniz ....
    Pazar gunu herseyi goreceksiniz ve csw den sonra ki kobnulari hep beraber goruruz..

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus

Tamamen eski hali demiyor. Eski haliyle ama hangi halleri. CSW eskiye göre düzenleniyor, fakat tamamen eski yama değil.

Birde eski hali olsa yamayı geri alırlardı, olay çözülürdü fakat güncellemek demek farklı bir olay.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member esatto35's Avatar
    Nickname
    VictorieuX
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    LSD Leader
    Server
    Kingdom -> Krasha
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Perastis View Post
    Diyosun...
    Emin bir şekilde "diyorum"

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Paradise
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Tamamen eski hali demiyor. Eski haliyle ama hangi halleri. CSW eskiye göre düzenleniyor, fakat tamamen eski yama değil.
    Arkadaşım nedir bu çevir kazı yanmasın derdi sendeki ? Adam diyor ki : "Kullanıcılarımız Csw'nin eski haliyle dönmesini istiyorlardı, bu yönde çalışmalarımızı yaptık ve test sunucusunda testlerimizi yapıyoruz sanıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Csw'yi eski haliye oyuncularımıza sunacağız" diiyor..peki burdan sen anlıyorsun bir anlatıver Allah aşkına?

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Arkadaşım nedir bu çevir kazı yanmasın derdi sendeki ? Adam diyor ki : "Kullanıcılarımız Csw'nin eski haliyle dönmesini istiyorlardı, bu yönde çalışmalarımızı yaptık ve test sunucusunda testlerimizi yapıyoruz sanıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Csw'yi eski haliye oyuncularımıza sunacağız" diiyor..peki burdan sen anlıyorsun bir anlatıver Allah aşkına?
    CSW eskiye göre düzenleniyor, fakat tamamen eski yama değil. Şu sözümü sen anladın mı ? Anladıysan sorun yok, yoksa senin için deve getiririm. Zamanla bazı isteklerde eskiye göre düzenlenecek. Umarım bu söz içinde kazık çakmak gerekmez. Ve bazı isteklerde şimdiden bildirildi.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Tags for this Thread