Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 130
    Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad

Csw güncellemesi!

Merhaba Şövalyeler!

Bildiğiniz gibi bir süredir, Knight Online’ın en eğlenceli savaşlarından biri olan Castle Siege War üzerinde çalışmalar yapıyorduk. Planlarımıza sizlerden gelen talepler doğrultusunda yön vererek sorunsuz bir CSW sunmak için ekip olarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Ve bugün(19 Haziran Perşembe), binlerce oyuncumuzun merakla beklediği eski Castle Siege War yayınlandı! Artık klanınız ile birlikte bu benzersiz savaşa katılarak diğer klanlarla mücadele edebilir, Delos kalesinin yeni sahibi olabilirsiniz. Güncellenen CSW ile, Center Artifact’i yani kristali artık tıklayarak değil saldırıp kırarak elde edebileceksiniz.

Bunun yanı sıra, Delos alanında Stone of Age adında iki adet kristal bulunacak. CSW başladığında kalenin sahibi olan mevcut klan bu iki kristale saldırıp yok ederek savaş süresini her kristal için ortalama olarak 5 dakika düşürebilecek. Savaş süresi tamamlandığı anda, kalenin son sahibi olan klan Delos’un da sahibi olarak ilan edilecek.

Tüm bunlara ek olarak, CSW’ye eklenmesi planlanan diğer içerikler de önümüzdeki zaman içerisinde, sizlerden gelen geri bildirimlerle güncellenecektir.

Herkese iyi oyunlar dileriz,
    NttGame || Knight Online Ekibi
    Last edited by Infocid; 06-24-2014 at 09:21 AM.
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Teşekkürler Uzun Zaman Süren bekleyiş sona erdi

Member
    Nickname
    MertSaves
    Class
    Priest
    Clan
    Undeaths
    Server
    Atlantis
    Race
    El-Morad
    Anladığım kadarıyla sadece savaş alanında kristal değişti değil mi ? Birde karşı ırklar birbirini kestiğinde naitonal point gelecek mi ?
    Undeaths Clan

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Eski CSW değilse ne gerek vardı ki güncellemeye yani taşı kırıldığında tekrar towna atıyosa herkesi, adam kestiğimizde np vermiyorsa herkese atack yapamıyorsak bence değişen bir şey olmamış diye düşünüyorum.
    Wir waren soldaten

Senior Member HcIJudas's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Anatolia
    Race
    Karus
    Np Felan Gelmiyormu towna düşme olayı varmı :S

Member
    Nickname
    MertSaves
    Class
    Priest
    Clan
    Undeaths
    Server
    Atlantis
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Rammstein View Post
    Eski CSW değilse ne gerek vardı ki güncellemeye yani taşı kırıldığında tekrar towna atıyosa herkesi, adam kestiğimizde np vermiyorsa herkese atack yapamıyorsak bence değişen bir şey olmamış diye düşünüyorum.
    Katılıyorum çünkü koxperlara yani illegal oyunculara önlem bence eski csw ile olmalıdır bir taşı iki senede değiştiriyorlar sadece taş mı problemdi tabiki hayır. Çok mu zor acaba oyundaki istekleri yüzlerce kez hatta binlerce kez 2 senedir dile getiriyoruz biz ne dersek o olur mantığıyla bu yabancı yönetim hiçbir şekilde denileni yapmıyor.
    Undeaths Clan

Senior Member Evaduseph's Avatar
    Nickname
    4EVADUSE
    Class
    Priest
    Clan
    321
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Bu konuda bi kaç sorum olacak.

Delos da içeri girme şansı bulamadım. Eski sistemdeki gibi isimler görünecek mi ? Yoksa Defans - Attacker olarak kale tutana karşı tüm ırklar mı savaşacak ? Kale savaşında oyunculardan NP gelecek mi ? Kale düştüğünde kaleyi tutamayan oyuncular town'a mı düşecekler ? Ek olarak değişen sadece Monument olayı mıdır ?
    Last edited by kadrrrrr5; 06-19-2014 at 10:28 AM.
    4EVADUSE PRODUCTiON

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MertSaves View Post
    Katılıyorum çünkü koxperlara yani illegal oyunculara önlem bence eski csw ile olmalıdır bir taşı iki senede değiştiriyorlar sadece taş mı problemdi tabiki hayır. Çok mu zor acaba oyundaki istekleri yüzlerce kez hatta binlerce kez 2 senedir dile getiriyoruz biz ne dersek o olur mantığıyla bu yabancı yönetim hiçbir şekilde denileni yapmıyor.
    Aynen Eski CSW geldi diyorsunuz sonra açıklama yapıp taş kesilerek alınacak diyorsunuz siz o zaman hiç eski CSW yi oynamadınız eski CSW ayrı bir şey sadece taşın kesilerek alınması ayrı bir şey yani eğer CSW de sadece taş kesilerek alınacaksa ben öyle CSW ye girmem aynı tas aynı hamam olur ve bu güncelleme yapılıp da eski CSW geri geldi diye konu açıyosanız siz hiç eski CSW yi görmediniz o zaman bunu anlıyorum ben.
    Wir waren soldaten

Senior Member esatto35's Avatar
    Nickname
    VictorieuX
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    LSD Leader
    Server
    Kingdom -> Krasha
    Race
    El-Morad
    Yıllardır sadece monuyumu değiştirebildiniz ?
    Ne denebilirki.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread