Results 1 to 10 of 19

Threaded View

Senior Member
    Nickname
    TAYLAN_1
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Luckyye View Post
    Teamwier tarzı bir trojenle bilgisayarı yönetilmiş anladığım kadarıyla. Bunun ICS ile olan bağı beni daha da sinirlendiriyor. Tam herşeyi güvene aldım diyorsunuz yatırım yapıyorsunuz. Birisi bütün itemlerinizi alıyor. Bilişim suçlarına gitmeyi düşündüm. Ancak ben aylar sonra belki yıllar sonra geri alacağım itemleri parasını istemiyorum. Ben hakkım olanı istiyorum. Bunun benim hatam olduğunu kabul etmiyorum. Geçen premiumun dakikasına kadar herşeyin sorumlusu saçma sistem.

Facebook youtube tarzı siteler site taklitleriyle soymak isteyenleri engellemek için benzer tüm domainleri satın alıyor.
    Bunu kendi güvenlik zaafları sayıyıor .
    http://portal.nttgarne.com/ diye bir site war taklit. burda açtığınız üyelikler knightde de çalışıyor bu nasıl iştir
    Direk oyunun bir kusuru olduğunu şuan için düşünmüyorum. Ancak bu, sizin mağdur olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Siz gerçekten soyulduğunuzu ispat edebilirseniz NttGame mağduriyetinizi gidermelidir.

Bilişim suçlarına gidiniz.
    Last edited by TAYLAN_1; 03-21-2014 at 09:12 PM.
    Legal oyuncunun kalmadığı serverde en iyi itemin fiyatını sundries belirler.

TAYLAN_1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tags for this Thread