Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by asgfasg View Post
    gelen mesajlarda nttgame adina görsen kayitli halen telefonumda abi alt yapilari zayif yönetimin olan dürüst oyuncusuna oluyo bundan çok deil 5 ay sonra böyle giderse herkez oyunu bitirmek için yüklenicektir servera hiç legal oyuncu bulamicaklar o zaman simdi 3 kurus geliyosa o zaman o 3 kurusta gelmicek ellerine parayi veren bizleriz oyuna legal oyuncu kalmayinca görecem onlari
    Yine otp kullanmak isteyen arkadasımın telefonuna KNİGHT0NLİNE o deil 0 diye bir yerden mesaj geldiğine şahit oldum. Banada 0 diye bi isimden mesaj gelmişti telefonuma. hergün telefonlarımıza saçma numaralardan KNİGHT ile ilgili mesajlar geliyor. bu numaralar nasıl ele geçiriliyor.
    Yok girip charınızı aktive edin yok kodunuzu girip gb alın.

Quote Originally Posted by CMAS View Post
    Merhaba,

Doğru yerden indirdiğinizi söylüyorsunuz pekala hani anlarım karakteriniz dc olur sonra hack yer oyundan cıkmadan böyle birşey nasıl olur, 15 gün item kastıgınızı söylüyorsunuz hemen hemen herkez ICS Kullanıyor artık ilk defa sizden böyle birşey duydum ful itemli karakter dururken sizin karakterinizemi oyun göz dikcek hikaye biraz abartı gibi geldi kendi düşüncem.
    Arkadaş oyun sordu demiyor zati Ics bi acık var bu sayede pc giriş yapıldı demek istiyor büyük ihtimalle.

Senior Member
    Nickname
    TAYLAN_1
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Luckyye View Post
    Teamwier tarzı bir trojenle bilgisayarı yönetilmiş anladığım kadarıyla. Bunun ICS ile olan bağı beni daha da sinirlendiriyor. Tam herşeyi güvene aldım diyorsunuz yatırım yapıyorsunuz. Birisi bütün itemlerinizi alıyor. Bilişim suçlarına gitmeyi düşündüm. Ancak ben aylar sonra belki yıllar sonra geri alacağım itemleri parasını istemiyorum. Ben hakkım olanı istiyorum. Bunun benim hatam olduğunu kabul etmiyorum. Geçen premiumun dakikasına kadar herşeyin sorumlusu saçma sistem.

Facebook youtube tarzı siteler site taklitleriyle soymak isteyenleri engellemek için benzer tüm domainleri satın alıyor.
    Bunu kendi güvenlik zaafları sayıyıor .
    http://portal.nttgarne.com/ diye bir site war taklit. burda açtığınız üyelikler knightde de çalışıyor bu nasıl iştir
    Direk oyunun bir kusuru olduğunu şuan için düşünmüyorum. Ancak bu, sizin mağdur olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Siz gerçekten soyulduğunuzu ispat edebilirseniz NttGame mağduriyetinizi gidermelidir.

Bilişim suçlarına gidiniz.
    Last edited by TAYLAN_1; 03-21-2014 at 09:12 PM.
    Legal oyuncunun kalmadığı serverde en iyi itemin fiyatını sundries belirler.

TAYLAN_1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Banned
    Infractions
    0/1 (30)
    sistemleri berbat ics i ücretsiz yaparak insanların basına bela saldılar ics yüzüne 20,03,2014 saat 16da soyuldum lanet olsun gmlerde 5 para etmez kımse ılgılenmıyo ama kan kusturucam o soyan adama soyan çok prof deildir er geç yakalanır sonuç:knight kaybetti ben deil bütün çevremi oyundan çekıyorum suan 5 kişiyi ofline yaptım bnm charım sayesinde duruyolardı hep beraber kalkınıcaktık reklam olmasın dıe ısım vermıyorum çok ünlü bir forumdan gelmıstık böle armut armut yönetmeye devam etsinler kozperlarla dolanrıcılara gm olurlar basbasa kalırlar.

Junior Member
    oyunun kendi yaptığı sistemede güvenemyeceksen neye güvenecez arkadaş ayıp ya knightın böyle mağdurlukları düzelterek oyuncuları tekrar kazanması gerektiğini düşünüyorum sonuçta knight küçük bir kuruluş değil..

Junior Member
    Quote Originally Posted by TAYLAN_1 View Post
    Direk oyunun bir kusuru olduğunu şuan için düşünmüyorum. Ancak bu, sizin mağdur olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Siz gerçekten soyulduğunuzu ispat edebilirseniz NttGame mağduriyetinizi gidermelidir.
    Hassasiyetiniz için teşekkür ederim itemleri geri alma konusunda ümidimi yitirdim. Umarım herşey düzelir. Önceden arkadaşımın premiumsuz charı internet kafede soyulmuştu çocuğu soyan cocuğun yaşı büyük olduğu için itemleri alamamıştı. Ancak iki charda rollback yapılmıştı ticketle. umarım Knight hala eski knightdir.

Senior Member kadirsah's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Attila
    Race
    El-Morad
    Geçmiş olsun ticketin cevabını beklemelisiniz (Ücretsiz alıcaklar dikkat etsin) Karalamak gibi geldi bana

Oyun müşterilerini madur etmek istemez, Otp'de Sıkıntı var mı bilmem oyunla alakası yoktur.
    Oyun cokta guzel mağdur ediyor bizi. Hiç merak etme sen. Ben de ICS yaptım (ucretsiz) haftasına char gitti. Şimdi de ticket a gelen cevap sadece mailimi kaydetmişim ICS ye tam anlamıyla kurmamısım mışım mışım. NTTgame istediği an bizim durumuza el koyar ve gereğini yapar. Ama artık inanmıyorum hiç bir şekilde.ŞU an ne kadar inancım kalmasa da Ucretsiz ICS ye hesabımı kaydettim. Gerçi hesapta çalacak bişeyde kalmadı sırf hesabımı almaya aylarca uğraşmamak için bir daha. Zaten bundan sonra ne item yapmak için uğraşırım ne de bu oyuna para dökerim. NttGame adaleti yerine getirmeyip benim olanı bana vermediği sürece oyun bitmiştir benim için....

Junior Member
    Geçmiş olsun ticketin cevabını beklemelisiniz (Ücretsiz alıcaklar dikkat etsin) Karalamak gibi geldi bana

Oyun müşterilerini madur etmek istemez, Otp'de Sıkıntı var mı bilmem oyunla alakası yoktur.
    Oyun gerekli önlemleri almadığı için yüzlerce kişi madur oluyor. Eğer ben dikkat ettiğim halde bir şekilde soyulduysam başka biri de soyulabilir ve görünüşe göre bu soyanın yanına kar kalır.
    Last edited by Luckyye; 03-21-2014 at 10:14 PM.

Junior Member
    erenaekk2 isimli hesabınız ve ICS sisteminiz üzerinde yapılan inceleme sonucunda herhangi bir sorun ve açık gözlemlenmemiştir. Hesabınız ile ilgili olarak şüpheli giriş hareketleri bulunduğu görülmektedir.Bu sebeplerden dolayı ne yazık ki size restorasyon konusunda yardımcı olamamaktayız.

Tags for this Thread