Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Senior Member cakir17's Avatar
    Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad

Question Tbl tartişma konusu

Arkadaslar malesef Oyunda ciddi sekılde TBL kullanımı mevcut....

Konu hakkında CR bolumunede konu acmamıza ragmen yeterlı ılgı ve alakayı goremedıgımızı dusunuyorum....

Birden fazla TBL kullanımına oyun ıcınde sureklı sahıt olmaktayız...

Bu konuda Hem Oyuncu arkadaslarımızın hemde Yetkılılerın fıkırlerını almak ıcın konuyu acmıs bulunuyorum...Iyı forumlar

Çok net yakalayamasamda bir TBL videosudur...

Last edited by cakir17; 03-01-2014 at 08:48 PM.
    Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum

Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız

Artan TBL konusunda ciddi adımlar atılmasını talep ediyoruz

kime ne anlatıyosun gecenlerde biri video sunu bile koydu phact cıktığı gibi adam tbl satıyor

Senior Member SeRiaLKiLLa's Avatar
    Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    TBL kaldırılmıştı fakat speed hack ile beraber hortladı bazı mage ve priestler asasdan hızlı koşuyor . komik bi durum ..
    İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )

[IMG]http://i.hizliresim.com/wjVJjD*****[/IMG]

Senior Member MonkyDDrag0n's Avatar
    Class
    Mage
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SeRiaLKiLLa View Post
    TBL kaldırılmıştı fakat speed hack ile beraber hortladı bazı mage ve priestler asasdan hızlı koşuyor . komik bi durum ..
    Onu bırak malum forumda tbl satıyolar 55 liraya aynı anda hp mp pot basıyor

-Do you pray to the Gods?
    *The Old and The New.
    -There is only one God and his name is Death.
    -And there is only one thing we say to Death; Not Today!

Quote Originally Posted by MonkyDDrag0n View Post
    Aynen diğer yerde dediğim gibi adamlar bu oyunu yapanalrdan daha zeki Video dada gösteriyolar hp mp aynı anda basmayı )

Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Siteleri bilmiyorum ama bu aksam czde 1 video cektım.. 1 asası 1 party kesene kadar göbeğimiz cıktı...

TBL ile alakalı soylenen su:tum skıllerde x2.5 misli hızlandırma....

Detayını bılmesemde video uplandıgında buraya koyacagım... Izledıkce hayretler ıcınde kalıyorum...
    Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum

Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız

Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    Normal . Alacak adam da alan adamda çoktur . üstünlük sağlamak için herşeyi yaparlar. benim anlamadığım NTT bundan ne kazanıyor da fixlemiyor. Pardon YAPIMCI FİRMA DİYECEKTİM .

Jr için oyuna gircektim vaz gectim bu saaten sonra uzun süre girmemek en güzeli oyuna

Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SeRiaLKiLLa View Post
    Normal . Alacak adam da alan adamda çoktur . üstünlük sağlamak için herşeyi yaparlar. benim anlamadığım NTT bundan ne kazanıyor da fixlemiyor. Pardon YAPIMCI FİRMA DİYECEKTİM .
    Bız bukonuda daha once moderatorlere cok bıldırımde yaptık cok konustuk ben sahsı olarak su kanaate vardım...

Mgamenın sunucusunda bu acıkları oyunun aleyhine kullanacak bır oyuncu kıtlesı yok ama....

Usko serverındekı bu acıklar dahıl oyundakı her acıgı oyunun aleyhıne kendı lehlerıne kullanacak yuzlerce belkı bınlerce kısı var...

Bu nedenle tahmınıme gorer Mgame ya NTTGamenın bıldırdıgı acıkları ciddiye almıyor yada bu acıklarla ugrasmaktan bogusmaktan maddi manevı anlamda bıkmıs dıye dusunuyorum....

Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    Quote Originally Posted by cakir17 View Post
    Bız bukonuda daha once moderatorlere cok bıldırımde yaptık cok konustuk ben sahsı olarak su kanaate vardım...

Mgamenın sunucusunda bu acıkları oyunun aleyhine kullanacak bır oyuncu kıtlesı yok ama....

Usko serverındekı bu acıklar dahıl oyundakı her acıgı oyunun aleyhıne kendı lehlerıne kullanacak yuzlerce belkı bınlerce kısı var...

Bu nedenle tahmınıme gorer Mgame ya NTTGamenın bıldırdıgı acıkları ciddiye almıyor yada bu acıklarla ugrasmaktan bogusmaktan maddi manevı anlamda bıkmıs dıye dusunuyorum....
    Kamyon yüküyle para kazanıyorlar bıkacaklarsa bir açıklama yaparlar bu olaylar düzeltilemiyor diye. Fakat yapmazlar niye paranın tadı güzel geliyor. Online oyun pazarında en kötü yapımcı firma knight online a aittir diye düşünüyorum . 1 problemi çözmek yıllar alıyorsa bitmiştir bu oyun .

Tags for this Thread