Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 171 to 180 of 182
    Bence bu sistem çoğu kişiyi mağdur edecek. Çünkü OTP ayrı SMS Doğrulama ayrı, Cep Telefonu doğrulama ayrı çorba oldu her şey. Tüm hesaplardaki tel no bir kereye mahsus sıfırlanıp nttgame hesap paneli üzerinden tek numara ve tek doğrulama ile 3 sistemi aktif edecek şekilde güncellenmeli. Tek numara tek hesap şeklinde olsa daha iyi olur bence. Bir numara eklenip o numara ile doğrulama yapılır. Altında 3 adet açma/kapatmalı buton olur. Numara doğrulanınca bu üç buton açıp/kapatma aktif olur. Butonlar Sms doğrulama aç/kapa, Hesap doğrulama aç/kapa, OTP doğrulama aç/kapa şeklinde olabilir. Açılan buton tekrar pasif hale getirilebilmesi içinde ekli olan telefon numarasına kod gelebilir.
    Ayrıca tek numara 3 hesapta çok. Dört kişilik bir ailede 12 kere doğrulama hakkı oluyor. Mesaj gönderilen numarada sıkıntılar var bence bu sorun bir an önce çözülmeli.
    Last edited by xTEOMANx; Today at 01:12 PM.

Junior Member
    benimde sıkıntı tam olarak o zaten 3 farklı numara olacak ve otp yenilemek gerekecek mi bilgi yok smse kod gelecek deniyor tam net bi bilgi verilmiyor geçen gördüm biri yazmış mesela kayıt yaparken hatta tl olması gerekiyormuş nttye para ödüyoruz cash için yetmedi bide bayilere mi ödememiz gerekiyor bi oyun için çok fazla şey değil mi bu sistem madem kod istiyorsunuz ücretsiz yapılması gerekmiyor mu bunun ondan sonra gb fiyatı 300 tl hadi oynayın yada oyunun para karşılığı yok deniyor nasıl yok arkadaş o kadar para vereceksem nasıl bi karşılığı olmuyor

Quote Originally Posted by has_X532qv6z View Post
    benimde sıkıntı tam olarak o zaten 3 farklı numara olacak ve otp yenilemek gerekecek mi bilgi yok smse kod gelecek deniyor tam net bi bilgi verilmiyor geçen gördüm biri yazmış mesela kayıt yaparken hatta tl olması gerekiyormuş nttye para ödüyoruz cash için yetmedi bide bayilere mi ödememiz gerekiyor bi oyun için çok fazla şey değil mi bu sistem madem kod istiyorsunuz ücretsiz yapılması gerekmiyor mu bunun ondan sonra gb fiyatı 300 tl hadi oynayın yada oyunun para karşılığı yok deniyor nasıl yok arkadaş o kadar para vereceksem nasıl bi karşılığı olmuyor
    Olay şu zaten yeni bir sistem ve yeni bir kural getiriliyor ama bu oyunu oynayanlar ilk defa bu oyuna kayıt olanlar değil. 15-20 yıllık oyuncular kaç kere o numara ile hesap doğrulama yaptılar. Çoğumuz 2-3 hesap açmışızdır. Ondan bundan no istemek saçma geliyor bana. Benim açımdan sorun yok ama forumda bu konudan çok mağdur olan gördüm. Bence 1 hesap 1 tel 1 doğrulama en ideal olanı benim görüşüm.

Junior Member
    Quote Originally Posted by has_58ACvVK6 View Post
    Hesabım bölümünde Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.

bu şu anlamamı geliyor otp de sorun yaşadım diyelim buraya ekleyecegim numaradan mı işlem yapacam
    Genel Bakış’a eklediğiniz numara, OTP’ye kayıtlı numaranızın otomatik olarak değiştiği anlamına gelmiyor. Hesap telefonu ile ICS / OTP numarası ayrı bilgiler; şu an aynı olmaları zorunlu değil.

Bu yüzden o uyarıdan, “OTP’de sorun yaşarsam bütün işlemleri buraya eklediğim numarayla yapacağım” sonucu çıkmıyor. ICS sitesine erişmek ile yeni AuthCode istemek gibi OTP işlemleri aynı şey değil. OTP tarafındaki işlemler için kayıtlı ICS numaranıza erişiminizi de korumanız gerekiyor.

İleride doğrulama işlemlerinde hangi numaranın kullanılacağı konusunda Patheoz henüz kesin bilgi vermediğini belirtmişti. Dolayısıyla yeni eklediğiniz numaranın eski OTP numaranızın yerini aldığını düşünmeyin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by has_X532qv6z View Post
    benim anlamadığım şöyle bir şey var bilen söyleyebilir mi yada modlardan biri açıklayabilir mi benim hesabımın pazar için sms onay numarası başka bi numara otp için kullandığım numara başka bir numara şimdi bu kayıt için yeni numaramı kaydetmem gerekiyor diğerlerine ulaşamıyorum merakım şu ben yeni numarayla buna kayıt yaparsam otp ile ilgili hali hazırda kullandığım çarda bi sıkıntı olur mu yada bu sms kaydının mantığı nasıl işliyor kaç senedir aynı otpyi kullanıyorum yedeklediğim için sıkıntı olmuyor bu kayıtta sıkıntı yaşar mıyım yada ilerde numaraya onay gelecek deniyor nedir bu tam olarak sms geldi diyelim otpyi yeniden mi kuracak yoksa ntt sitesine girip onay mı verecez sadece bunu aydınlatırsanız ona göre 0dan hesap açar yada kullandığım hesaba yan çar olarak server kaydı yapacam
    Yeni numaranızı mevcut hesabınızın Genel Bakış bölümüne eklemeniz, eski pazar SMS onayınızı veya OTP kaydınızı değiştiren bir işlem değil. Hesap telefonu, pazar SMS onayı ve ICS / OTP ayrı bilgiler olarak değerlendiriliyor. Bu nedenle yeni telefon doğrulamasını yaptığınız için çalışan AnyOTP’nizi yeniden kurmanız gerekmiyor; mevcut pazar onayınız da geçerliliğini koruyor.

Burada asıl dikkat etmeniz gereken, eski OTP numaranıza artık ulaşamamanız. AnyOTP şu an kod üretiyor olsa da ileride yeniden kurulum veya yeni AuthCode istemeniz gerekirse o numaraya erişim önemli olabilir. Yeni numarayı Genel Bakış’a eklemek, ICS’teki eski numarayı otomatik olarak güncellemiyor.

“İleride numaraya onay gelecek” kısmının nasıl uygulanacağı ise henüz net açıklanmadı. Patheoz bu konuda "İlerisi için net bir bilgi şimdiden vermek istemiyorum ama hesabınıza ekleyeceğiniz telefon numarasına önem vermenizi tavsiye ederim" şeklinde bilgi vermişti. Dolayısıyla bunun yalnızca portalda yapılacak bir doğrulama mı olacağını, OTP ile ilgili başka bir işlem gerektirip gerektirmeyeceğini şimdiden kesin söyleyemeyiz.

Mevcut hesabınızla yeni sunucuya kayıt olabilirsiniz; sırf telefon numaralarınız farklı diye sıfırdan hesap açmanız gerekmiyor. Ön kayıt için yeni telefon doğrulamasını tamamlamanız, giriş için de hesabınızın OTP’sinin aktif olması gerekiyor. Ayrıca eklediğiniz numarayla başka bir hesabın yeni sunucu kaydı yapılmamış olmalı. Ancak eski ICS numaranıza erişememe konusunu, yeni telefon kaydıyla çözülmüş kabul etmeyin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by YUNEX View Post
    Yeni numaranızı mevcut hesabınızın Genel Bakış bölümüne eklemeniz, eski pazar SMS onayınızı veya OTP kaydınızı değiştiren bir işlem değil. Hesap telefonu, pazar SMS onayı ve ICS / OTP ayrı bilgiler olarak değerlendiriliyor. Bu nedenle yeni telefon doğrulamasını yaptığınız için çalışan AnyOTP’nizi yeniden kurmanız gerekmiyor; mevcut pazar onayınız da geçerliliğini koruyor.

Burada asıl dikkat etmeniz gereken, eski OTP numaranıza artık ulaşamamanız. AnyOTP şu an kod üretiyor olsa da ileride yeniden kurulum veya yeni AuthCode istemeniz gerekirse o numaraya erişim önemli olabilir. Yeni numarayı Genel Bakış’a eklemek, ICS’teki eski numarayı otomatik olarak güncellemiyor.

“İleride numaraya onay gelecek” kısmının nasıl uygulanacağı ise henüz net açıklanmadı. Patheoz bu konuda "İlerisi için net bir bilgi şimdiden vermek istemiyorum ama hesabınıza ekleyeceğiniz telefon numarasına önem vermenizi tavsiye ederim" şeklinde bilgi vermişti. Dolayısıyla bunun yalnızca portalda yapılacak bir doğrulama mı olacağını, OTP ile ilgili başka bir işlem gerektirip gerektirmeyeceğini şimdiden kesin söyleyemeyiz.

Mevcut hesabınızla yeni sunucuya kayıt olabilirsiniz; sırf telefon numaralarınız farklı diye sıfırdan hesap açmanız gerekmiyor. Ön kayıt için yeni telefon doğrulamasını tamamlamanız, giriş için de hesabınızın OTP’sinin aktif olması gerekiyor. Ayrıca eklediğiniz numarayla başka bir hesabın yeni sunucu kaydı yapılmamış olmalı. Ancak eski ICS numaranıza erişememe konusunu, yeni telefon kaydıyla çözülmüş kabul etmeyin.
    çok teşekkürler yeteri kadar açıklayıcı oldu benim için

Junior Member
    Merhabalar

Avrupada yasiyorum belirtilen numaraya sms yolluyorum herhangi bir bilgi gelmiyor cep telefonu dogrulmasi yapamiyorum lütfen yardimci olurmusunuz

Junior Member
    Quote Originally Posted by TheMargueS View Post
    Merhabalar

Avrupada yasiyorum belirtilen numaraya sms yolluyorum herhangi bir bilgi gelmiyor cep telefonu dogrulmasi yapamiyorum lütfen yardimci olurmusunuz
    Merhabalar, hangi ülkeden ve hangi operatörden gönderim yapıyorsunuz? Türkiye dışındaki numaralar için duyuruda SMS’in +16315401700 numarasına gönderilmesi gerektiği belirtiliyor. Mesajı da “NTTGame boşluk size verilen kod” şeklinde, doğrulamada kullandığınız hattınızdan göndermelisiniz.

SMS telefonda gönderilmiş görünüyor ama sitedeki işlem tamamlanmıyor mu, yoksa mesaj hiç gönderilemiyor mu? Yanıt SMS’i gelmemesi tek başına nerede sorun olduğunu göstermiyor; doğrulama ekranında bir hata veya başarılı işlem uyarısı çıkıp çıkmadığı önemli.

Gönderim başarısızsa operatörünüzden yurt dışına SMS gönderiminin açık olduğunu ve tarife / bakiye kısıtı bulunmadığını kontrol ettirebilirsiniz. Mesaj gönderildiği hâlde doğrulama tamamlanmıyorsa ülke, operatör ve işlem saatiyle birlikte destek bileti iletmeniz uygun olur. Burada telefon numaranızı veya doğrulama kodunuzu paylaşmadan hata mesajını yazarsanız durumu daha net anlayabiliriz.

Bir telefon numarası en fazla 3 farklı hesaba tanımlanabilir. Ancak numaranızı değiştirseniz dahi hakkınızdan harcanmış sayılır. Unutmayın: 1 numara 3 hesaba eklense de 12 Kasım'daki yeni sunucuya bu hesaplardan yalnızca 1 tanesi kayıt olabilir.

Butun sorun 3 hesap tanimlanmasindan kaynaklaniyor.
    3 hesap tanimlamaya izin verip yeni serverlar icin neden 1 hak veriliyor?
    Tek numara uzerinden hersey icin 1 hak verilsin ve sorun ortadan kalksin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by YUNEX View Post
    Merhabalar, hangi ülkeden ve hangi operatörden gönderim yapıyorsunuz? Türkiye dışındaki numaralar için duyuruda SMS’in +16315401700 numarasına gönderilmesi gerektiği belirtiliyor. Mesajı da “NTTGame boşluk size verilen kod” şeklinde, doğrulamada kullandığınız hattınızdan göndermelisiniz.

SMS telefonda gönderilmiş görünüyor ama sitedeki işlem tamamlanmıyor mu, yoksa mesaj hiç gönderilemiyor mu? Yanıt SMS’i gelmemesi tek başına nerede sorun olduğunu göstermiyor; doğrulama ekranında bir hata veya başarılı işlem uyarısı çıkıp çıkmadığı önemli.

Gönderim başarısızsa operatörünüzden yurt dışına SMS gönderiminin açık olduğunu ve tarife / bakiye kısıtı bulunmadığını kontrol ettirebilirsiniz. Mesaj gönderildiği hâlde doğrulama tamamlanmıyorsa ülke, operatör ve işlem saatiyle birlikte destek bileti iletmeniz uygun olur. Burada telefon numaranızı veya doğrulama kodunuzu paylaşmadan hata mesajını yazarsanız durumu daha net anlayabiliriz.
    merhabalar

avrupadayim soylediginiz gibi aynisni yaptim ve ekrandaki sure bitti kayit bulunamadi diyor
    hersey normal cunku otp icin message geldi smsde bir sorun olmadigini dusunuyorum hata mesaji sure bittikten sonra kayit buluamadi yaziyor