Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 161
    Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by kyu_cURgmzhM View Post
    Selamlar otp numaramız ve yeni sistemle kayıt olacak numaramız farklı olabilir demişsiniz peki ileride yapacağımız doğrulama işlemlerinde sms kodu hangisine gelecek ? Yeni sistemde kayıt ettiğimiz numaraya mı otp numaramıza mı ?
    İlerisi için net bir bilgi şimdiden vermek istemiyorum ama hesabınıza ekleyeceğiniz telefon numarasına önem vermenizi tavsiye ederim, şu an için söyleyebileceğim daha fazla detay yok bu konu hakkında.

Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Hayır pazar ve takas özelliklerini açmak için yaptığınız SMS onayı ile hesabınıza eklediğiniz Telefon Numarası farklı bilgiler olarak değerlendiriliyor.
    Teşekkür ederim. @Patheoz

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Felis
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    İlerisi için net bir bilgi şimdiden vermek istemiyorum ama hesabınıza ekleyeceğiniz telefon numarasına önem vermenizi tavsiye ederim, şu an için söyleyebileceğim daha fazla detay yok bu konu hakkında.
    Bende yeni eklediğim numara ile OTP numarası aynı, sms onay (Eski trade onay numarası farklı ama erişimim var) eklediğim numaranın 3 otp 3 sms hakkı doluydu ama bu 3 hesaptan 1'ine ekledim, bu hesapla yeni sunucuda oynayabilir miyim?

Sıkça sorulan sorular kısmında ki açıklama kafa karıştırıcı.

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by n0v3mb3r4 View Post
    Bende yeni eklediğim numara ile OTP numarası aynı, sms onay (Eski numara farklı ama erişimim var) eklediğim numaranın 3 otp 3 sms hakkı doluydu ama bu 3 hesaptan 1'ine ekledim, bu hesapla yeni sunucuda oynayabilir miyim?

Sıkça sorulan sorular kısmında ki açıklama kafa karıştırıcı.
    Telefon Numarası bilgisini eklediğiniz hesapla yeni sunuculara kayıt olabilirsiniz.

Ama bu telefon numarası bilgisini eklediğiniz hesabın SMS onayı, yani pazar ve takas özellikleri aktif edilmediyse ve kullanmak istediğiniz numarayı halihazırda başka 3 hesapta SMS onayı için kullandıysanız, SMS onayı yapamazsınız.

Telefon Numarası eklediğiniz hesabın OTP'si aktif ise, yeni sunuculara giriş de yapabilirsiniz.

Şu an için OTP numarası ile hesabınıza eklediğiniz Telefon Numarası bilgilerinin herhangi bir bağlantısı bulunmuyor.

Senior Member
    şuan oynadığım 2 farklı hesap var birisi pazar çarım , ikisine de aynı telefon numarası ile doğrulama yaptım ? yeni serverlere 2 hesap ile giriş yapabilecek miyim ? yoksa 2ci hesabın farklı telefon numarada mı olması gerekli ? @DonJose

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Zordaney View Post
    şuan oynadığım 2 farklı hesap var birisi pazar çarım , ikisine de aynı telefon numarası ile doğrulama yaptım ? yeni serverlere 2 hesap ile giriş yapabilecek miyim ? yoksa 2ci hesabın farklı telefon numarada mı olması gerekli ? @DonJose
    Hayır, 1 telefon numarası 3 hesapta eklenmiş olsa bile bunlardan sadece 1'i ile yeni sunuculara kayıt olabilirsiniz.

Sms guncellemesi yaptiktan sonra oyun hizmetleri bolumunde yer alan Knight ICS servisinin aktif olmadigini goruntuluyorum. Aktif etmek icin tiklayinca otp istiyor ve otp yi girince herhangi bir sey olmuyor. Ancak bu sirada gorunenin aksine otp servisi acik. Yani oyuna otp ile giriyorum.

Senior Member
    peki 2 hesapla da girebilmem için 2ci hesabın numarasını değiştirmem gerekiyor mu tekrardan ? yoksa yeni sunuculara kayıt zamanı farklı bi numara kullansam yeterli olur mu ? çünkü 2 hesabı tek telefon numarası ile doğrulama yaptım ? tşk ederim hızlı cevabınız için.

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by DryadsSevgisi View Post
    Sms guncellemesi yaptiktan sonra oyun hizmetleri bolumunde yer alan Knight ICS servisinin aktif olmadigini goruntuluyorum. Aktif etmek icin tiklayinca otp istiyor ve otp yi girince herhangi bir sey olmuyor. Ancak bu sirada gorunenin aksine otp servisi acik. Yani oyuna otp ile giriyorum.
    Bunu kontrol edeceğiz bildirim için teşekkürler.

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Zordaney View Post
    peki 2 hesapla da girebilmem için 2ci hesabın numarasını değiştirmem gerekiyor mu tekrardan ? yoksa yeni sunuculara kayıt zamanı farklı bi numara kullansam yeterli olur mu ? çünkü 2 hesabı tek telefon numarası ile doğrulama yaptım ? tşk ederim hızlı cevabınız için.
    Hesaplardan ikisinin de Genel Bakış sayfasındaki Cep Telefonu bilgisi aynı ise, evet birinin telefon numarasını değiştirmeniz gerekli.