Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 64
    Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad

[Güncelleme Notları] 11.06.2026

Merhaba Şövalyeler,

11.06.2026 tarihli sunucu bakımı ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

[ Yeni Etkinlikler ]
    * Ronark Land Bowl Lycaon Boss etkinliği başladı. (4 Hafta)
    - Her 3 saatte bir Lycaon Boss'u ortaya çıkacaktır.
    - Respawn süresi rastgele ileri veya geri değişiklik gösterebilir.
    - Eski Lycaon Boss'u ile aynı eşyalar düşmektedir.

* I Love Knight Online etkinliği başladı. (4 Hafta)
    11 Haziran ~ 9 Temmuz tarihleri arasında Akara'nın Sunağı üzerinden 20 veya daha fazla "I Love Knight Online" amblemi alan oyuncuların hesaplarında, 9 Temmuz tarihli sunucu bakımı sonrası Karakterlerinin Görevleri Sıfırlanacaktır.

* Genie Etkinliği başladı. (4 Hafta)
    - 2 Saat veya daha fazla sürede aralıksız Genie kullanan karakterlere posta kutusuyla Event Coupon 1 eşyası gönderilecektir.

- 20 Adet Event Coupon 1 eşyasını [Fortune Teller] Mekin’e teslim ederek Superior Draki Supply Box eşyası alabilirsiniz.
    - Event Coupon eşyaları hesap ve zaman dilimi başına bir defa alınabilir ve karakter posta kutusu ile iletilir. (Takas edilemez – Depoda saklanabilir)
    - Genie kullanırken oyundan çıkıp tekrar girmeniz veya Genie’i açıp kapatmanız sürenizi sıfırlayacaktır.
    - 1. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 18:00 – 00:00
    - 2. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 02:00 – 08:00
    - Event Coupon 1 eşyası etkinlik sona erdiğinde kaldırılacaktır.

[ Yaklaşan Etkinlik ]

Daily Coin Exchange etkinliği yakında sizlerle. (25 Haziran ~ 23 Temmuz)
    25 Haziran tarihinde başlayacak olan Daily Coin Exchange etkinliği boyunca Juraid Mountain etkinliğine girerek, kazandığınızda 2 adet, kaybettiğinizde 1 adet “Daily Coin” eşyasını elde edebilirsiniz.
    - 30 Adet Daily Coin eşyasını toplayıp [Fortune Teller] Mekin NPC'sine teslim etmeniz karşılığında 1 kereye mahsus (Hesap Bazlı) "Blessed Talisman Enhancement Item - Untradable" eşyası kazanabileceksiniz.

[ Sona Eren Etkinlikler ]
    * Ronark Land Bowl Lupus etkinliği sona erdi.
    * "I will continue playing Knight Online" etkinliği sona erdi.
    - 14 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında Akara'nın Sunağı üzerinden 20 veya daha fazla "I will continue playing Knight Online" amblemi elde eden oyuncular, 11 Haziran sunucu bakımı "Chaos Guardian Transformation Exchange Ticket (Non-tradeable)" eşyası kazandılar.
    - Oyun içi mail sisteminden 30 gün içerisinde teslim alınmayan ödüller silinecektir.

Not:
    Sunucular açıldıktan sonra gerçekleşen acil bakım süreci esnasında Juraid Mountain etkinliğinde bulunan oyunculara, yaşanan aksaklıktan dolayı aşağıdaki eşyalar telafi ödülü olarak gönderilmiştir:
    Silvery Gem ×1
    Daily Coin2 ×1

İyi eğlenceler!
    NTTGame | Knight Online Ekibi
    Last edited by MrAgito; Yesterday at 06:30 AM.

Senior Member
    i love premi,yum farkediyormıU?

Senior Member
    Teşekkürler !
    Lag problemleriyle alakalı bir not göremedim ? bu sorunu düzeltmek için çalışmalar sürüyor mu ?

Sabah jr giriş dc ?????!!??!!!??!?
    Last edited by xNarba; Yesterday at 04:58 AM.

Junior Member
    Yine Lag yine JR girerken kitlenen ve elde edemediğim bir gelir. Ne diyebilirim ki.

Zero1

Junior Member
    abi jr ceker cekmez dc nedir ya ?

Senior Member Ardasdasd1990's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Zero
    Race
    Karus
    yani bi res atıyosunuz bak sabah sabah kalkmışım jr girecem jr girerken loading ekranında oyun takılıyor müthiş iş başarıyorsunuz ya. yani bu o kadar mükemmel bir his ki hergün oyunu daha da seviyorum dahada oynamak istiyorum hatta bırakmayı düşünüyodum dedim böyle oyun bırakılır mı mükemmel bir oyun bu dedim stressiz kanser olma ihtimalimiz az dedim bu oyunda çok mutlu bir oyun dedim.. az kaldı az...
    Last edited by Ardasdasd1990; Yesterday at 04:57 AM.

Junior Member
    Sabah sabah hevesin kursak da bırakılması, sinirlerin gerilmesi +1

Türknet aylardır dc yiyor umurunuzda değil. Oyuncuların bir çok kısmı Türknet kullanıyor. Devam edin böyle.

Junior Member
    Şu genie etklinligi çok saçma bence taksicilere yarıyor normal oynayan oyuncu günde kaç saat genie kullanıyor acaba hangi mantıkla bu yapildi anlam veremedim

Quote Originally Posted by pazarusak64 View Post
    Şu genie etklinligi çok saçma bence taksicilere yarıyor normal oynayan oyuncu günde kaç saat genie kullanıyor acaba hangi mantıkla bu yapildi anlam veremedim
    etkinliği görür görmez taksiciler elleri ovuşturmaya başladı bile...