Page 51 of 77 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 501 to 510 of 768

Thread: Dc sorunu

İyi oyunlar Dc sorunu gene hortladı. Birşeyler yapılmalı artık 6. Aya giriyoruz

Quote Originally Posted by Powerjack View Post
    İyi oyunlar Dc sorunu gene hortladı. Birşeyler yapılmalı artık 6. Aya giriyoruz
    Birşey yapmayı bırak Telafi falan da yapmıyorlar. Çok ilginç eskiden duruma göre 3 gün veya 1 haftalık war veya switch preler L den gönderilirdi.

Senior Member
    Nickname
    ElaniaNur
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Nobles
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Beklemeye devam Sabırla iyi niyetle Dürüstçe Yani sabır taşsa ne olacak sanki.

Junior Member
    Artık bıktık yeter bu kadar

Gene Dc olduk bir hafta rahattı başladık. Gece de gitti oyun. Artık birşey yapılmalı sıktı iyice

1 kişi çıkıp deseki hedefe aldılar bizi saldırı altındayız yada bütçe yok vs diye net bir açıklama yapsa herkes zaten bu oyunu parayla oynuyor ve durumu olanların daha çok tercih ettiği bir oyun olduğu için inanıyorum ki bu durum çözülür . bi gönüllülük projesi mi başlatsak küçük yetkilendirmeler verseler falan çok mu şey istiyorum acaba . birde tahminimce bu işin hiyerarşisi var isteselerde 1 seneden önce böyle bir yenilik gelmez gibi hissettiriyor

Günün sonunda drakiye girelim çara exp kasalım diyoruz drakinin başında dc yiyoruz. Yani oyuna emek verelim dedikçe emeğimizi hiçe sayıyorsunuz.

Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by sef_4AcVjhWy View Post
    Günün sonunda drakiye girelim çara exp kasalım diyoruz drakinin başında dc yiyoruz. Yani oyuna emek verelim dedikçe emeğimizi hiçe sayıyorsunuz.
    Selam,

Servis sağlayıcın nedir ve özel mesajını kontrol eder misin?

Senior Member
    Superonline 23.28de dc yedi.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ber_NHgyDMPQ View Post
    Superonline 23.28de dc yedi.
    Benim de superonline ben de tam o saatte DC yedim. Üvey server Agartha'da oynuyorum.