Page 44 of 77 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 768

Thread: Dc sorunu

Senior Member
    Bence çarları exp e koymayın derim pisi pisien yatarsınız Hiç gerek yok boş yere slota koymaya.

Server secmede 10060 veriyor girmiyor , çok bunaldım , daraldım preler boşa gidiyor expler zaman

Yeniden dc olacağız birazdan hazırlıklı olun

Haftalardır exp kasmaktan slota koymaktan korkar olduk

Junior Member
    giden zamana mı yanayım verdiğim aylık pus masrafına mı yanayım girdiğim strese mi yanayım ben anlamadım

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Arkadaşlar aynı oyunu bizler de oynuyoruz, DC problemi dahil en küçük bir problemi dahi saat fark etmeksizin GM ekibine aktarıyoruz onlar da teknik ekibe aktarıp takip ediyorlar. Son zamanlarda sık yaşandığının, ne kadar can sıkıcı olduğunun da farkındayız. Ancak buraya hakaret ya da farklı ithamlar içeren cümleler yazmanız bu sorunları çözmeyecektir.

Junior Member
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Arkadaşlar aynı oyunu bizler de oynuyoruz, DC problemi dahil en küçük bir problemi dahi saat fark etmeksizin GM ekibine aktarıyoruz onlar da teknik ekibe aktarıp takip ediyorlar. Son zamanlarda sık yaşandığının, ne kadar can sıkıcı olduğunun da farkındayız. Ancak buraya hakaret ya da farklı ithamlar içeren cümleler yazmanız bu sorunları çözmeyecektir.
    merhaba sorunları cok hızlı ulastırıyorsun tesekkur ederım ama 12 ayın 3,4 ayı sureklı bu sorunları yasıyoruz ne zaman kalıcı cozum uretılecek ?

Oyuna eklenen captcer sisteminden sonra bu dc sorunlari basladi , takip ediyorum boss saati oldu dc yedim , jr ft de dc atiyor , bdw dc olma eklendi , yani oyuna yeni eklenen uygulamalar etki ediyor benim sahsi kanaatim

Junior Member
    her yerde ışınlanan uçan karakterler var serverlar artık kaldırmıyor bellki ne hikmetse onlar dc olmuyor da

Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Ne diye sildin yorumumu hangi ifadem yanlıştı. Hangisi yalan. 4 aydır devam etmiyor mu sorun. Yeni bir oyuncu gelse girse oyuna karşılaşacağı tabloya bak içleracısı