Bence çarları exp e koymayın derim pisi pisien yatarsınız Hiç gerek yok boş yere slota koymaya.
Bence çarları exp e koymayın derim pisi pisien yatarsınız Hiç gerek yok boş yere slota koymaya.
Server secmede 10060 veriyor girmiyor , çok bunaldım , daraldım preler boşa gidiyor expler zaman
Yeniden dc olacağız birazdan hazırlıklı olun
Haftalardır exp kasmaktan slota koymaktan korkar olduk
giden zamana mı yanayım verdiğim aylık pus masrafına mı yanayım girdiğim strese mi yanayım ben anlamadım
Arkadaşlar aynı oyunu bizler de oynuyoruz, DC problemi dahil en küçük bir problemi dahi saat fark etmeksizin GM ekibine aktarıyoruz onlar da teknik ekibe aktarıp takip ediyorlar. Son zamanlarda sık yaşandığının, ne kadar can sıkıcı olduğunun da farkındayız. Ancak buraya hakaret ya da farklı ithamlar içeren cümleler yazmanız bu sorunları çözmeyecektir.
Oyuna eklenen captcer sisteminden sonra bu dc sorunlari basladi , takip ediyorum boss saati oldu dc yedim , jr ft de dc atiyor , bdw dc olma eklendi , yani oyuna yeni eklenen uygulamalar etki ediyor benim sahsi kanaatim
her yerde ışınlanan uçan karakterler var serverlar artık kaldırmıyor bellki ne hikmetse onlar dc olmuyor da