Page 10 of 77 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 91 to 100 of 768

Thread: Dc sorunu

Yahu biz dc oluyoruz tamam olabilir. Peki bu illegal oyuncular neden olmuyor... Nasıl bir olay bu

Bu nedir arkadaş ya 5-6 kere expe yattı char artık saymıyorum.yazık o kadar uğraşıyoruz expe dönüp dolaşıp kastığımızı geri veriyoruz.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    bak yine dc olup expe öldüm. artık kaç oldu bu sayamadım ama son bir haftada günde en az 2 defa expe ölüyorum bu da saatlerin tamamen boşa gitmesi demek. nasıl bir telafi düşünüyosunuz boşa giden saatlerimizin karşılığını ne zaman ve ne şekilde vereceksiniz sayın NTT??????????????

Senior Member TheTATAROGLU's Avatar
    Nickname
    TATAROGLU
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by fboguzdogan View Post
    bak yine dc olup expe öldüm. artık kaç oldu bu sayamadım ama son bir haftada günde en az 2 defa expe ölüyorum bu da saatlerin tamamen boşa gitmesi demek. nasıl bir telafi düşünüyosunuz boşa giden saatlerimizin karşılığını ne zaman ve ne şekilde vereceksiniz sayın NTT??????????????
    Bununla alakalı foruma konu açtım. En azından dc olduğumuz zaman çar askıda kalmasa oyundan düşse expe yatma olayı da büyük oranda biter. Kızdığım nokta expe yatıyor oluşumuz... Zaten gıdım gıdım kasıyoruz üstüne expe yatıyoruz.
    ''Eline, Beline, Diline Sahip Ol''
    Hacı Bektaş-ı Veli

Senior Member
    Belirli bi süre günlük 100m görevi tekrar aktif edilmedi diye düşünüyorum. Giden expleri karşılamaz ama oyuncuları da bu kadar demoralize etmez.

Son 2 saatte 3. kez DC yiyorum, en son sıra sayarken DC yemiş. Farklı ülkelerden arkadaşlarda da aynı sorun var.

z2 yine dc çarda askıda kaldı girmiyor. ayıp kardeşim ya yeter vallahi yazık günah bu insanlara. hadi %25exp etkinliği ile telafi edin rahatlayalım

Senior Member Ardasdasd1990's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Zero
    Race
    Karus
    valla bıhtıh char dc bile olmadı ya oyun kala kaldı öyle 5 dk boyunca kala kaldı dc bile vermedi şimdi char askıda giremiyoz biyeri kırık z2 için sıra beklediğimiz yetmiyormuş gibi. paramızla rezil olmak budur

Senior Member
    yeter artık ya bıktıkkk!!!

Senior Member BaLBaLL's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    ya harbiden diyecek birşey bulamıyorum. yazıklar olsun