1 saat içerisinde hesabımdaki her şey ansızın soyuldu. Destek talep ediyorum.
1 saat içerisinde hesabımdaki her şey ansızın soyuldu. Destek talep ediyorum.
Tekrar geri destek verirseniz oyunu oynamak istiyorum ama dişimden tırnağımdan kopararak yaptığım hesabı geri alamazsam bırakmayı düşünüyorum siz karar verin.
Öncelikle geçmiş olsun, buradan destek alamazsın bilet yollamalısın.
Ama şunu da bil, item restorasyonu yapılmıyor.
Öyleyse ne gibi bir destek alabilirim
Merhabalar,
Karar verilecek bir durum söz konusu değildir. Kurallar açık ve nettir. Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir.
Genel bilgi verecek olursam; Discord'un ülkemizde kapatılmasıyla birlikte, özellikle virüslü teamspeak sisteme kurulmasından dolayı hesabının erişimini kaybeden oyuncu sayısı artmaktadır. Oyuncu olarak gerekli güvenlik önlemlerini alıp, indirdiğimiz yazılımlara dikkat etmek gerekiyor.
Item restorasyonu yapılmamakla birlikte hesabınıza erişiminiz yok ise hesap çalınması kategorisine bilet göndererek müşteri hizmetlerinden yardım talep edebilirsiniz. Aynı zamanda bileti gönderirken çalınan eşyaları belirtirseniz yetkililer eşyaların takibini yapabilir ve bu işle bağlantısı olan hesapların ceza almasına neden olabilirsiniz.
Aynı zamanda suç duyurusunda bulunup dava açmanızı öneriyorum.
Geçmiş olsun.
İyi forumlar.
Peki şimdi aynı hesabımın bütün şifrelerini değiştirip otp aktif ettiğim halde tekrar soyulma olasılığı nedir