Results 1 to 7 of 7
    Banned

Hesap soyulma sorunu

1 saat içerisinde hesabımdaki her şey ansızın soyuldu. Destek talep ediyorum.

Banned
    Tekrar geri destek verirseniz oyunu oynamak istiyorum ama dişimden tırnağımdan kopararak yaptığım hesabı geri alamazsam bırakmayı düşünüyorum siz karar verin.

Senior Member Vaveyla_01's Avatar
    Öncelikle geçmiş olsun, buradan destek alamazsın bilet yollamalısın.

Ama şunu da bil, item restorasyonu yapılmıyor.

Banned
    Öyleyse ne gibi bir destek alabilirim

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Karar verilecek bir durum söz konusu değildir. Kurallar açık ve nettir. Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir.

Genel bilgi verecek olursam; Discord'un ülkemizde kapatılmasıyla birlikte, özellikle virüslü teamspeak sisteme kurulmasından dolayı hesabının erişimini kaybeden oyuncu sayısı artmaktadır. Oyuncu olarak gerekli güvenlik önlemlerini alıp, indirdiğimiz yazılımlara dikkat etmek gerekiyor.

Item restorasyonu yapılmamakla birlikte hesabınıza erişiminiz yok ise hesap çalınması kategorisine bilet göndererek müşteri hizmetlerinden yardım talep edebilirsiniz. Aynı zamanda bileti gönderirken çalınan eşyaları belirtirseniz yetkililer eşyaların takibini yapabilir ve bu işle bağlantısı olan hesapların ceza almasına neden olabilirsiniz.

Aynı zamanda suç duyurusunda bulunup dava açmanızı öneriyorum.

Geçmiş olsun.

İyi forumlar.

Banned
    Peki şimdi aynı hesabımın bütün şifrelerini değiştirip otp aktif ettiğim halde tekrar soyulma olasılığı nedir

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ogu_1YULCTMc View Post
    Peki şimdi aynı hesabımın bütün şifrelerini değiştirip otp aktif ettiğim halde tekrar soyulma olasılığı nedir
    Hesabınızın neden soyulduğunu bilme ihtimalimiz bulunmuyor. Sisteminizde virüs varsa başınıza aynı şey gelebilir. Tüm güvenlik önlemlerini almalısınız. Sisteminizin temiz ve güvenli olması gerekiyor.

İyi forumlar.

Tags for this Thread