Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 145

Thread: ICS Sorunu

Quote Originally Posted by Strona View Post
    Öyle mi dersin??? ben 2. PC den 2. çarımı girdim OTP üzerinden üstelik arada 13 dk varken bence hakaret etmeden önce! adam gibi uslüp takının sonra yargılamadan zıplamayın. deneyenler bir hata yaptı veya bir sorun var ki giremiyor ben nasıl girebiliyorum ?
    biz otp sitesine giremiyoruz proğrama değil.

açıldı........................

Quote Originally Posted by Banu View Post
    biz otp sitesine giremiyoruz proğrama değil.
    sorun site sorunu ise bağlamda sıkıntı vardır. web öbeği yeniden oluşturulunca girersiniz. uzun vadeli bir sorun olacağını sanmıyorum

sorun site sorunu ise bağlamda sıkıntı vardır. web öbeği yeniden oluşturulunca girersiniz. uzun vadeli bir sorun olacağını sanmıyorum
    10 gün falan oldu ne siteye girebiliyoruz ne oyuna.

10 gün falan oldu ne siteye girebiliyoruz ne oyuna.
    böyle durumlarda bir tavsiyem olacak nacizhane... OTP kullanacaksanız hem mobil (ios yada Android telefon kullanıyor iseniz) hemde pc üzerinde bağıl programı yükleyin. ben 2. hesabımı sorunsuz bir şekilde OTP ile sokabildim ama 2 telefon olmayınca 2. hesabı laptop tan soktum. biraz önceki arkadaşın pek te hoş olmayan tavrı nedeniyle deneme amaçlı pc ve laptop üzerinden tekrar giriş yaptım saat güncellemesinden sonra sıkıntı olmadı

böyle durumlarda bir tavsiyem olacak nacizhane... OTP kullanacaksanız hem mobil (ios yada Android telefon kullanıyor iseniz) hemde pc üzerinde bağıl programı yükleyin. ben 2. hesabımı sorunsuz bir şekilde OTP ile sokabildim ama 2 telefon olmayınca 2. hesabı laptop tan soktum. biraz önceki arkadaşın pek te hoş olmayan tavrı nedeniyle deneme amaçlı pc ve laptop üzerinden tekrar giriş yaptım saat güncellemesinden sonra sıkıntı olmadı
    telefonum Samsung B5310 CorbyPRO bu proğram yüklenmiyo malesef laptop da yok. tam format attığım zamana denk geldi site sorunu.

telefonum Samsung B5310 CorbyPRO bu proğram yüklenmiyo malesef laptop da yok. tam format attığım zamana denk geldi site sorunu.
    gerçekten talihsiz bir an. eğer win7 kullanıyor iseniz önemli programları kurduktan sonra sistem yedeğini win7 üzerinden almanızı öneririm. böylece hem driver aramak ve kurmakla uğraşmazsınız hemde gerekli olan herşey ve tertemiz bir kurulum elinizin altında olur...

Junior Member
    şimdide otp'den girdiğim şifreyi oyuna girrişte kabul etmiyor hata veriyor...

Quote Originally Posted by xfredyy View Post
    şimdide otp'den girdiğim şifreyi oyuna girrişte kabul etmiyor hata veriyor...
    sağ alttaki saat uygulamasından internet saatine girin ve saati güncelleyin (internet üzerinden elle değil) ardından OTP uygulamasını açın ve çark simgesine tıklayın orada time Synch gibi bir şey var ona tıklayın ve saati senkronize edin. ardından şifrenizi girip copy clipboard seçeneğini kullanın (son saniyelerde olmadığınızdan emin olun) çıkan rakamları OTP penceresine oyun içinden girin ve oyuna bağlanın ben öyle yapıyorum sorun yok...

Junior Member
    Hacı sana özelden team weaver ıd versem yaparmısın?

Tags for this Thread