Originally Posted by
weaver75ad
Sayın Alper Bey,
Öncelikle YouTube kanalınızı 2019 yılından bu yana takip eden bir izleyicinizim. Başta Knight Online olmak üzere DJ’lik ve diğer içeriklerinizi büyük bir ilgiyle takip etmekteyim. Kanalınızın içeriklerinden son derece keyif alıyorum. Şimdi ise size bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Benim, hesabımla ilgili yaşadığım bazı sorunlar var. Ancak, bu durumu kabul etmiş ve değişiklik talep etmiyorum. Sadece, müşteri hizmetlerinin genellikle verdiği sabit cevaplar ve kısır döngüye düşmeden bana bir alternatif çözüm ya da farklı bir yol önerilmesini rica ediyorum. Bu tür durumlarda yardımseverliğinizle bilindiğiniz için, bu konuda da benzer bir destek beklemekteyim.
Hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Bu bilgiler şunlardır:
E-posta bilgileri: Ancak, uzantı desteği kesildiği için e-posta adresim silinmiş ve şu an hiçbir şekilde erişimim bulunmamaktadır. Knight Online destek ekibi, kötü niyetli kullanımları önlemek amacıyla güncelleme desteğini çektiği için, burada benden herhangi bir destek beklemenizi istemiyorum. Umarım bu konuda hemfikirizdir.
2013 yılından beri değişmeyen bilgilerim:
ESN kodları (ilk ve sonuncu)
Güvenlik soruları
Hesap kayıt tarihi / açılma tarihi
Telefon numarası
Hesabımın güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyduğum bilgi: Bir süre ara vermem nedeniyle unuttuğum item kilitleme (güvenlik anahtarı) bilgim bulunmaktadır. Bu konuda, aynı şekilde e-posta bilgilerimde olduğu gibi, güvenlik anahtarımın bir kısmının verilmesi halinde, eksik olan kısmı hatırlayarak hesabımın güvenliğini yeniden sağlayabileceğimi düşünüyorum. Eğer bu konuda yardımcı olursanız, şifremi yeniden hatırlayacağımdan eminim.
Oyun destek ekibi, bildiğim hiçbir bilgiyi sormadan yardım edemeyeceklerini belirtiyor. Ancak, hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Sadece birkaç unuttuğum bilgi ile ilgili destek almak istiyorum. Bu bilgilerin, elimdeki mevcut bilgilerle sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
Sizden ricam, bana sadece "yardım edemeyiz" demek yerine, şu adımlar izlenebilir diyerek bir yönlendirme yapmanızdır. Bu konuda alacağım desteği çok değerli buluyorum ve size olan güvenim tamdır.
İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
İyi forumlar dilerim.