bıde 1 2 aylıkda degıl 180 gunluk aldım offf ntt game sen anladın ne demek ıstedıgımı
bıde 1 2 aylıkda degıl 180 gunluk aldım offf ntt game sen anladın ne demek ıstedıgımı
kısa bi suremi neredeyse 15 gun olacak biz ics ve premium alırken hiç geçikmeden hesabımızdan kesiyorsunuz peki bizim hiç oyuna giremeden kısa bi surede deyipte artarak devam eden pre ve ics gunlerimiz ne olacak olmuyorsa tamamen kaldırın milleti madur etmeyin
Last edited by cankayaxd; 01-02-2014 at 07:41 PM.
Bu durumla alakalı başka bi konuda yarın bilgi alınacak demişti modun biri bakalım yarını bekliyorum yarın ne gibi bir şey söyliyecekler
kısa bi suremi neredeyse 15 gun olacak biz ics ve premium alırken hiç geçikmeden hesabımızdan kesiyorsunuz peki bizim hiç oyuna giremeden kısa bi surede deyipte artarak devam eden pre ve ics gunlerimiz ne olacak olmuyorsa tamamen kaldırın milleti madur etmeyin
Yaklaşik 10 gündür karakterime giremiyorum ve premium işliyor ama ben giremiyorum bunun telafisini kim yapcak ???? Otp kitlendi sifirlamak için siteye giremiyorum telafisinin yapilmasini istiyorum ve sorunun düzelmesini !!! Ne ticketlere cevap veriyorsunuz ne bişi yapiyorsunuz
konu hala güncel.hiçbir modç cevap YAZAMIYOR.onlarında konuyla alakası ve bilgisi yok.kısa süre ddiler.site 25 gündürlogine kapalı.posta güvercini kalktı.şimdide bembeyaz bi portsuz sayfa.
Id:Met13oo13
Nick:BUARALARCOKFENAYIM
Server :Europa
http://i.hizliresim.com/xYWgzw.png
moderatör arkadaşlardan cıkıpda biri birşey söyleyemiyor ki adamların umrunda değil..