Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 145

Thread: ICS Sorunu

bıde 1 2 aylıkda degıl 180 gunluk aldım offf ntt game sen anladın ne demek ıstedıgımı

Angry

Quote Originally Posted by RyuunosukeMiyosaki View Post
    Merhaba,

Kısa sürede sorun giderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ayrıca gerçek para ile eşya ve hesap alım/satımı yasaktır.
    kısa bi suremi neredeyse 15 gun olacak biz ics ve premium alırken hiç geçikmeden hesabımızdan kesiyorsunuz peki bizim hiç oyuna giremeden kısa bi surede deyipte artarak devam eden pre ve ics gunlerimiz ne olacak olmuyorsa tamamen kaldırın milleti madur etmeyin
    Last edited by cankayaxd; 01-02-2014 at 07:41 PM.

Junior Member
    Class
    Rogue
    Server
    EU->Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ISNUFFI View Post
    mod.arkadaslar sızden rıcam.10 gndur alamadıgımız tek cevap su.lutfen bu sorumla ılgılı bılgıyı ıletebılırmısınız?ıcs sitesine neden otp li charlar giremiyorda otp kaydı olmayan charlar login olabiliyor.yanı para veren ve etkınlıge katılan adam neden magdur oluyor.tek merak ettıgımız soru bu kayıtlı charlarınmı verıtabanında sıkıntı var anlamadık gıttı ???
    evet adam haklı otp kayıtlı olmayan acc ler login olabılıyor siteye bu dmek oluyor ki bu ay sonu benim ics bittiğinde işimi kendim halledebileceğim

Bu durumla alakalı başka bi konuda yarın bilgi alınacak demişti modun biri bakalım yarını bekliyorum yarın ne gibi bir şey söyliyecekler

Quote Originally Posted by dhozerman789 View Post
    Bu durumla alakalı başka bi konuda yarın bilgi alınacak demişti modun biri bakalım yarını bekliyorum yarın ne gibi bir şey söyliyecekler
    yarini bekleme onlar soylemeden ben şimdiden soyleyim ne diyceklerini

Kısa sürede sorun giderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.diyecekler
    Last edited by cankayaxd; 01-02-2014 at 08:18 PM.

Quote Originally Posted by RyuunosukeMiyosaki View Post
    Merhaba,

Kısa sürede sorun giderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ayrıca gerçek para ile eşya ve hesap alım/satımı yasaktır.
    kısa bi suremi neredeyse 15 gun olacak biz ics ve premium alırken hiç geçikmeden hesabımızdan kesiyorsunuz peki bizim hiç oyuna giremeden kısa bi surede deyipte artarak devam eden pre ve ics gunlerimiz ne olacak olmuyorsa tamamen kaldırın milleti madur etmeyin

Junior Member
    Yaklaşik 10 gündür karakterime giremiyorum ve premium işliyor ama ben giremiyorum bunun telafisini kim yapcak ???? Otp kitlendi sifirlamak için siteye giremiyorum telafisinin yapilmasini istiyorum ve sorunun düzelmesini !!! Ne ticketlere cevap veriyorsunuz ne bişi yapiyorsunuz

konu hala güncel.hiçbir modç cevap YAZAMIYOR.onlarında konuyla alakası ve bilgisi yok.kısa süre ddiler.site 25 gündürlogine kapalı.posta güvercini kalktı.şimdide bembeyaz bi portsuz sayfa.

Member
    Nickname
    BUARALARCOKFENAYIM
    Class
    Rogue
    Clan
    IHunsI
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Id:Met13oo13
    Nick:BUARALARCOKFENAYIM
    Server :Europa
    http://i.hizliresim.com/xYWgzw.png

Senior Member Healthelast's Avatar
    Nickname
    healthelast
    Class
    Priest
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    moderatör arkadaşlardan cıkıpda biri birşey söyleyemiyor ki adamların umrunda değil..

Tags for this Thread