Konuda son vuruş yapana çıkar diyor ama ilk vurana çıktığını yazanlar olmuştu. Hatta pandorada bunu iş haline getirip 8 10 charla ağaç kovalayan biri var. Diğer forumlarda yazmışlardı. İlk vuruşu sen yapmadıysan sana çıkmamış olabilir.
Benim deneyimime göre ilk vuruştan ziyade en çok hasarı verene çıkıyor. İlk vurmaya başlayıp epey ilerledikten sonra 3-4 kişilik parti gelmişti onlar aldı kutuyu.
Benim deneyimime göre ilk vuruştan ziyade en çok hasarı verene çıkıyor. İlk vurmaya başlayıp epey ilerledikten sonra 3-4 kişilik parti gelmişti onlar aldı kutuyu.
Ben bu etkinliği takip etmedim ama bir önceki krowaz etkinliğinde 2 kere tek başıma almıştım. ikisinde de ilk ben vurdum. 2-3 kere de ilk vurmama rağmen alamadım. neyse en azından rastgele değil
Ben bu etkinliği takip etmedim ama bir önceki krowaz etkinliğinde 2 kere tek başıma almıştım. ikisinde de ilk ben vurdum. 2-3 kere de ilk vurmama rağmen alamadım. neyse en azından rastgele değil
İlk vuruş yapana değil
Ben 2 3 kere ilk vuruş yapıp adam topladım kestik yine alamadım
Kutu buga giriyor bazen kutu cıkmıyor.. Emblem almak istiyorsan perin olması lazım. Peri varsa direkt alır emblemi.. İlk vuruş yapman lazım kutu alman icin bide Party kurabiliyorsan kur
peri de var benden başka kimse yoktu buğa girmesi saçma