Ben bu Saklı Noel Ağacı'nı kestim tek başıma saatlerdir pc başındayım kimse gelmedi vurmadı Event Emblem Voucher veriyor diye belirtmişsiniz kesip video atana gm L den mi yolluyor yoksa bildiri yanlış mı yazıldı ?
Ben bu Saklı Noel Ağacı'nı kestim tek başıma saatlerdir pc başındayım kimse gelmedi vurmadı Event Emblem Voucher veriyor diye belirtmişsiniz kesip video atana gm L den mi yolluyor yoksa bildiri yanlış mı yazıldı ?
- Saklı Noel Ağacı Eslant haritasında her 8 saatte bir ortaya çıkar.
- Saklı Noel Ağacı öldürüldüğünde, saldırı yapan oyunculara 4 Saatlik Blue Alencia Wing ödülü verilir.
- Saklı Noel Ağacı'na son vuruşu yapan oyuncu ağacın kutusundan Event Emblem Voucher eşyasını elde eldebilir.
''Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir..''
Bosslara towndaki guardlar atak yaptığında kutu açılmıyordu sanırım, biri o ağacı towna doğru çekip guadrlara atak yaptırmış olabilir mi acaba ?
Konuda son vuruş yapana çıkar diyor ama ilk vurana çıktığını yazanlar olmuştu. Hatta pandorada bunu iş haline getirip 8 10 charla ağaç kovalayan biri var. Diğer forumlarda yazmışlardı. İlk vuruşu sen yapmadıysan sana çıkmamış olabilir.
her zaman resetle kesmeden önce açılmıyor bazen kutular
z3 de kimse kesmiyor zaten saatini bekliyorum gerekirse 3 saat vurur keserim yeniden gene kutu çıkmaz ise etkinlik adı altındaki bildiri sadece insanları boşuna uğraştırmak amaçlı yazılmış derim daha uğraşmam
Kutu buga giriyor bazen kutu cıkmıyor.. Emblem almak istiyorsan perin olması lazım. Peri varsa direkt alır emblemi.. İlk vuruş yapman lazım kutu alman icin bideParty kurabiliyorsan kur
![]()