Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Telefon degistirdim otp kaldi 2charimdada

Sa 2 adet charim var ayni sv de ve ikisindede ayni telefon kayitli biri masa ustu digeri telefona kurulu otp var charlarin herseyini biliyorum tek sorun otp otpleri charlardan kaldiramiyorum yillardir oynadigim charlarim otplerini kaldirmak istiyorum bilet gondermeyi denedim bilet gonder yerinde hata veriyor yardimci olurmusunuz bu konuda herkes madur bir cozum yolu sunarmisiniz

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Otp kapatmaya çalışıyorsanız şu an Portalda teknik sorun olduğundan dolayı bazı parametreler doğru çalışmayabilir.

Bilet gönderirken ne hatası aldığınızı belirtmemişsiniz yardımcı olabilmek adına aldığınız hatayı paylaşabilir misiniz?

İyi forumlar.

Junior Member
    Benim sorunum iki cahatrimda da ayni telefon kullaniyordum cok oldu girmiyorum ve telefon numarami degistirdim ve eski telefonum kapandi bidaha oynamam diye ugrasmadim fakat suan girmek istiyorum goremiyorum eski telefonumu n uzerinden kaldiramazmisiniz otpyi ?

Junior Member
    Bilet yollayamiyorum 8chasim var ama hangi saat ve zamanda yollicam bi zamanimi var bilmiyorum

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Ics/otp kategorisine destek bileti göndererek müşteri hizmetlerinden yardım talep etmelisiniz. Hesabınız incelendikten sonra müşteri temsilcisi gerekli yanıtı verecektir. Bilet gönderebilirsiniz. Kategori seçemiyorsanız CTRL + F5 kombinasyonu ile sayfayı yenilemeniz yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

Junior Member
    Nickname
    Pusatvs
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    yok
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    ıcs otp bılet gonderıyoruz yeterlı destegı saglayamıyorlar

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Pus_HVqF51Sv View Post
    ıcs otp bılet gonderıyoruz yeterlı destegı saglayamıyorlar
    Merhabalar,

Sizin sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum. Ancak genel olarak belirtebilirim ki, müşteri hizmetlerinin kullanıcıdan talep ettiği herhangi bir bilgi varsa, kullanıcının doğru ve eksiksiz bir şekilde paylaşım yapması gerekir. Sağlanan bilgilerde eksik, hata veya yanlışlık varsa müşteri temsilcisi yardımcı olmayacaktır.

İyi forumlar.

Tags for this Thread