Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Ardream Hakkında

Merhabalar,
    Benim Ardream İçin Bir Önerim var Siz Arkadaşların Bu Konuda Fikirlerini Almak ve Belki Topluluk Oluşturursak, Ardream Mapini Daha Verimli Kullanabileceğimiz Bir Alana Dönüştürebileceğimizi Düşünüyorum.

Öncelikle Ardream Boş bunu herkes biliyor. Takılan kişiler ise Pazarcıların yan charları farm odaklı ve gelen kişileri darlayıp cz yönlendirmeye çalışıyorlar.

Önerilerim
    1- Ardream Mapini Event alanı Gibi Yapmak Örneğin ronarkland blitz görevi var bu aktif olduğunda czden direk ardream mapine ışınlansın czdekiler pk orda devam etsin.
    2 - Bildiğiniz gibi boss saatleri var. Bu saatlerde Ardream Aktif olsun. Bosslar Ardreamda çıksın. Boss kesmek isteyenler ardreama geçerler, pk atmak isteyenlerde boss kesmek isteyenleri kesmek için ardreama geçerler çok fena pk döner diye düşünüyorum. Ayrıca mafyalanmanın önüne geçilir.

Bu Konuyu Açma Nedenim Ardream Mapini Sevmemden Dolayıdır. Benim Gibi Seven Bir Sürü Oyuncu Olduğunuda Biliyorum.
    Eklemeler Yapılabilir Fikirlerinize Açığım. Düşüncelerinizi Yazmaktan Çekinmeyin. Medeni Bir Şekilde Tartışılabilir.
    İyi Forumlar Arkadaşlar..

Senior Member
    Ardream namıdeğer andream dediğin gibi boş ve mafyaların elinde kalmış durumda. Buraların değerlendirilmesi için negatif yönü neyse ki o da farm bitirilir ardreama sadece pk atmak isteyenler girer sorun çözülür gibi. Czdeki aktiviteyi ardreama koymanın esprisi nedir bana pek mantıklı gelmedi insanlara angarya gelecek bir durum gibi sanki

Senior Member Fatih_'s Avatar
    Quote Originally Posted by yeniisim337 View Post
    Ardream namıdeğer andream dediğin gibi boş ve mafyaların elinde kalmış durumda. Buraların değerlendirilmesi için negatif yönü neyse ki o da farm bitirilir ardreama sadece pk atmak isteyenler girer sorun çözülür gibi. Czdeki aktiviteyi ardreama koymanın esprisi nedir bana pek mantıklı gelmedi insanlara angarya gelecek bir durum gibi sanki
    Farmı neden bitiriyoruz aklım almıyor bu öneriyi. Daha farklı şeyler eklenip rekabet arttırılsa sorun çözülür. Gelen etkinliklerden bir tanesi ardreama gelmiyor. Sonra millet ardream oynamayıp belli bir kitle orada kalıp devam edince mafya olarak adlandırılıyor. Ardream aslında cidden eğlencenin 1 numaralı adresi fakat herhangi bir etkinlik yok orada. Seviye derdi yok char açıp hemen aksiyona dalabiliyorsun müthiş bir şey. Buna örnek olarak 1-2 yıl önceki bazı ünlü yayıncıların ardream etkinliklerini hatırlatmak isterim herkese.
    Last edited by ImSirtlayici; 08-03-2024 at 10:38 PM.

Senior Member Sven_'s Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Bence ardream -60 lvl haritası olmaktan çıkarılmalı ve değişiklik, yenilik olması açısından ronark land haritası yerine haftada birkaç gün ardream haritasında pk atılması olmalı.

Ardreamdaki pk farmerler kesilince ortaya çıkıyor zaten farm biterse ardream tam anlamıyla ölür

Senior Member
    Quote Originally Posted by whateverittakes View Post
    Ardreamdaki pk farmerler kesilince ortaya çıkıyor zaten farm biterse ardream tam anlamıyla ölür
    Reis amacın ardreamda pt pksı değil de farmer avlamaksa bunun dönüşü mafyaların seni darlaması olur. Bu durumda kalkıp farmerlar beni darlıyor onları rahat rahat kesemiyorum dersen o biraz komik olur. Öncelikle amacının ne olduğunu sonucunun ne olacağını belirlemelisin.hem ayranım dökülmesin dersen olmaz. Ardreamda farm bitsin ekip pksı atacakların önü açılsın

Reis amacın ardreamda pt pksı değil de farmer avlamaksa bunun dönüşü mafyaların seni darlaması olur. Bu durumda kalkıp farmerlar beni darlıyor onları rahat rahat kesemiyorum dersen o biraz komik olur. Öncelikle amacının ne olduğunu sonucunun ne olacağını belirlemelisin.hem ayranım dökülmesin dersen olmaz. Ardreamda farm bitsin ekip pksı atacakların önü açılsın
    Anlamanda sıkıntı var galiba ardreamda pt pksi dediğin belki oda gece 10-12 arası olursa olan bi taraf bi tarafı kesince towndan çıkmayan yada oyundan çıkan oyuncuların attığı pk. Onun haricinde ardreama giren birisi farmer kesmeye giriyodur farmerda karşılık verince pk çıkıyo ortaya yani anlarmısım bilmiyorum ama farm kalkarsa ardream mandream diye bişey kalmaz pt pksi falan da hikaye okuma burada herkes biliyo ölü bi map olduğunu

Senior Member
    bence süper fikir..hep ardream base achievesi yapmadan ilerledgim aklıma gelir..

Tags for this Thread