Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Lightbulb Eslant EMC/LFR ve Moradon Çöp/Drop Slotlarına Ayar Çekilmeli, Önerimdir.

ESLANT İÇİN
    HTB çöpleri TB slotuna
    HTC çöpleri TC slotuna
    HTS çöpleri TrollShaman slotuna
    Satiros çöpleri Boro slotuna
    Nightmare çöpleri Balrog slotuna
    Storming Apostle çöpleri Aof ya da Aoc slotlarına
    Death Wizard çöpleri Ewil Wizard slotuna
    Doom Knight çöpleri Doom Soldier slotuna
    Iron Claw çöpleri Gargoyle slotuna

Brahman ve Deruvish yaratıkları hp def resist ayarlanmalı.
    Harpy ve Ravan Harpy dropları CW ve FC'ye

Stone Golem dropları Dark Stone slotuna
    Giant Golem dropları (chitin, buss çöp vb.) Titan slotuna

LUFER/EMC İÇİN
    HTW dropları TW slotuna
    Stone Golem, Giant Golem dropları taşınmasa da yaratıkların hp def resist vb. ayarlanmalı.
    Uruk türevleri yaratıkları da hp def resist vb. ayarlanmalı.
    Harpy ve Raven Harpy dropları lufer/emc'de FC CW olmadığından dropları kalacaksa da düşürülmeli.

Deruvish ve Apostle slotları yaratıklar hp def resist vb. ayarlanmalı.

MORADON
    Keilan slotu bir yere aktarılmasına bile gerek yok. O seviyede böyle bir coins girişi çok saçma. Direkt kaldırılmalı bence çöp dropları. Coin de ayarlanmalı.

Bu slotlarda öyle dandik karakterlerle farm yapılıyorki genie ile delirirsiniz arkadaşlar. Oyuna bu kadar düşük maliyetle bu kadar yüksek coin girişi bence olmamalı.

*CZ'de AOC slotu bile eslanttaki zorluğa çekilmişken bu yazılı slotların mevcut durumu abes ve dengesizdir.
    Manticore slotu da ayarlanmışken devamı bu şekilde gelmelidir bence.

Eklenebilir slotlar:
    Grell
    Haunga Warrior
    Lich
    Phantom vb. Delos slotları
    (PK'ya açık alan olduğu için herhangi bir düzeltme gerekmeyebilir.)
    Goblin Türevleri ( Getiri olarak legal bir oyuncuyu tatmin etmeyecek seviyede. Tamamen illegale kaymış durumda.)

Yapıcı eleştirilerinizi ve tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.
    Last edited by GamesDepot; 05-21-2024 at 09:11 AM.

Senior Member
    Şimdi kendine şu soruyu sor: Saatte 5m kasmak için TB-TC keser misin? veya kim saatte 5m için TB-TC keser?

Quote Originally Posted by Pogba_RED View Post
    Şimdi kendine şu soruyu sor: Saatte 5m kasmak için TB-TC keser misin? veya kim saatte 5m için TB-TC keser?
    Bu slotların bir çoğu exp için kullanılabilir. Sadece farm gözüyle değerlendirmiyorum. Getirinin bir kısmı exp olarak değerlendirilebilir oyuncular için. Olmayan slotlar ayarlanabilir. Gidere göre slotların getirileri ayarlanabilir. Derdim slotların coins getiri seviyesi ile değil. Emek ödül durumunun dengesizliği.[/B]

İlla droplar taşınacak diye bir şey de yok. Hp Def Resistlerde düzenleme yapılarak da düzeltmeye gidilebilir.
    Last edited by GamesDepot; 05-21-2024 at 09:01 AM.

Ayrıca droplar taşınsa bile eslantta 50x yapanlar bu çöplerden nasiplensin. Exp kasıp başında durabilecek, üstünü boşaltıp gelebilecek adamlar nasiplensin. Exp kasma masrafları azalsın. 80 80 kesme görevlerini yapan insanlar nasiplensin. 70 level, sadece coin kasmak için var olan, normalde oynanmayan karakterlerden daha iyi yerlere gider diye düşünüyorum.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lyandor View Post
    Bu slotların bir çoğu exp için kullanılabilir. Sadece farm gözüyle değerlendirmiyorum. Getirinin bir kısmı exp olarak değerlendirilebilir oyuncular için. Olmayan slotlar ayarlanabilir. Gidere göre slotların getirileri ayarlanabilir. Derdim slotların coins getiri seviyesi ile değil. Emek ödül durumunun dengesizliği.[/B]

[B]İlla droplar taşınacak diye bir şey de yok. Hp Def Resistlerde düzenleme yapılarak da düzeltmeye gidilebilir.
    Soruma cevap alamadım.

Soruma cevap alamadım.
    Verdim kardeşim cevabını. Ayarlansın dedim zorluğa göre. Artırılsın diyorum. ''Gidere göre slotların getirileri ayarlanabilir.'' demişim bak yorumda.

özür dileyerek soruna ,bir soru sormak istiyorum. oyunun amacı saatte 5m kasmak mı?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anchor View Post
    özür dileyerek soruna ,bir soru sormak istiyorum. oyunun amacı saatte 5m kasmak mı?
    Bir çöp slotunun saatlik ortalama getisi 5m. Oyunun amacı sadece pk atmak değil. Oyunda farm da var pk da var, kutu, gem kırmakta var. Sen oyunu çok yanlış anlamışsın.
    Last edited by Pogba_RED; 05-20-2024 at 08:56 PM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lyandor View Post
    Verdim kardeşim cevabını. Ayarlansın dedim zorluğa göre. Artırılsın diyorum. ''Gidere göre slotların getirileri ayarlanabilir.'' demişim bak yorumda.
    Droplar değiştikten sonra mobların zorluğu değişecekse bir anlamı yok. Mevcut mobların zorluğunun değişmesiyle aynı şeye çıkıyor.
    Last edited by GamesDepot; 05-21-2024 at 09:02 AM.

Droplar değiştikten sonra mobların zorluğu değişecekse bir anlamı yok. Mevcut mobların zorluğunun değişmesiyle aynı şeye çıkıyor.
    Zorluk artacağından 10mlik 70lvl karakterlerle yapamayacaklar. Belirli bir seviyede eşya ve lvl gereksinimi olacak. İllegal oyuncular da eşyalı ve yüksek seviye karakter getirip riske atmayacaktır. Öyle ya da böyle faydalı yanları olacaktır bence.

Tags for this Thread