Results 1 to 4 of 4

Question Talisman of Spirit Hakkında

Merhaba.
    Bu sabah 08:00 civarında talisman of spirit eşyasını bastım.
    +5'ten başladım +6 oldu. Ardından tekrar bastım, +7 olmadı ancak +3'e geri düştü.
    Bunun garanti seviyeleri 3 6 9 şeklinde değil miydi?
    Yani +6 olduğunda ben bunu bassam da tekrardan +6 da kalması gerekmiyor muydu?
    Forum konusunda anladığıma göre benim talismanın şuanda minimum +6 seviyesinde olması lazım. Yardımcı olur musunuz?

Forum konusunu inceledim. Orada geçen cümle şu şekilde;

''+3 seviyesinden sonra başarısız yükseltme denemelerinde ruh tılsımının seviyesi düşecektir.
    Başarısız yükseltme denemelerinde tılsımınız 3, 6, 9 ve 12. Seviyelerine geri döner.
    Tılsım sistemi ve yükseltmeleri hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.''

Edit: Ticket attım ama forumda veya dc'de yardım almam gerektiğini yazmışlar.
    Last edited by Rambotnik; 03-18-2024 at 08:48 PM.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Tılsım sisteminde hatalar mevcut ama umursanmıyor, ayrıca + basma oranı inanılmaz düşük, karivdis kullanmayı zorunlu kılıyor o yüzden talisman = elit item, garibanlar bulaşmasın pişman olurlar diyorlar

Game Master CluTaah's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Rambotnik View Post
    Merhaba.
    Bu sabah 08:00 civarında talisman of spirit eşyasını bastım.
    +5'ten başladım +6 oldu. Ardından tekrar bastım, +7 olmadı ancak +3'e geri düştü.
    Bunun garanti seviyeleri 3 6 9 şeklinde değil miydi?
    Yani +6 olduğunda ben bunu bassam da tekrardan +6 da kalması gerekmiyor muydu?
    Forum konusunda anladığıma göre benim talismanın şuanda minimum +6 seviyesinde olması lazım. Yardımcı olur musunuz?

Forum konusunu inceledim. Orada geçen cümle şu şekilde;

''+3 seviyesinden sonra başarısız yükseltme denemelerinde ruh tılsımının seviyesi düşecektir.
    Başarısız yükseltme denemelerinde tılsımınız 3, 6, 9 ve 12. Seviyelerine geri döner.
    Tılsım sistemi ve yükseltmeleri hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.''
    Merhaba,

Forum konusunda zaten bunun açıklaması bulunuyor. Eşya olduğu seviyeye göre belli bir koruma kazanıyor.
    Örnek olarak;
    Eşyanız +7 seviye yükseltmeyi denediniz ve eşya 6 seviye oldu. Tekrar yükseltmeyi denediğiniz zaman 3 seviyeye düşecek çünkü koruma alanında değilsiniz artık. Konu içerisinde ekli olan görselde yükseltmeye çalıştığınız seviye değil eşyanın sahip olduğu seviye gösterilmektedir.

İlgili konuyu okursanız eğer benzer kişilerin sorduğu sorular için verilen cevapları görebilirsiniz.

Ruh Tılsımı Aktif Edildi!

Quote Originally Posted by sak_yrYuQzew View Post
    Tılsım sisteminde hatalar mevcut ama umursanmıyor, ayrıca + basma oranı inanılmaz düşük, karivdis kullanmayı zorunlu kılıyor o yüzden talisman = elit item, garibanlar bulaşmasın pişman olurlar diyorlar
    Eşyayla ilgili herhangi bir hata bulunmuyor.

İyi oyunlar.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

''Başarısız yükseltme denemelerinde tılsımınız 3, 6, 9 ve 12. Seviyelerine geri döner.'' bu cümleden anladığım kadarıyla +6 da kalması gerekliydi bu tılsımın.
    Sanırım cümleyi yanlış anladım.

Sağlık olsun.

Tags for this Thread