Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 59

Thread: Felis hk

Quote Originally Posted by Mrmr3418 View Post
    Felis in birleşmesine karşı çıkanlar neyin kafasını yaşıyor? Felis in birleşmesine neden karşısınız sebeplerinide açıklayın boş boş yorum yapmayın. Ölü serverda hayalet gibi oynamak hoşunuza mı gidiyor
    Kimse ölü bir server ile kendi server'ının birleşmesini istemez. Çünkü birleştikten sonra itemların değerleri düşecek, bunu kimse istemez. Ek olarak değer düşünce genelde oyuncular bırakıyor başka servera geçiyor. Yani sunucu birleştirerek bir nevi 2 sunucuyu öldürmüş oluyorsun.

Çözüm belli, mutluysan oyna, mutlu değilsen bırak başka servera geç.

Banned
    Quote Originally Posted by Spankyx View Post
    Kimse ölü bir server ile kendi server'ının birleşmesini istemez. Çünkü birleştikten sonra itemların değerleri düşecek, bunu kimse istemez. Ek olarak değer düşünce genelde oyuncular bırakıyor başka servera geçiyor. Yani sunucu birleştirerek bir nevi 2 sunucuyu öldürmüş oluyorsun.

Sen hangi serverda oynuyorsunda serverının felisle birleşmesinden korkuyorsun

Banned
    Ayrıca sende felis in ölü olduğunu kabul etmişsin

Dostum soru sormuşsun, sebebini sormuşsun, yanıtını verdim. Niye bana yüklenmeye çalışıyorsun ki

Banned

O kadar korkma knk felis in serverinla birleşmesinden ya agartha ya pandora da oynuyorsun zaten korkmandan belli

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Konu üzerinde tartışırken ikili tartışmalardan kaçınalım. Savunduğunuz görüşünüz varsa argümanları nedenleriyle açıklamanız genel yapı için iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus

Felis er yada geç zero ile birleşecek bunu inkar etmek yada istememek sadece kendini kandırmak olur Bundan önce ne oldu ise bundan sonra da onlar olacak değişmez...

Quote Originally Posted by Mrmr3418 View Post
    O kadar korkma knk felis in serverinla birleşmesinden ya agartha ya pandora da oynuyorsun zaten korkmandan belli
    Quote Originally Posted by ExorLeon View Post
    Felis er yada geç zero ile birleşecek bunu inkar etmek yada istememek sadece kendini kandırmak olur Bundan önce ne oldu ise bundan sonra da onlar olacak değişmez...
    Arkadaşın sorusu Felis'in birleşmesine neden karşısınız idi, ben de ona cevap verdim. Birleşir ya da birleşmez diye bir yorumda bulunmadım. Okuduğunuzu anlayın biraz.

Birleşeceğinden eminseniz oynamaya devam edip birleşeceği günü bekleyebilirsiniz. Ben mutlu değilseniz server'ınızı bırakın kalabalık bir server'a geçin yorumunda bulundum.

Mgame server birleştirme politikasını 1-2 forum konusuna göre yapmayacaktır zaten. Zamanı gelince birleşir.

Senior Member
    Felisin durumu o kadar vahimki öyle 2+2 gem etkinliği vs. hiçbişey kurtarmaz. zero açılmasıyla oraya geçenler çok oldu 1+1 geldi kaç defa burdan zeroya başka serverlara çok oyuncu gitti. Oyuncu azlıgından bırakanlarda çok oldu. Malum çakma oyun vs. Resmi knight online sitesinden sunucu doluluk oranına bakın felis 2 bomboş 2 çubuk kimse yok görev yapan yok cz zaten açık değil önceden açıkken de çoklu pc li dayılar cz de genie farmı atıyordu f1 de 2 kişi vardı karuslu humanlı sabah akşam dispect kesen onlar geçiyordu cz de kapanınca artık kimse kalmadı . Taxici dayılar bile arabalarını satıp mesleği bırakmış heralde anca çoklu eslant farmcıları bulcan ts li golem farmcılarıyla illegal dolanan tiplerin mekanı oldu. f1 le f3 desen yarısı bile dolmuyordur. 2 yi komple kapatıp 1 le 3 ü birleştirip tek server yapsan hepsine yeter pazarcılar pazar yapar. Tek server olsa bile presiz çok rahat yeter.

Banned
    Herkes Felis e çöp server diyor ya kapatın ya birleştirin artık

Tags for this Thread