Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Unhappy soyulan charımın itemleri ne zaman verilecek ? bu mücadelem ne zamana kadar sürecek ?

merhaba charım soyuldu ticket attım dediki yeteri kadar anlayamadık sorunu turkce yazarak tekrar at dedi attım bu seferde dediki nttgame.com üzerinden gonder tıcketı dedı o da malesef olmuyor suppor submit ticket diyorum yazıyorum gonder dıyorum şuanda servis dışı falan diyor ingilizce olarak lütfen yardım

Server ressurect karakter adı HiTokaiGotunBoKKokai

ayrıca diğer konumu kapatan moderator cok aceleci davranmıs scorp_lion benim charım 01.08.2013 tarihinden önce soyuldu yani restoresi yapılması gerekiyor hatta o zamanda item restoresi olacak duyurusu yapıldı resmi forumdan ve facebook dan site uzerınden tıcketle restore ıstedımı belırttım halde yapılmadı :S lutfen bu sorunlar duzelsın artık ıtemlerım gerı verılsın

scorp_lion = Hesaplarınızın güvenliği için ücretsiz ICS uygulaması düzenlenmiştir. 2 ay boyunca ICS uygulamasını ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Forumlarımızda ve etkinlik sayfamızda bu konu ile ilgili duyuruları yapmış bulunmaktayız. Bu yüzden 01.08.2013 tarihinden sonra çalınan eşyalara ne yazık ki restorasyon yapılmayacaktır.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Sunucu : Ressurect ( diez )

Karakter adı : HiTokaiGotunBokKokai

Irk : El Karus

Job : Rogue / Assassian

İstek : çalınan itemlerimin geri verilmesi

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Bu tür bilgileri CS size verecektir.Eğer bu hesap üzerinden ticket atamıyorsanız lütfen farklı bir hesap üzerinden atıp bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by _:by:Caner_ View Post
    Bu tür bilgileri CS size verecektir.Eğer bu hesap üzerinden ticket atamıyorsanız lütfen farklı bir hesap üzerinden atıp bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
    başka bir hesap üzerinden de denedim aynı hatayı veriyor ? ama premium yokdu başka bir hesapda ? bir sorunmu var site üzerinden ticket gonderme konusunda ?

Quote Originally Posted by alpasas1990s View Post
    başka bir hesap üzerinden de denedim aynı hatayı veriyor ? ama premium yokdu başka bir hesapda ? bir sorunmu var site üzerinden ticket gonderme konusunda ?
    Siz eski uygulama da kalmışsınız,bir hesaptan ticket göndermek için sadece 1Npoint yeterlidir.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Siz eski uygulama da kalmışsınız,bir hesaptan ticket göndermek için sadece 1Npoint yeterlidir.
    tamam galiba bir arkadaşda 1 n point olaacaktı o arkadaştan gondereyim o zaman ? gondermek sorun değilde kısa sürede gereği yapılsa yani olumlu olsa sonuç gerçekten mağdurum yani

tamam galiba bir arkadaşda 1 n point olaacaktı o arkadaştan gondereyim o zaman ? gondermek sorun değilde kısa sürede gereği yapılsa yani olumlu olsa sonuç gerçekten mağdurum yani
    Bu gibi ticketlere kısa sürede cevap geleceğini sanmıyorum.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Bu gibi ticketlere kısa sürede cevap geleceğini sanmıyorum.
    gönderdim ticketi n pointsli arkadaşın charından ? umarım kısa sürede ve olumlu cevap gelir mevzunun takipçisi olacağım elimden geldiği kadar ayrıca ticket numarası falan vermedi yazmadı orda ? sadece gonderdıkten sonra success başarılı dedi..

gönderdim ticketi n pointsli arkadaşın charından ? umarım kısa sürede ve olumlu cevap gelir mevzunun takipçisi olacağım elimden geldiği kadar ayrıca ticket numarası falan vermedi yazmadı orda ? sadece gonderdıkten sonra success başarılı dedi..
    Attığınız ticketleri sadece görsel olarak bu sayfadan "MOST RECENT TICKET" kısmından görebilirsiniz.Gelen cevaptan sonra ticket numarasını öğrenebilirsiniz.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Attığınız ticketleri sadece görsel olarak bu sayfadan "MOST RECENT TICKET" kısmından görebilirsiniz.Gelen cevaptan sonra ticket numarasını öğrenebilirsiniz.
    evet oradan gorebılıyorum gonderdiğim ticket başlığını fakat dediğinizi anladığım kadarıyla cevap geldikten sonra ticketimin numarasını gorebileceğim hmm
    Last edited by alpasas1990s; 11-30-2013 at 12:59 PM.

Tags for this Thread