merhaba charım soyuldu ticket attım dediki yeteri kadar anlayamadık sorunu turkce yazarak tekrar at dedi attım bu seferde dediki nttgame.com üzerinden gonder tıcketı dedı o da malesef olmuyor suppor submit ticket diyorum yazıyorum gonder dıyorum şuanda servis dışı falan diyor ingilizce olarak lütfen yardım
Server ressurect karakter adı HiTokaiGotunBoKKokai
ayrıca diğer konumu kapatan moderator cok aceleci davranmıs scorp_lion benim charım 01.08.2013 tarihinden önce soyulduyani restoresi yapılması gerekiyor hatta o zamanda item restoresi olacak duyurusu yapıldı resmi forumdan ve facebook dan site uzerınden tıcketle restore ıstedımı belırttım halde yapılmadı :S lutfen bu sorunlar duzelsın artık ıtemlerım gerı verılsın
scorp_lion = Hesaplarınızın güvenliği için ücretsiz ICS uygulaması düzenlenmiştir. 2 ay boyunca ICS uygulamasını ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Forumlarımızda ve etkinlik sayfamızda bu konu ile ilgili duyuruları yapmış bulunmaktayız. Bu yüzden 01.08.2013 tarihinden sonra çalınan eşyalara ne yazık ki restorasyon yapılmayacaktır.

yani restoresi yapılması gerekiyor hatta o zamanda item restoresi olacak duyurusu yapıldı resmi forumdan ve facebook dan site uzerınden tıcketle restore ıstedımı belırttım halde yapılmadı :S lutfen bu sorunlar duzelsın artık ıtemlerım gerı verılsın
Reply With Quote