Results 1 to 4 of 4
    Junior Member killercode's Avatar

Question Ring almadık hata mı ettik?

Herkese merhaba,

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım. Fiyat performans olarak gördüğüm daha önceden +80 lv çarımın olduğu ve arkadaşımda aktif olarak burada oynadığı için Dryads serverında başlamayı tercih ettim. İki haftaya yakındır aktif olarak oynamaktayım.

Itemleri dizdim sıfırlanan görevleri v.s yaptım. Fakat görevler bittikten sonra exp party bulamama problemi ortaya çıktı. Evet serverda reb kasan oyuncular mevcut fakat sabit olarak klan ekipleriyle kasıyorlar. Partyleri maalesef dolu oluyor. Zaten partylerde sadece Dryads sunucularında eslant haritasının Camp2 Titan - Dark Stone slotlarında oluyor. Camp1 de muhtemelen exp slotlarına boss atıldığı (hatırladığım en son öyleydi) ve çarlar yattığı için party kurulmuyor. Mesele sadece exp party ilede kalmıyor günlük görevlerin verdiği explerin aşırı yetersiz kalması 80 lv üstünde yapılan hiç bir görevin doğru düzgün exp vermemesi günlük etkinliklerin hiç birinin exp vermemesi vb. durumlar yani bilinen eksikler. Bu hafta reste exp ile ilgili bir güncelleme gelir mi diye bir umutla bekledim fakat oda gelmedi.

Hal böyle olunca çektiğim premiumun eriyişini üzülerek izliyorum. Kendi oluşturduğum karakteri her ne kadar oynamak istesem de oyun beni maalesef ring ile hazır karakter almaya zorluyor fakat orda da ring tamamen muamma aldıktan sonra karakter banlanabilir veya farklı bir ceza yiyebilir. Karakteri alan kişinin kendi sorumluluğunda gibi bir durum var. Kendim tamamen legal oynarken bu riski almak bana çokta mantıklı gelmiyor. Ek olarak ben kendi oluşturduğum karakteri geliştirmenin daha doğru ve zevkli olduğunu düşünüyorum bu yüzden alıp almamak konusunda çok kararsızım.

Sonuç olarak oyun yöneticilerinden isteğim exp ile ilgili güncellemelerin oyuna getirilmesi. Görevlerin sıfırlanması güzel oluyor ama oda olması gerektiği gibi yılda bir-iki geliyor. Ve görevler tamamlandıktan sonra aktif exp kasmaya veya günlük oyun içi aktiviteye bir yararı olmuyor. 1+1 zaten mevcut çarı olanlar için pek bir anlam ifade etmiyor. Lütfen bunlar haricinde oyunda solo oyuncular içinde günlük exp tarafını canlı tutacak güncellemeler getirin. Umarım planlarınız arasında exp ile ilgili çalışmalar vardır.

İyi forumlar.
    Last edited by killercode; 09-23-2023 at 02:00 PM.

Senior Member doltard_1's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Exp işi bu oyunda artık zulüm.. çok kolaylaştırılmasi lazım. Eski yeni farketmiyor serverlerde Exp kasilmiyor ... ring alsan ban yeme ihtimalin var hesap satın alsan aynı şekilde ban yersin .. insanları bir darboğaza soktular . Item olmadan lwlin hiçbir önemi yok . Kolaylastirmamanin da bir anlamı yok . Uzun süredir oynamıyorum birgun birseyler değişirse tekrar oynarım ama hiç umut vermiyor yayın izlemek veya burayı okumak harici dönmeyi düşünmüyorum

Hatta oyuna direk 80+15 olarak başlamalıyız exp kasıp lvl atlamak tamamen kalkmalı

Junior Member killercode's Avatar
    Quote Originally Posted by Ark_xkQPKN6b View Post
    Hatta oyuna direk 80+15 olarak başlamalıyız exp kasıp lvl atlamak tamamen kalkmalı
    attığın yorumdan konu içeriğini okuduğunu sanmıyorum ek olarak parası olan zaten 83+15 olarak başlıyor oyuna?

Tags for this Thread