Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Arrow Mail gelmeme sorunu

Merhaba

Oyuna epey sonradan döndüm. Kulllanıcı adımı hatırlıyorum. Mail adresime de erişimim var. Parolamı da bir yere not etmiştim ama denediğimde hatalı diyor. Şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum. Mail adresinize gönderildi diyor. 2 gündür denememe rağmen hala bir mail gelmedi.

Başka mail adreslerinden e-posta gönderiyorum, geliyor.

Ayarlar kısmından güvenilir adreslere [email protected] ve [email protected] adreslerini ekledim.

Alakası var mı yok mu bilmediğimden SSL'yi açtım denedim, kapattım denedim.

Yok hiçbir şekilde mail adresime gelmiyor. Başka bir hesabımdan (yani bu hesap) ticket gönderdim ama dönüş yapılır mı bilemiyorum. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

E-posta kategorisinden bilet gönderdiyseniz lütfen bileti güncellemeden gelecek yanıtı bekleyiniz.

Junior Member
    Aslında onu yanlış yazdım. Bilet göndermedim çünkü gönderemiyorum. Bir şark kurnazlığı yapıp bilet gönderme işlemini para vermeye bağlamışlar. Yani para lazım olunca sistemde bir şeyleri bozup insanları bilet göndermeye, dolayısıyla npoint yüklemeye, dolayısıyla para harcamaya zorluyorlar.

Her neyse ben zaten uzun süreden sonra geri döndüğüm için websitesindeki bilet sisteminden bihaberdim. İnternette denk geldiğim [email protected] adresine durumu izah eden bir mail yazdım. Ticket attım derken onu kastediyordum.

Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by tahircan View Post
    Aslında onu yanlış yazdım. Bilet göndermedim çünkü gönderemiyorum. Bir şark kurnazlığı yapıp bilet gönderme işlemini para vermeye bağlamışlar. Yani para lazım olunca sistemde bir şeyleri bozup insanları bilet göndermeye, dolayısıyla npoint yüklemeye, dolayısıyla para harcamaya zorluyorlar.

Her neyse ben zaten uzun süreden sonra geri döndüğüm için websitesindeki bilet sisteminden bihaberdim. İnternette denk geldiğim [email protected] adresine durumu izah eden bir mail yazdım. Ticket attım derken onu kastediyordum.
    Herhangi bir şark kurnazlığı yok bu durumda, bilet gönderdiğinizde npoints eksilmez. Tamamen spamı önlemek amaçlı.

Farklı bir hesabınız varsa onun üzerinden de gönderebilirsiniz.

Junior Member
    O yazıda da belirttiğim gibi ÇÖZÜM ODAKLI olmayan arkadaşlardan değil de, gerçekten yardımcı olmak isteyen, daha önce böyle bir problemi çözmüş bir arkadaşımız varsa onlardan rica ediyorum. Beni bilgilendirin lütfen.
    Last edited by NightOwl; 08-29-2023 at 07:37 PM.

Junior Member
    Mod arkadaşlarımız yine alınıp yine değiştirmişler. Size söylediğim bir şey yok. NTTgame ile ilgili bir gerçeği yazıyorum. Eğer gerçek değilse doğrusunu yazarsınız Aklına takılan başka biri olursa o da faydalanır. Konuşanın ağzını kapatıp susturmaya çalışmak çaresizlik göstergesi olur. Bence yapmayın.

Yardımcı olabilecek biri varsa diye hala beklemedeyim.

Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by tahircan View Post
    Mod arkadaşlarımız yine alınıp yine değiştirmişler. Size söylediğim bir şey yok. NTTgame ile ilgili bir gerçeği yazıyorum. Eğer gerçek değilse doğrusunu yazarsınız Aklına takılan başka biri olursa o da faydalanır. Konuşanın ağzını kapatıp susturmaya çalışmak çaresizlik göstergesi olur. Bence yapmayın.

Yardımcı olabilecek biri varsa diye hala beklemedeyim.
    Size gereken açıklamalar yapılmış, ancak üslubunuzda ısrarcısınız. Tüm moderatörler forumda avukatlık değil sadece forum kurallarını uyguluyorlar.

Npoints sahibi bir hesaptan bilet gönderebilirsiniz, hesabınız için de tekrar forum üzerinden işlem yapılamayacağını hatırlatmak isterim.

Tags for this Thread