Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
    Senior Member IKuMaRBaZIHardCORE's Avatar
    Nickname
    BJK
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BJK
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by sak_yrYuQzew View Post
    İnsan gibi oturup Premizi, Geniemizi Hammerımızı çekiyoruz, bilgisayarımızı 24 saat açık bırakıyoruz, sırf exp kasmak için oyunun sağladığı Logos'u yan pclerden takip ediyoruz ama bazı playerlar bencilde davranıp biz logosu daha açmadan alıp kaçıyorlar.
    Lütfen şu Logoslara bir çare bulun, gerçekten samimiyetimle söylüyorum sinir küpüne döndüm.

logoslar çıktıktan sonra 5dk boyunca aktif kalabilir, biri alınca kaybolmaz,
    Belirli saatlerde çıkabilir, herkes faydalanabilir.
    sayısı arttırılabilir.

Ya da tüm bunları bir kenara bırakıp tamamen kaldırılabilir.
    Bencillik diyorsun sonra ben alamazsam tamamen logosları kaldırın diyorsun ilginç

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by IKuMaRBaZIHardCORE View Post
    Bencillik diyorsun sonra ben alamazsam tamamen logosları kaldırın diyorsun ilginç
    Herkesin faydalanabileceği bir sistemden bahsediyorum, ayrıca ben almazsam kaldırılsın demedim YA DA dedim, yani senin yapmadığın şey işte, öneri sunmak

Senior Member
    Herkesin faydalanabileceği bir sistemden bahsediyorum, ayrıca ben almazsam kaldırılsın demedim YA DA dedim, yani senin yapmadığın şey işte, öneri sunmak
    Herkes alsa bir anlamı yok. Herkes alacak olsa otomatik üstüne gelir ve çok saçma olur.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Aynen knk çok haklısın boş ver böyle kalsın, yeni fikirler öneriler sunmak yerine aynı sistem yüzyıllar boyu devam etsin

Banned
    İnsan gibi oturup Premizi, Geniemizi Hammerımızı çekiyoruz, bilgisayarımızı 24 saat açık bırakıyoruz, sırf exp kasmak için oyunun sağladığı Logos'u yan pclerden takip ediyoruz ama bazı playerlar bencilde davranıp biz logosu daha açmadan alıp kaçıyorlar.
    Lütfen şu Logoslara bir çare bulun, gerçekten samimiyetimle söylüyorum sinir küpüne döndüm.

logoslar çıktıktan sonra 5dk boyunca aktif kalabilir, biri alınca kaybolmaz,
    Belirli saatlerde çıkabilir, herkes faydalanabilir.
    sayısı arttırılabilir.

Ya da tüm bunları bir kenara bırakıp tamamen kaldırılabilir.
    Logos'u yan pclerden takip ediyoruz ama'dan sonrasını okumanın bir faydası yok.

Senior Member
    Quote Originally Posted by THEISIKALTUNNN View Post
    Logos'u yan pclerden takip ediyoruz ama'dan sonrasını okumanın bir faydası yok.
    Yani yan pcden takip etme, orjinal pcden takip et.

Ben alamıyorsam kimse alamasın diyip tamamen kaldırılma önerisini de sunmuş.

Tags for this Thread