Merhaba, geçenlerde yeni sunuculara Draki Tower güncellemesi geldi, heyecanla Weapon Breaker çıkarmak için ilk başta sonuna kadar çıkıp ardından 3. kattan itibaren başlayarak hem EXP hem eşya drobu için uğraşıyordum. Baştan beri bazı kutuların açılamadığını fark ettim ve bunun başta benimle ilgili olduğunu ve yan bilgisayarda oynadığım için olduğunu düşünmüştüm, çünkü yan bilgisayarım güçsüz ve kasma takılmalardan dolayı bu tarz bir bug olduğunu düşünmüştüm ve çok ilgilenmedim. Sonra ana bilgisayarımda okçu hesabımdaki günlük görevleri yapmak için tekrar Draki Tower girdim ve bu sorun bunda da oldu. Bu sorun Diez ve Gordion sunucularında oynarken de oluyordu ama bu kadar sık olmuyordu 1000 de 1 oldurdu çok ilgilenmezdim ama kafamda kalırdı, boş deyip belki içinde kutu olur düşüncesi kalıyordu kafada ister istemez. Bu sorunu 1. ve 2. girişlerimde 3 kez yaşadım ve bu sorunu sadece tek hesapta yaşamadım diğer hesabımda 4 - 5 kere yaşadım ama dediğim gibi yan pc de oynadığım için SS almak işkence olduğundan SS almadım.
Çok uzatmış olabilirim kusuruma bakmayın bu sorunla nasıl karşılaştığımı anlatmak istedim. Bunun bir oyun sorunu olduğunu düşünüyorum, yan bilgisayarımda tıklamak da eziyet olduğundan Oreads'lı priest hesabımla oynamıştım ve Oreads looting ayarı 0 da olduğu halde bile boş kutu sorunu vardı yani bu sorun perili perisiz dinlemiyor gibi.
Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
![]()

Reply With Quote