Results 1 to 7 of 7
    Senior Member TakumiHoja's Avatar
    Nickname
    WhiteWinter
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RoyalArchery
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus

Unhappy Draki Boş Kutu Sorunu

Merhaba, geçenlerde yeni sunuculara Draki Tower güncellemesi geldi, heyecanla Weapon Breaker çıkarmak için ilk başta sonuna kadar çıkıp ardından 3. kattan itibaren başlayarak hem EXP hem eşya drobu için uğraşıyordum. Baştan beri bazı kutuların açılamadığını fark ettim ve bunun başta benimle ilgili olduğunu ve yan bilgisayarda oynadığım için olduğunu düşünmüştüm, çünkü yan bilgisayarım güçsüz ve kasma takılmalardan dolayı bu tarz bir bug olduğunu düşünmüştüm ve çok ilgilenmedim. Sonra ana bilgisayarımda okçu hesabımdaki günlük görevleri yapmak için tekrar Draki Tower girdim ve bu sorun bunda da oldu. Bu sorun Diez ve Gordion sunucularında oynarken de oluyordu ama bu kadar sık olmuyordu 1000 de 1 oldurdu çok ilgilenmezdim ama kafamda kalırdı, boş deyip belki içinde kutu olur düşüncesi kalıyordu kafada ister istemez. Bu sorunu 1. ve 2. girişlerimde 3 kez yaşadım ve bu sorunu sadece tek hesapta yaşamadım diğer hesabımda 4 - 5 kere yaşadım ama dediğim gibi yan pc de oynadığım için SS almak işkence olduğundan SS almadım.

Çok uzatmış olabilirim kusuruma bakmayın bu sorunla nasıl karşılaştığımı anlatmak istedim. Bunun bir oyun sorunu olduğunu düşünüyorum, yan bilgisayarımda tıklamak da eziyet olduğundan Oreads'lı priest hesabımla oynamıştım ve Oreads looting ayarı 0 da olduğu halde bile boş kutu sorunu vardı yani bu sorun perili perisiz dinlemiyor gibi.

Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Aynısı benim de başıma geldi, sadece drakide olan bir sorun sanırım şimdiye kadar hiç böyle bir hata almamıştım oyunda.

Senior Member
    Bu sorun genelde okçularda olsada magelerde ara ara denk geliyor. Mesela hayvan agresif şekilde sana atak yapınca kesersen kutu alırsın eğer agresifliğini yitirmesi için uzağa gidip gelirsen arkadan o vurmadna kesersen kutu atmyıor böyle hata veriyor. bu sadece 1 katta değil her katta olan bişey biz pot harcmayalım diye agresifliği geçsin diye uzağa kaçıyoz ama mob agresif dalmassa kutu alamıyoruz . 10 tane pot harycaksak 20 -30 tane pot harcıyoruz vurması lazım cünkü kutu atması için.

Nickname
    WhiteWinter
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RoyalArchery
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by M3T3HaN View Post
    Bu sorun genelde okçularda olsada magelerde ara ara denk geliyor. Mesela hayvan agresif şekilde sana atak yapınca kesersen kutu alırsın eğer agresifliğini yitirmesi için uzağa gidip gelirsen arkadan o vurmadna kesersen kutu atmyıor böyle hata veriyor. bu sadece 1 katta değil her katta olan bişey biz pot harcmayalım diye agresifliği geçsin diye uzağa kaçıyoz ama mob agresif dalmassa kutu alamıyoruz . 10 tane pot harycaksak 20 -30 tane pot harcıyoruz vurması lazım cünkü kutu atması için.
    Maalesef ki bu sorun sadece Archer sınıfında olmadı yan pc de oynadığım hesabım Oreads kullanan 79 level Priest ve bana çıkandan çok ona boş kutu sorunu çıktı.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BySTONEXX View Post
    Aynısı benim de başıma geldi, sadece drakide olan bir sorun sanırım şimdiye kadar hiç böyle bir hata almamıştım oyunda.
    Biz jrde lich king mobunda aynı sorunu yaşadık. rift'tede moba dalan adam öldüğünden'midir nedeni belli değil kutu açılmadı oyunun çoğu yerinde var bu sorun.

Senior Member
    bu kutu güncellemesinden sonra böyle oldu eskiden bukadar fazla değildi.

Nickname
    WhiteWinter
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RoyalArchery
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Forumda biraz gezinince Gordion bölümünde "Açılmayan Kutu Hataları" başlıklı bir makale gördüm ve yazı 28 Ocak 2023 de yazılmış ve sanırım yazan arkadaş Gordion bölümünde yazdığı için yanıt alamamış.

Tags for this Thread