Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Red face Farm sistemine yenilik önerisi - [Görsel Anlatım]

Merhaba,
    Buradaki önerileri bir kaç gün önce bazı oyunculara sundum ve çok olumlu geri dönüş alınca resmi foruma da konu açmaya karar verdim.
    Belki üzerine düşünülür, değerlendirilir ve çok daha iyi geliştirmelerle daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşarız.

Öneri 1-)
    CZ'deki mevcut Fragment Taşı Farm sistemine şöyle bir alternatif önerim var.

(İsimlendirmeler ve Miktarlar anlatım amaçlı ve örnek)

Öneri 2-)
    Ronark Land bölgesindeki mevcut zırh farmına alternatif olarak her oyuncuya imkan sağlayabilecek şöyle bir önerim var

Yeni ve daha eğlenceli Ronark Land bölgesi oyuncularına özel zindan geliştirmesi böylece sunulabilir.
    Mevcut Fragment Taşı Farmı ve Zırh farmının ittifak problemi yarattığını ve herkese açılarak bunun engellenebileceğini düşünüyorum.
    Tıpkı monster stone gibi. Herkesin her şeyi droplayabildiği bir senaryoda ittifak, Ürün tek elleştirme/kapatma gibi problemler yaşan(a)mıyor.

Öneri 3-)

Bilinen eski silahlar üzerinden şöyle bir sistem getirilebilir.
    Bazı oyunlarda bulunan ve oyuncular tarafından sevilen bir sistem.

Bu sistem silah haricinde oyundaki pek çok etkinlik ödülüne de uygulanabilir. Biraz FT-Temple Coin mantığına benziyor ve oyuncular için eğlenceli ve bağlayıcı bir özellik.

4-)
    Oyundaki Exceptional ve Hepa's silahların mevcut Deco sistemiyle yeteri kadar arz yaratmadığını düşünüyorum.
    Bu silahların piyasası çok astronomik seviyede.
    Bu yüzden arzı dengelemek adına şöyle bir sistem düşünülebilir.
    (mevcut deco sistemi bundan ne kadar kötü etkilenir? Üzerine uzmanlar düşünmeli benim aklıma bu kadarı geldi)

5-) Hepa itemler için bir öneri

Minik değişikliklerle oyunda Böylesine yeni alternatiflerimiz olabilir.

Bazı itemlerin Npc satış fiyatları yüksek olduğundan oyuncunun böyle bir hepa denemesine yönelmesi Coin girişini iyi oranda azaltabilir. (salamander, Deep Scar, Elixir, Graham, Tomahawk, Harpoon, Totemic Club vs.vs.)

Olumlu/olumsuz yorumunuzu ve düşüncenizi belirtmeniz değerlendirme açısından önem arz ediyor olabilir.
    Vakit ayırdığınız için teşekkürler; İyi oyunlar.
    Last edited by Baoda; 02-22-2023 at 04:20 PM. Reason: +ekleme

Yaratıcı bir fikir olmuş emek vermişsin ama önemseyeceklerini pek sanmıyorum ne yazık ki. Şayet kore sunucusunda olan bir çok özellik yıllardır bizim sunucumuzda yok. İmkanım olsa gider orda oynarım İşte başka bi oyun falan açılırsa Knight ile rekabet edebilecek belki o zaman güzel bi etkinlik getirirler.

Senior Member
    Fragment sistemi bana göre yanlış, belki eksik anlatım olduğu için yanlış olarak görüyorum.

Şu an bowl yaratıklarından düşen fragment oranı bence gayet normal ve serverlar için yeterli(drop oranı az daha düşürülebilir), bence bu haliyle yeterliyken treant kesen adamda fragment yapabilme şansına mı sahip olsun? ya da beast kesen 70 level adamda fragment mi yapsın? Yapsın ve oyuna girecek olan high class ve uniqe silahlar takılar mı atsın? Eee artsın bunda ne sıkıntı var diyecekseniz, yeni server yeni server diye niye tutturdu bu kadar insan -eski serverlarda item fazla olduğu için değil mi?

Quote Originally Posted by burcubin View Post
    Fragment sistemi bana göre yanlış, belki eksik anlatım olduğu için yanlış olarak görüyorum.

Şu an bowl yaratıklarından düşen fragment oranı bence gayet normal ve serverlar için yeterli(drop oranı az daha düşürülebilir), bence bu haliyle yeterliyken treant kesen adamda fragment yapabilme şansına mı sahip olsun? ya da beast kesen 70 level adamda fragment mi yapsın? Yapsın ve oyuna girecek olan high class ve uniqe silahlar takılar mı atsın? Eee artsın bunda ne sıkıntı var diyecekseniz, yeni server yeni server diye niye tutturdu bu kadar insan -eski serverlarda item fazla olduğu için değil mi?
    Sistemin herkese açılması mafyalaşma, ittifak, slot kapatma, taşın tek elleşmesi gibi pek çok sorunu çözüyor.
    Eğer bu sistem üzerinde düşünülür ve uygun bir alt yapı oluşturmaktan çekinilmezse senin sorun olarak belirttiğin şeyleri düzenlemek bu önerileri uygulamaktan daha kolay.
    Beast, Treant gibi yaratıkların , Can değerleri , yerleri, Re-spawn süresi- Her şey böyle bir sisteme göre revize edilebilir.
    Bazı moblara koyulabilir onlara konmayabilir, Yeni moblar stratejik bölgelere konulabilir ve bu taşlar bu moblardan düşebilir mevcut bazı moblarla birlikte. Bu konuda pek çok seçenek mevcut gibi.
    Şekli abyss gem ama abyss gem gibi düşündüğün için item dolacak endişesi taşıdın.
    Drop oranını istenen şekilde ayarlamak çok kolay. Test sunucusunda deneme - yanılma gerekiyor biraz.
    Naçizane öneri işte.
    Vakit ayırdığın için teşekkürler♥

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Quote Originally Posted by Baoda View Post
    Merhaba,
    Buradaki önerileri bir kaç gün önce bazı oyunculara sundum ve çok olumlu geri dönüş alınca resmi foruma da konu açmaya karar verdim.
    Belki üzerine düşünülür, değerlendirilir ve çok daha iyi geliştirmelerle daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşarız.

Olumlu/olumsuz yorumunuzu ve düşüncenizi belirtmeniz değerlendirme açısından önem arz ediyor olabilir.
    Vakit ayırdığınız için teşekkürler; İyi oyunlar.
    Merhaba,

Önerileriniz gayet güzel. Madde 3'ü biraz daha açabilir misiniz?

*Bunlar çok saçma öneriler, olmaz yapılmaz umursanmaz gibi yorumlar yapmak yerine iyi kötü - olumlu olumsuz yanlarını tartışabiliriz arkadaşlar.

Senior Member
    Nickname
    lSwissPro
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ::::IsTaNbUl::::
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Eline emegine saglik, yenilik her zaman iyidir.

czdeki yaratıklardan değil de pkda adam kestikçe elde edilmeli. czdeki farmın durumunu söylememe gerek yok. solo oyuncuya göz açtırtmıyorlar. sadece ittifaklara yarar bu haldeyken.

Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Merhaba,

Önerileriniz gayet güzel. Madde 3'ü biraz daha açabilir misiniz?

*Bunlar çok saçma öneriler, olmaz yapılmaz umursanmaz gibi yorumlar yapmak yerine iyi kötü - olumlu olumsuz yanlarını tartışabiliriz arkadaşlar.
    Bu sistem belirli bir ödülü elde etmekte kolaylık ve alternatif sağlıyor yapısı itibariyle.
    1 silahı yada herhangi bir itemi elde etmeye yarayan silahla alakalı yeni bir item düşünün; Bunlar shozin NPC'siyle birleştirilebilir ve oyuncu şans'a teşvik edilebilir.
    Bu sistem bazı oyunlarda gördüğüm bir sistem ve oyunculara bir çeşit görev tamamlama hırsı ve şansını deneme fırsatı veriyor. Oyuncuyu oyunla daha etkileşimli hâle getiriyor ve oyuncular tarafından eğlenceli olabilir bir sistem.
    Deco , refined , connected , leather gibi itemlerle Hepa item elde etmekle aynı gibi aslında.
    Raptorun sapı, raptor'un demiri gibi itemler shozinde birleştirilerek Raptor elde edilebilir gibi de düşünmüştüm ama bu her silah için çok fazla item demek.
    Hepa ve exp hepa itemlerin fiyatları inanılmaz seviyelere çıktığı için böylesi geldi aklıma.

Bunun Craft şekli farklı olabilir tabi. Farmı hiç olmayan moblara eklenebilir belki, Belki görevi olur ? Belki arada bir gelen etkinlik ödülü olur bakımdan bakıma silinebilir? Orası beni aşıyor siz daha iyi bilirsiniz. Naçizane öneri işte.
    Teşekkürler♥

Quote Originally Posted by nec_Q27w6XEk View Post
    czdeki yaratıklardan değil de pkda adam kestikçe elde edilmeli. czdeki farmın durumunu söylememe gerek yok. solo oyuncuya göz açtırtmıyorlar. sadece ittifaklara yarar bu haldeyken.
    Tabi tabi Sheriff nasıl droplanabiliyorsa kill alınca. Sonuçta kod olarak böyle bir mekanik oluşturulmuş. CZ'ye özel bir MS ve Gem Drobu da kill alındıkça düşebilir ya da 50 killde bir ( ya da en uygun kaç killse ) NPC'den elde edilebilir.
    (NPC'ye eklemek en temizi ve kolayı tabi. Bugu falan çıkmaz çok zor.)

"O kadar PK atıyoruz hiçbir işe yaramıyor" şikayeti böylece biraz azalabilir (:

Junior Member
    Madde 3 hariç (bana göre oyuna uyumlu olmayacak bir yenilik) bütün öneriler çok güzel görünüyor. Özellikle zaman geçtikçe değerini kaybeden itemlerin hepaya dönüştürülme muhabbeti çok mantıklı.

Tags for this Thread