Oyunu hiçbir hile kullanmadan ve premium alarak genie alarak oynarken, karakterim pazarda ürün satarken banlanmıştır. Bu durumun acil olarak düzeltilmesini istiyorum
Oyunu hiçbir hile kullanmadan ve premium alarak genie alarak oynarken, karakterim pazarda ürün satarken banlanmıştır. Bu durumun acil olarak düzeltilmesini istiyorum
geçmiş olsun kardeşim aynı şey bizdede mevcut çarı açalı 3 gün oldu full elle kastım sadece yatarken ve işe giderken genieye bıraktım ama bugun dtcde genie ile kasarken bir anda dc oldum sonrası hapis ne alaka anlamış değilim ne makro var ne pedal var ne bişey !
Yani bazen partide macro varsa bütün partiyi banlıyorlar hadi o olsa yine diyeceğim kurunun yanında yaş yandı ama pazar açmışım böyle bir şey nasıl olabilir ki?
kanka öyle bile olsa sen nerden bileceksin partyndeki adamın macro oldugunu olmadıgını sorsan sankı macro var bendemı dıyecek ? cok sacma
Merhabalar,
Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. İtirazlarınız için müşteri hizmetlerine destek bileti göndermeniz gerekmektedir.
Destek Bileti
Ayrıca Ceza Alan Oyuncular Hakkında Konusunu inceleyebilirsiniz.
İyi forumlar.