Results 1 to 6 of 6

Genie de sorun yaşıyorum

Son 3 4 gündür genie kafasına göre atak kesiyor slotun ortasında duruyor. Genie de kapanmıyor boş yere genie çöp oluyor. 3 4 gündür geceleri slota bırakıyorum en az bir adet 10 lu geniem çöp oldu :S Başka bu durumdan muzdarip olan var mı. İnternet sorunu desem oyundan atar oyundan atmasa genie kapanır ne bilim atak durdurup genienin açık kalmasını ilk kez görüyor ve yaşıyorum.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,
    Genie'nin atak kesme durumunu etkileyen bazı faktörler olabiliyor.

Range iyi ayarlanmaz ise karakter çok fazla uzaklaşırsa, geri dönüş yaptıktan sonra mob'u seçmeden kalabiliyor.

Diğer bir durum da Alt + Tab yapılması durumunda partideki diğer oyunculardan birisini seçmesi durumunda genie saldırı yapmayabiliyor. Alt + ESC kombinasyonu kullanılabilir.

İyi forumlar.

evet farkettim yan slota kosup geldiğinde yaşıyorum bu sorunu. Eskiden böyle bir sorun hiç yaşamıyordum gelip slotuna geri yaratık kesme işine devam ediyordu.Her slottada milimetrik ayar yapma imkanı olmuyor ki bazı durumlarda slotlar birbine yaklaşıyor z ye alabiliyor. Bu duruma karşı bir çözüm yolu var mı ? alt tab konusunda olduğu gibi.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Bu durum çözümlenene kadar ne yazık ki uygun range'in tespit edilmesi ve genienin o şekilde başlatılması gerekiyor.

son 3 4 gündür geniem zamanım can potlarım her şeyim çöpe döndü 5 dakka da bir pc ye bakacaksam genie bana ne vaad ediyor. Ben neden para ödüyorum ? Şu oyunu legal oynayan azınlığı hepten katlediyor bu durum.

Giderilmedi

Attığınız konuyu inceledim sorun şu ki kurulu bir partim yok.. sorun iki türlü de devam ediyor keşke sorunun çözümlendiğinden emin olup ta kapatsaydınız açtığım konuyu insanlar bu konuda daha çok bilgi sahibi olabilirlerdi... İlginiz için teşekkürler merakla bakım gününü bekliyoruz

Tags for this Thread