Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
    Junior Member

Agartha 1 Server Yoğunluğu Hakkında

Merhaba akşam oyundayken savaş sırasında aniden disconnect verdi, tekrar girmeye çalışıyorum saatlerdir 250 sıradan aşağı inmedi. Anlamadığım şu 5 adet server 2-3 camp'dan oluşan bu sunucuya switch premium olan hesaptan nasıl oluyor da saatlerce giriş yapamıyoruz. Oyunun en önemli ve tekrar edilemeyecek bu anlarını kaçırmanın telafisini kim sağlayacak ? saatlerce beklemek için mi onlarca TL parayı cash kodları için harcıyoruz. Bunun bir çözüme kavuşturulmasını ivedilikle öneriyorum yeni server açmanın bu duruma hiç bir çözüm olmadığını düşünüyorum saygılarımla.

Banned
    Quote Originally Posted by SEON05 View Post
    Merhaba akşam oyundayken savaş sırasında aniden disconnect verdi, tekrar girmeye çalışıyorum saatlerdir 250 sıradan aşağı inmedi. Anlamadığım şu 5 adet server 2-3 camp'dan oluşan bu sunucuya switch premium olan hesaptan nasıl oluyor da saatlerce giriş yapamıyoruz. Oyunun en önemli ve tekrar edilemeyecek bu anlarını kaçırmanın telafisini kim sağlayacak ? saatlerce beklemek için mi onlarca TL parayı cash kodları için harcıyoruz. Bunun bir çözüme kavuşturulmasını ivedilikle öneriyorum yeni server açmanın bu duruma hiç bir çözüm olmadığını düşünüyorum saygılarımla.
    https://forum.nttgame.com/forum/show...otlari-olmasin
    merhaba linkte bende detaylı bi konu actık sende sikayetcisin destek konuya .

Junior Member
    gerçekten oyunu silip 1 haftada bırakmanın eşiğine geldim benim gibi çok kişi var.

Bende Chat görevi yapmak için ilk kez server 1 deneyeyim dedim 629 kişi bekliyorum. Şimdi elinde müşteri vaqr . Neden tutmuyorsun ? kaybedince oyucuyu ağlamalar başlıyor. Benim fikrime göre bu server son sınavları . Buradada batırırlarsa . Sanırım sadece farmcılar kalır.

Oyuna o kadar para harcadık premiumdan tut bi ton pus itemine kadar sonuç 1 e girmek için suan 700 sayıyor bu ne saçmalık ya

clan exp bonus olayını tum sunuculara verirlerse sorun birazda olsun düzelebilir

Senior Member ELFSANE's Avatar
    Nickname
    xELFx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sorraymaymama View Post
    clan exp bonus olayını tum sunuculara verirlerse sorun birazda olsun düzelebilir
    sorun orada başlıyor zaten,hangi serverda olduğunun ne önemi var kardeşim? klanda 45 kişi onlinemı online.ver bonusu.
    Ok gibi doğru olsam,Yay ile atarlar beni
    Yay gibi eğri olsam,elde tutarlar beni
    Eğride aç görmedim,doğruda tok
    Elde kalır eğri Yay,
    Menzil alır doğru Ok.

Senior Member Sarcophagus's Avatar
    Nickname
    911
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    680 kişi diyor A1 için saçma sapan işler şu duruma düzeltmek o kadar kolay ki insanlara eziyet ediyorsunuz

clan bonusunu ya tüm serverlar da ver yada a2 a3 a4 a5 de clan a alımı aç

yoğun saatler için 2. sunucuya ronark land ı ekle insanlar exp mi kassın cz chat mi yapsın pk mı atsın herkes ilk servera girmeyi deniyor
    Putlaştırmadan.

Member
    Nickname
    ResT
    Clan
    Sinfuls
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Insanlarin sinir uclarina dokunma konusunda cok basarili bir politika izleniyor. Suan oyunda hicbirsey yapamiyoruz. Ne yapmamiz gerekiyor? Yönetimin önerilerine acigim?

Senior Member
    Beyler clan bonus tüm serverlarda aktif oluyor zaten. Tek sorun sadece 1. serverlarda clana alım olması zorunluluğundan kaynaklanıyor.

Tags for this Thread