Originally Posted by
Sem_sY8Z3yGl
Merhabalar.
Öncelikle oyunda yeni olduğumu belirtmek isterim. Yeni sunucuların açılacağını öğrenince, oyuna alışmak ve yeni sunucu için bir yol haritası oluşturmak için Destan'da warrior kasıyorum. Yeni sunucu için Destan'da para yatırmak ve premium almak istemiyorum. Bir yandan da np yatırmadığım için trade sistemini kullanamıyorum.
Sorum şu;
Varsayalım ki destan sunucusundaki karakterim için NP yatırıp, trade açtıktan ve doğrulama işlemlerini gerçekleştirdiğim için hediye gelen 4 adet tokeni magic bag için kullansam, yeni açılacak server 'da trade yapmak için tekrar NP yatırmam gerekecek mi ve destan 'da bana verilen 4 adet hediye token, yeni serverda da tekrardan verilecek mi?
Ayrıca konu açmışken, ufak bir sorumu da dile getirmek istiyorum.
Bazen farm yaparken güzel itemler düşebiliyor (en azından ben güzel olduğunu düşünüyorum). Düşen bu itemleri npc'ye satarak para alıyoruz fakat şöyle bir durum var ki, itemlerin değerlerini bilmemek, npc ye komik fiyatlara satılması ile sonuçlanıyor. Oyunu bilenler itemi görür görmez fiyatını tahmin edebiliyor fakat benim gibi yeni oyuncular item fiyatları konusunda bihaber. Güncel pazar fiyatlarını (gb-m-k) öğrenebileceğimiz bir site veya sistem var mıdır ?
Teşekkür ediyorum, iyi forumlar.