Results 1 to 6 of 6

Yeni Hesap ve Serverlar Arasındaki Bağlantı

Merhabalar.
    Öncelikle oyunda yeni olduğumu belirtmek isterim. Yeni sunucuların açılacağını öğrenince, oyuna alışmak ve yeni sunucu için bir yol haritası oluşturmak için Destan'da warrior kasıyorum. Yeni sunucu için Destan'da para yatırmak ve premium almak istemiyorum. Bir yandan da np yatırmadığım için trade sistemini kullanamıyorum.

Sorum şu;
    Varsayalım ki destan sunucusundaki karakterim için NP yatırıp, trade açtıktan ve doğrulama işlemlerini gerçekleştirdiğim için hediye gelen 4 adet tokeni magic bag için kullansam, yeni açılacak server 'da trade yapmak için tekrar NP yatırmam gerekecek mi ve destan 'da bana verilen 4 adet hediye token, yeni serverda da tekrardan verilecek mi?

Ayrıca konu açmışken, ufak bir sorumu da dile getirmek istiyorum.
    Bazen farm yaparken güzel itemler düşebiliyor (en azından ben güzel olduğunu düşünüyorum). Düşen bu itemleri npc'ye satarak para alıyoruz fakat şöyle bir durum var ki, itemlerin değerlerini bilmemek, npc ye komik fiyatlara satılması ile sonuçlanıyor. Oyunu bilenler itemi görür görmez fiyatını tahmin edebiliyor fakat benim gibi yeni oyuncular item fiyatları konusunda bihaber. Güncel pazar fiyatlarını (gb-m-k) öğrenebileceğimiz bir site veya sistem var mıdır ?

Teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sem_sY8Z3yGl View Post
    Merhabalar.
    Öncelikle oyunda yeni olduğumu belirtmek isterim. Yeni sunucuların açılacağını öğrenince, oyuna alışmak ve yeni sunucu için bir yol haritası oluşturmak için Destan'da warrior kasıyorum. Yeni sunucu için Destan'da para yatırmak ve premium almak istemiyorum. Bir yandan da np yatırmadığım için trade sistemini kullanamıyorum.

Sorum şu;
    Varsayalım ki destan sunucusundaki karakterim için NP yatırıp, trade açtıktan ve doğrulama işlemlerini gerçekleştirdiğim için hediye gelen 4 adet tokeni magic bag için kullansam, yeni açılacak server 'da trade yapmak için tekrar NP yatırmam gerekecek mi ve destan 'da bana verilen 4 adet hediye token, yeni serverda da tekrardan verilecek mi?

Ayrıca konu açmışken, ufak bir sorumu da dile getirmek istiyorum.
    Bazen farm yaparken güzel itemler düşebiliyor (en azından ben güzel olduğunu düşünüyorum). Düşen bu itemleri npc'ye satarak para alıyoruz fakat şöyle bir durum var ki, itemlerin değerlerini bilmemek, npc ye komik fiyatlara satılması ile sonuçlanıyor. Oyunu bilenler itemi görür görmez fiyatını tahmin edebiliyor fakat benim gibi yeni oyuncular item fiyatları konusunda bihaber. Güncel pazar fiyatlarını (gb-m-k) öğrenebileceğimiz bir site veya sistem var mıdır ?

Teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
    Merhaba,

Sms onay sistemi hesabınıza ait bir özelliktir. Pazar kurma, takas işlemleri gibi özellikleri kullanabilmeniz için hesabınızın sms onaylı olması gerekmektedir. Hesabınızın sms onayını yaptıktan sonra bütün sunucularda pazar ve takas işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Hediye tokenler hesap bazlı olduğundan dolayı sadece bir seferlik kullanabilirsiniz.

Oyun içerisinde bazı eşyaların değerlerini görebileceğiniz "Price" sistemi bulunmaktadır. Moderatör "Gamesdepot" bu sistem ile ilgili bir video hazırlamıştır. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Telefon onayı için 5np verirsen hesabına tanımlanır ve süresiz takas/ticaret yapabilirsin.
    Ya da premium alırsanda, premiumu kullandığın süre boyunca hesabın takas/ticaret' i açık kalır(Örn:30 gün, bitince kapanır)
    İtem fiyatları için /Price ' i kullanabilirsin ama onun içinde Premium' un olması gerekiyor. Ayrıca "çöp farm" diye tabir ettiğimiz itemleri düşürüyorsan, Price' da onları da göremezsin. Çünkü /Price, geçmiş günlerin *Buy Pazar" data' larını çekmektedir. Pazarda karşılığı olmayan insanların direk sattığı itemler olduğu için onu göremezsin malesef.

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    Peki; 5NP verip hesabımın ticaret işlemlerini aktif etmiş olayım. Bunun sonucunda bana 4 adet Security Token veriliyor. Fakat ben bu Security Tokenleri Destan sunucusunda kullanmak yerine yeni sunucuda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl seçerim, eğer Tokenleri Mail menüsünden (L) onaylamaz isem, yeni sunucuda kullanabilir miyim?

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Sem_sY8Z3yGl View Post
    Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    Peki; 5NP verip hesabımın ticaret işlemlerini aktif etmiş olayım. Bunun sonucunda bana 4 adet Security Token veriliyor. Fakat ben bu Security Tokenleri Destan sunucusunda kullanmak yerine yeni sunucuda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl seçerim, eğer Tokenleri Mail menüsünden (L) onaylamaz isem, yeni sunucuda kullanabilir miyim?
    *L* kısmı, sunucu bazlı değil. Account bazlıdır. Bu sebeple *L* den almadığın sürece istediğin sunucuda, istediğin zaman kullanabilirsin.
    Bu sadece Token için değil, *L* ye gelen bütün eşyalar için aynıdır. Örneğin premium almışsındır ve *L* ye Trina hediyesi gelmiştir. İster oynadığın sunucuda alırsın, istersen Trina ederi daha yüksek bir sunucuda alırsın sana kalmış. Bu da bi trick aklında olsun.

Quote Originally Posted by SinfulSaint View Post
    *L* kısmı, sunucu bazlı değil. Account bazlıdır. Bu sebeple *L* den almadığın sürece istediğin sunucuda, istediğin zaman kullanabilirsin.
    Bu sadece Token için değil, *L* ye gelen bütün eşyalar için aynıdır. Örneğin premium almışsındır ve *L* ye Trina hediyesi gelmiştir. İster oynadığın sunucuda alırsın, istersen Trina ederi daha yüksek bir sunucuda alırsın sana kalmış. Bu da bi trick aklında olsun.
    Çok güzel ve ince bir bilgi çok teşekkür ederim.

Tags for this Thread