Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
    Senior Member

Exclamation İtemsiz Çarlar Başımıza Bela Oldu Oyunu Bırakma Aşamasındayım

Merhaba !

JR Bdw gibi etkinliklerde Npsi olmayan itemsiz karakterlerle giren oyuncular bizlere küfür ediyor. Ana bacı katıyorlar 1 oluyor 2 oluyor 3 oluyor 4 oluyor artık insan dayanamıyor küfürler öyle ağırlaşıyor ki karşılık vermek zorunda kalıyoruz.

Adam boş Npsiz itemsiz karakterle girip sana küfür ediyor bizde insanız onurumuz gururumuz var küfür edip karşılık veriyoruz.

[U]Ne kadar kurallara aykırı olsa da suçumuz olmasa bile karşılık verdiğimiz için ceza alıyoruz

Küfür eden oyuncu bu pislikleri kendi asıl karakteriyle yapamıyor Npsiz ve boş karakterle yapıyor.

Ben şuan oyunu bırakma aşamasına geldim küfür yiyip karşılık vermemeyi gururuma yediremiyorum artık

Eğer ben beni tahrik eden oyuncu yüzünden ceza alacaksam satarım tüm itemleri bırakacam oyunu.

1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu ksc aldık aldık reportladık küfürün arkası kesilmiyor. Her önüne gelen boş karakterle girsin millete küfür saydırsın karşılık verdik diye ceza alalım.
    Ben bunu kabul edemiyorum.
    Last edited by DonJose; 09-15-2022 at 10:51 AM.

Küfür için mute cezası yetmiyor direk ban olmalı. Bazen etkinliklerde girdiğimiz dc lerde duyuyoruz, şu kadar mute yedim şu kadar hakkım kaldı son 1 veya 2 hakkım kaldığında yüzükler satarım diyo.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    npli karakter sövünce mutlu mu oluyosun

Banada aşırı mantıskız geliyor. BDW jr olmasa hayatta muhattap olamayacağımız tipte adamlar yüzünden mute atıorlar herkese

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Bir oyuncu illegal dahi olsa bu size o oyuncuya küfür etme hakkını vermez. Karşılıklı bir küfür varsa her iki taraf da ceza alır, konuşmanın tamamı bu yüzden istenir.
    Size küfür edeni her zamanki gibi raporlayabilirsiniz, adli süreç başlatıp davacı olabilirsiniz. Ancak karşılık verip küfür ederseniz siz de ceza alırsınız.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PalabiyikRocky View Post
    Merhaba !

JR Bdw gibi etkinliklerde Npsi olmayan itemsiz karakterlerle giren oyuncular bizlere küfür ediyor. Ana bacı katıyorlar 1 oluyor 2 oluyor 3 oluyor 4 oluyor artık insan dayanamıyor küfürler öyle ağırlaşıyor ki karşılık vermek zorunda kalıyoruz.

Adam boş Npsiz itemsiz karakterle girip sana küfür ediyor bizde insanız onurumuz gururumuz var küfür edip karşılık veriyoruz.

[U]Ne kadar kurallara aykırı olsa da suçumuz olmasa bile karşılık verdiğimiz için ceza alıyoruz

Küfür eden oyuncu bu pislikleri kendi asıl karakteriyle yapamıyor Npsiz ve boş karakterle yapıyor.

Ben şuan oyunu bırakma aşamasına geldim küfür yiyip karşılık vermemeyi gururuma yediremiyorum artık

Eğer ben beni tahrik eden oyuncu yüzünden ceza alacaksam satarım tüm itemleri bırakacam oyunu.

1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu ksc aldık aldık reportladık küfürün arkası kesilmiyor. Her önüne gelen boş karakterle girsin millete küfür saydırsın karşılık verdik diye ceza alalım.
    Ben bunu kabul edemiyorum.
    kanka sen herhalde daha önce hiç lol tr serverine girmedin oraya girsen demek girdiğin gibi çıkarsın herhalde karşılık vermeyeceksin yoksa sende cezalı çıkarsın kural bu sen ksc ni al cr ye gönder rahatsız oluyorsanda mutele geç artık eskisi gibide değil kalıcı mute yiyor o kişi

Senior Member
    Ben artık küfür etmeyi bıraktım o tür tiplere Sürekli laf sokuyorum ne mute yemekle uğraşacam az utanırlar diye ama yok utanmaları yok adamlara yukarda kalın diyorum gidiyor ölüyor aklınca neyi planlıyorlarsa tek yiyen magelerden okculardan sıkıldm artık 2 gündür sırf onlar yüzünden cok rahat kazanacamız jr leri kaybediyoz bunaldım kıscaası. Çarı bozma derecesine getirdiller beni sadece dc pre ile bende döner ekmeğemi dönsem diyorum. Serverin bir çok userinin 50 kill görevine yardım ediyorum. Ama böyle döner ekmekciler jr bdw gelip kaybettiğimiz zaman çıldırıyorum he karşısı çok sağlam olsa biişey demem ama kazanma şansımız olup tek yiyen tipler yüzünden kaybedince çıldıırıyorum.

Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Selam,

Bir oyuncu illegal dahi olsa bu size o oyuncuya küfür etme hakkını vermez. Karşılıklı bir küfür varsa her iki taraf da ceza alır, konuşmanın tamamı bu yüzden istenir.
    Size küfür edeni her zamanki gibi raporlayabilirsiniz, adli süreç başlatıp davacı olabilirsiniz. Ancak karşılık verip küfür ederseniz siz de ceza alırsınız.
    Küfürün cezası sınırsız ban olsa millet küfür etmeye çekinir cr nin yükü azalmış olur.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Selam,

1 ayda 15 20 dava nasıl açayım ?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by PalabiyikRocky View Post
    1 ayda 15 20 dava nasıl açayım ?
    1 ayda 15-20 kişiden küfür yiyorsan demek ki sıkıntıyı biraz da kendinde görmen lazım.

belli ki ilk sataşan, laf atan sensin adamlar da cevap veriyor.

Tags for this Thread