Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Exclamation GM Ekibi İttifakı Bitirecek Önerimi Dikkate Alırsa Sevinirim

CZ de ittifakı bitirecek bir önerim var !

Cz de Pk ve farm alanlarında oyuncular birbirlerinin itemini görmeli yalnız nicklerini görmemeli.Hatta damage atarken bile isimleri çıkmamalı sadece alttan birbirini kill alanların isimleri görülmeli.

Böylece
    Oyuncular birbirlerine atak verecek kim kime dum duma pk alanında pk dönecek.İttifaklar bile biribirine vuracak.

O oyuncu ittifaktan ben ona dalmam deyip ırk satma olayı büyük oranda bitecek

Yeterki GM ekibi istesin neden olmasın ???

Altta olumsuz yorum yazanlara kimse aldırmasın çünkü bu öneri işlerine gelmeyeceğinden eleştirecekler.İttifakın bitmesini istiyorsanız çözüm budur.

(Bu öneri sadece CZ içindir.
    Parti kurmak isteyen oyuncuların zorluk yaşamaması için sundres inn hostes gibi alanlarda buluşup parti kurulabilir.Yada sek açmaları yeterli olacaktır isimleri görünecektir sek tablosunda. CZ townda herkes birbirinin ismini görebilir town dışı birbirinin ismini göremez şekilde de yapılabilir.

Komut sorunu için ise :clan isimleri pelerin renkleri vs tek tip olur oyuncularada random nick verilir ve bu nickname cz her girdiğinde değişir.

plaka gibi random numara ve harf verebilir komutcu sorunu da olmaz )
    Last edited by PalabiyikRocky; 09-13-2022 at 03:44 PM.

Quote Originally Posted by PalabiyikRocky View Post
    CZ de ittifakı bitirecek bir önerim var !

Cz de Pk ve farm alanlarında oyuncular birbirlerinin itemini görmeli yalnız nicklerini görmemeli.Hatta damage atarken bile isimleri çıkmamalı sadece alttan birbirini kill alanların isimleri görülmeli.

Böylece
    Oyuncular birbirlerine atak verecek kim kime dum duma pk alanında pk dönecek.İttifaklar bile biribirine vuracak.

O oyuncu ittifaktan ben ona dalmam deyip ırk satma olayı büyük oranda bitecek

Yeterki GM ekibi istesin neden olmasın ???

Altta olumsuz yorum yazanlara kimse aldırmasın çünkü bu öneri işlerine gelmeyeceğinden eleştirecekler.İttifakın bitmesini istiyorsanız çözüm budur.

(Bu öneri sadece CZ içindir.
    Parti kurmak isteyen oyuncuların zorluk yaşamaması için sundres inn hostes gibi alanlarda buluşup parti kurulabilir.Yada sek açmaları yeterli olacaktır isimleri görünecektir sek tablosunda.)
    Peki kanka mesela komutçular neye göre komut vericek? İsimler görünmesin demişsin ya.

Senior Member
    Quote Originally Posted by YourFobyMyHobby View Post
    Peki kanka mesela komutçular neye göre komut vericek? İsimler görünmesin demişsin ya.
    1 leme komutu ile

Quote Originally Posted by PalabiyikRocky View Post
    1 leme komutu ile
    CZ de pk atıyor musun kanka? CZ'de pk atmıyorsun muhtemelen çünkü cz'de sadece 1leme ile pk atılmaz. 1 leme sadece verilen ismi herkes görsün diye konulur. Rakip nickleri söylenir komutçular tarafından %99 oranında. Hatta bdw ve jr partylerinin bu kadar dağınık olmasının bir sebebi de isim verilmeden sadece 1leme ile oynanması. Kısacası pk alanında bu dediğin olmazsa ortalık chaos'a döner. Önerinin çok akıllıca olduğunu düşünerek eleştirenin işine gelmez demişsin de. Önerin malesef geçerli değil.

Ayrıca ekleme yapma ihtiyacı hissettim. Zaten clanlar ittifakı belirliyor. Kişi nickleri görünmese de clan pelerinleri ve clan nickleri görüldüğü sürece yine fark etmez.
    Last edited by YourFobyMyHobby; 09-13-2022 at 03:14 PM.

Senior Member Sarcophagus's Avatar
    Nickname
    911
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    CZ de pk atıyor musun kanka? CZ'de pk atmıyorsun muhtemelen çünkü cz'de sadece 1leme ile pk atılmaz. 1 leme sadece verilen ismi herkes görsün diye konulur. Rakip nickleri söylenir komutçular tarafından %99 oranında. Hatta bdw ve jr partylerinin bu kadar dağınık olmasının bir sebebi de isim verilmeden sadece 1leme ile oynanması. Kısacası pk alanında bu dediğin olmazsa ortalık chaos'a döner. Önerinin çok akıllıca olduğunu düşünerek eleştirenin işine gelmez demişsin de. Önerin malesef geçerli değil.

Ayrıca ekleme yapma ihtiyacı hissettim. Zaten clanlar ittifakı belirliyor. Kişi nickleri görünmese de clan pelerinleri ve clan nickleri görüldüğü sürece yine fark etmez.

çok sorun değil clan isimleri pelerin renkleri vs tek tip olur oyuncularada random nick verilir ve bu nickname cz her girdiğinde değişir.

plaka gibi random numara ve harf verebilir komutcu sorunu da olmaz

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sarcophagus View Post
    çok sorun değil clan isimleri pelerin renkleri vs tek tip olur oyuncularada random nick verilir ve bu nickname cz her girdiğinde değişir.

kesinlikle !!!!!

Nickname
    911
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    yanlız farkındamısınız bilmiyorum ama şu oyunda dilek ve öneri olarak verilen hangi fikir %100 mantıklı olsa dahi oyun tarafından dikkate alınıp da uygulanmış bir örneği var mı ? yani havanda su dövmek gibi bir şey acaba koreko da falan bu tür öneri istekler dikkate alınıyor mu ? eğer alınıyorsa tek şans orada birisinin oyun yararına önerilerde bulunmasını beklemek yoksa uskodan bir beklentiye girmenin manası yok

Kanka sizin anlamadığınız şu. Zaten yönetim bunu bitirmek istese bitirir. Nasıl ki etkinliklerde teaming yapanları belirleyip ceza veriyorlar bunu cz'de de yapmak isteseler yaparlar. Yönetim bunu yapmak istemiyor. Yoksa ne var. 2 video çekersin aha bak beni kesti onu kesmedi diye. Hop cezai işlem uygulanır iş çözülür. Ama yönetim zaten bunları bitirmek istemiyor. Clanla pelerinle nickle olacak bir şey değil yani. Çözüm önerileri de oyunun mantığıyla çelişiyor. Clan ismi ve pelerini gözükmeli çünkü adam clanıyla isim yapıyor. Adamın nicki de bi tabiiki gözükmeli çünkü orası etkinlik alanı değil sürekli açık olan bir pk alanı. Velhasılkelam 1.si bunlar uygulanabilir öneriler değil. 2.si bu önerilere kimsenin ihtiyacı yok. Bitirmek isteyen tek bir kanun ile bitirir. Aynı alan içerisinde birisine vurup birisine vurmayan adam ceza alır bitti. Knight royale, manes etkinliklerinde olduğu gibi.

yanlız farkındamısınız bilmiyorum ama şu oyunda dilek ve öneri olarak verilen hangi fikir %100 mantıklı olsa dahi oyun tarafından dikkate alınıp da uygulanmış bir örneği var mı ? yani havanda su dövmek gibi bir şey
    Buraya 100 tane mantıklı fikir atılır 3 5 tanesi anca hayata geçer. Öyle bir oyun bu oyun.

Nickname
    911
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Kanka sizin anlamadığınız şu. Zaten yönetim bunu bitirmek istese bitirir. Nasıl ki etkinliklerde teaming yapanları belirleyip ceza veriyorlar bunu cz'de de yapmak isteseler yaparlar. Yönetim bunu yapmak istemiyor. Yoksa ne var. 2 video çekersin aha bak beni kesti onu kesmedi diye. Hop cezai işlem uygulanır iş çözülür. Ama yönetim zaten bunları bitirmek istemiyor. Clanla pelerinle nickle olacak bir şey değil yani. Çözüm önerileri de oyunun mantığıyla çelişiyor. Clan ismi ve pelerini gözükmeli çünkü adam clanıyla isim yapıyor. Adamın nicki de bi tabiiki gözükmeli çünkü orası etkinlik alanı değil sürekli açık olan bir pk alanı. Velhasılkelam 1.si bunlar uygulanabilir öneriler değil. 2.si bu önerilere kimsenin ihtiyacı yok. Bitirmek isteyen tek bir kanun ile bitirir. Aynı alan içerisinde birisine vurup birisine vurmayan adam ceza alır bitti. Knight royale, manes etkinliklerinde olduğu gibi.
    elbette colony zone free bir alan ama bir yere kadar bireysel olarak herkes özgürdür ama bu işin suyu çıkmış durumda ne yazık ki nasıl ki aynı sorunu chaos da yaşamıyoruz cz de bu işlem uygulanabilir aynı ırk birbirini normal görür rakip ırkı chaos daki gibi görür

Tags for this Thread