Results 1 to 4 of 4

Thread: DC Sorunu

Junior Member

Exclamation DC Sorunu

Bazen oyun oynarken bir müzik açayım diyorum o esnada 5-10 dk youtube dalmamla birlikte oyun DC oluyor...

Eğer bunu bir kere yaşatıyor olsa anlardım. Ama bir çok kez yaşadım. Sadece arkaya almakla değil, bazen JR'de bazen CZ'de bazen ise Drakide DC yiyorum. Bir çok kişi bu durumuda daha önce video ile de paylaşmışlar. Uzun süredir yaşanan bir problem olduğunu görüyorum.

Belki internetiniz ile alakalı diyenler olabilir. Onlara cevabım, bu sorunu yaşayan tek ben değilim. Genel olarak baktığımda bir çok oyuncu bu durumu yaşıyor ayrıca yurt dışında yaşıyorum. 90-100 Mbpss hızım var.

11 Ağustos'da gelecek güncelleme için bu sorunu da ele almanızı rica ederim. Teşekkürler

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Dc problemi sürekli yaşandığında rahatsız edici olabiliyor. Oyun bağlantısının kesilmesi süreklilik arz ettiğinde bazı testler yaparak, yaşanılan problemin kaynağından emin olunması gerekmektedir.

Oyun bazlı bir problem olduğunda, gerekli kontroller yapılmaktadır.

Bunun yanında internet altyapı kaynaklı, bölgesel bir arıza da bağlantının kesilmesini, anlık olarak kopmalara neden olabilir.

Mobil internet ile bağlanmanız mümkünse, mobil internet ile oyuna giriş yapıp test gerçekleştirebilir misiniz?

Oyunda genel olarak bir bağlantı problemi bulunmamaktadır.

Junior Member
    Bugün gelen reset ile birlikte ve oyunu window modunda kullanmamla birlikte şuan için DC sorunu yaşamadım. Umarım bu şekilde devam edebilir. Çünkü bir günde 5den fazla DC yemek, sizinde dediğiniz gibi rahatsız ediyor, moral bozuyor. Özellikle drakide ve jrde yaşayınca çok kötü moral bozuyor. Şuan için sorun yok dilerseniz, konuyu kapatabilirsiniz. Umarım bu şekilde sorunsuz devam eder.

Moderator NightOwl's Avatar
    Selam,

Probleminizin çözülmesine sevindim. Konu isteğiniz üzerine kapatılmıştır, keyifli oyunlar.

Tags for this Thread