Merhaba Arkadaşlar Titan1 pazar Alanına Girdiğimde Donma Sorunu Yaşıyorum Kesik Kesik Donma Olduktan Sonra Dc Yiyorum Daha Önce Yoktu Bu 1957 Pachı Gelince Oldu Ne Yapmam Lazım Napabilirim... Lütfen Yardımcı Olun...IOguz
Merhaba Arkadaşlar Titan1 pazar Alanına Girdiğimde Donma Sorunu Yaşıyorum Kesik Kesik Donma Olduktan Sonra Dc Yiyorum Daha Önce Yoktu Bu 1957 Pachı Gelince Oldu Ne Yapmam Lazım Napabilirim... Lütfen Yardımcı Olun...IOguz
Dostum bilgisayarının özellikleri zayıf olabilir. Forumlarda biraz araştırma yaparak bilgisayarının yeterli olup olmadığını öğrenebilirsin.
Bilgisayarınızda soğutma problemi olabilir. Genellikle laptopla oynayanlar bu tür sıkıntılar yaşıyor.
Bilgisayar özellikeriyle alakalı bir durum.
Ekran karti driverini guncellemelisin, eger hala ayni sorunlari yasiyorsan bilgisayarina donanimsal takviye sart gibi gorunuyor.
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
Bilgisayarının ekran kartından olabilir
cözümü bulursanız soyleyin pls![]()
Pm :BeykozTeam(takma ıd)
Server :Edana
LeveL :83
6 years player : edana
Siziη Yαρтığıηız Gi∂єя , Aη¢α Hσşυмυzα Gi∂єя
http://g1302.hizliresim.com/16/p/kbm21.jpg