Günceldir görmeyen arkadaşlar inceleyebilir.
Günceldir görmeyen arkadaşlar inceleyebilir.
Konu güncel. Skill puanı istiyoruz değerlendirmeye alsınlar bari![]()
Destekliyorum. Emeğe saygı yok bari skill olsun.![]()
Çok güzel olmuş , ben kasmayacak olsamda değerlendirecekler muhakkak olacaktır. Teşvik nasıl yapılır işte böyle yapılır buyrun değerlendirin mis gibi öneri.
Kısaca şunlarıda yazayım. Yazmayınca bazı arkadaşlar denge bozulur falan diyor.
Onların çoğuna yazdım. Fakat şunuda belirtmekte fayda var bunların çoğu son reb.lerde açılabiliyor.
Rogue 800 def Reb.15 te açılabiliyor.
Mage 2.class nova Reb.15 te açılabiliyor.(ve 2.class olduğu ve yüzükler farklı olduğundan rakiplerden çok farmlarda kullanılabilir)
Priest M23 Reb.15 te açılabiliyor (Geri yansıtma)
veya Seri 75 Heal Reb.15 te açılabilir veya Reb.10da açılarak master 5 Reb.15 te açılabilir
Warrior da farklı kombinler çıkıyor ama iron skill veya mr23 reb.15 te açılıyor.
Eline saglik, mantikli ve guzel bir oneri fakat nttgame'in ILETTIK demesi lazim . mgame'in de kabul ettik demesi lazim![]()
Okçuda 80 archery 80 assassinate 3 de mastera versek cp ve 70 ve 80 ile katliam çıkar czde![]()
Merhabalar,
Genel hatlarıyla kişisel yorumumu yapacak olursam maalesef mantıklı durmuyor. Özellikle bazı sınıfların fazladan "skill point" ile elde edeceği skiller PvP tarafında çok büyük dengesizliklere yol açacaktır.
Bu konuda size katılıyorum tıpkı 83 level güncellemesinde sadece warriora verilen 83 skilleri ile ortaya çıkan pk nın katledilmesi gibi değil mi? 83 55 10 skilleri ile hem az damage hem descent hem aşırı vuan bir job oldu. öncesinde müthiş bir pk vardı oyunda. ayrıca eskiden warriora priestin stat silen bir skilini attığımızda warrior 83 skilini vuramıyordu o da yalan oldu sayenizde. cz de pk atmak hayal oldu.