Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34
    Senior Member

Reb 15 ve Her bir rebitte 1 Skill point talebi

Merhabalar

Reb. kasma kolay bir şey değil. Üstüne üstlük sadece 2 stat point gelmesi warrior ve asas dışında mage ve priestlerin işine çok yaramıyor.
    Bu yüzden her rebitte 1 skill point verse (en azından yeni skill gelmiyor) fazladan kullanacağımız skiller olur ve
    Bu ödül ile reb kasma daha çok çaba gösterilerek kasılır. (Ayrıca pus masrafıda yapılır tabi ki )

Şimdi her bir reb.te 1 skill point verilirse ne olur. Tabi bunlar dışında bir çok ihtimal daha çıkıyor.

Priest için ;

Heal 60 Buf 80(veya Db) Master 23 olabiliyor ve fazladan şu skilleri açıyor.

Heal 75 Buff 80 Db 3 Master 5 olabiliyor. (veya Heal 75 Db 80 Master 8)

Mage için ;

Hangi element 2.yetenek ise o 60 a kadar açılır.

Roguler için ;

Asaslar için 2 skill bunlar zaten çok güçlü yetenekler.
    Ayrıca rebten gelen statları en iyi kullanan jobtur.

Warriorlar için ;

Possion 83 Defanse 70 Master 10 fazladan açılan 4 skill

NOT : Çoğu jobun son açılacak skilli değerli yani 15 reb yapmadan açamayacaklar bu yüzden sonuna kadar kasılmak için çaba gösterilecek.
    Last edited by SoulsFires; 06-03-2022 at 11:05 AM.

Senior Member
    İki farklı swde yaklaşık 2 yıldır belki daha uzin süredir 83%100 duruyo 2 charım. 2 stat için reb gereksiz geldiği için basmiyorum ama skill point de verirse anında basarım. Magede 80 60 8 olarak skill verdim ve master 10 açamıyorum. M10 m12 açabilecek olsam reb de basarım level de kasarım.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cefffff View Post
    İki farklı swde yaklaşık 2 yıldır belki daha uzin süredir 83%100 duruyo 2 charım. 2 stat için reb gereksiz geldiği için basmiyorum ama skill point de verirse anında basarım. Magede 80 60 8 olarak skill verdim ve master 10 açamıyorum. M10 m12 açabilecek olsam reb de basarım level de kasarım.
    Bunlar sadece bazı kombinasyonlar çok daha farklı şeyler çıkabiliyor. Senin ki gibi

Senior Member angelrock's Avatar
    Quote Originally Posted by SoulsFires View Post
    Merhabalar

Reb. kasma kolay bir şey değil. Üstüne üstlük sadece 2 stat point gelmesi warrior ve asas dışında mage ve priestlerin işine çok yaramıyor.
    Bu yüzden her rebitte 1 skill point verse (en azından yeni skill gelmiyor) fazladan kullanacağımız skiller olur ve
    Bu ödül ile reb kasma daha çok çaba gösterilerek kasılır. (Ayrıca pus masrafıda yapılır tabi ki )

Şimdi her bir reb.te 1 skill point verilirse ne olur. Tabi bunlar dışında bir çok ihtimal daha çıkıyor.

Priest için ;

Heal 60 Buf 80(veya Db) Master 23 olabiliyor ve fazladan şu skilleri açıyor.

Heal 75 Buff 80 Db 3 Master 5 olabiliyor. (veya Heal 75 Db 80 Master 8)

Mage için ;

Hangi element 2.yetenek ise o 60 a kadar açılır.

Roguler için ;

Asaslar için 2 skill bunlar zaten çok güçlü yetenekler.
    Ayrıca rebten gelen statları en iyi kullanan jobtur.

Warriorlar için ;

Possion 83 Defanse 70 Master 10 fazladan açılan 4 skill

NOT : Çoğu jobun son açılacak skilli değerli yani 15 reb yapmadan açamayacaklar bu yüzden sonuna kadar kasılmak için çaba gösterilecek.
    skill puanı güzel olabilir.
    Last edited by angelrock; 06-03-2022 at 11:47 AM.
    ADALETİN AKLINI KAYBETTİĞİ YERDE FELSEFE SUSAR. Denis DİDEROT

Senior Member thesa001's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Bence de rep kasan sayısı artabilir. Bu dediğin olursa.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cefffff View Post
    Mageler 70-70-15 açarak sadece alan yani novacı olabilirler. Bunun dışında 80 fire, küp ve zıplamadan mahrum kalarak yeni oynanışta olabilir.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    İlk eklendiğin böyle öneriler çok yapılmıştı ama umarım yapımcıda böyle bir düzenlemeye sıcak bakar.

Senior Member
    Oyun metasını çok değiştirir.

bence çok iyi olur. oyun canlanır ve farklı pk yöntemleri ortaya çıkarak oyuna renk katabilir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LeoNidas98 View Post
    Oyun metasını çok değiştirir.

Değişiklik herkes için oluyor burası çok önemli. Karışacak diye geliştirmenin veya korkmanın mantığı yok.
    Diğer bir çok oyunda komple her şeyi dahi değiştiriyorlar. itemlerin skillerin %50 den fazla özellikleri değişmekte...
    Burada ise bir şey değişmiyor. Sadece yüksek reb karakterlerin o da herkes olmayacak bazıları fazladan başkalarının
    kullanabildiği skilleri kullanacak. Bunun öyle aşırı derecede bir jobu yükselteceğini düşünmüyorum.

Sonrasında çoğu önemli skill defansif 60- lv atak skilleri düzgün yok zaten.

Priestler heal 60 vermek zorunda oldukları için master çoğu açamıyor veya farklı kombinler yapamıyor. (bir mage olarak yazıyorum) Priestlerde %30 alan damage azaltma dahi var. Çoğu pri kullanamıyor.

Asaslar da ise 800 def ve kırmızı cc açılıyor kurian zehirlerini siler.(defansif)
    Warriorlar da farklı kombinler çıkabilir ama en başta def ve intihar açılıyor gate ile master açabiliyor (defansif)

En kötü bence magelere yarıyor (mageyim ) Yüzük ve staff elemantal farkılığından dolayı 60 novası 2.class açılsa da bu rakiplere vuracak bir şey değil. Anca farmda işe yarar. 51 54 57 skilleri de aynı şekilde.
    Sadece 80 resist 2.class açılacak onun avantajı olacak.
    Last edited by SoulsFires; 06-03-2022 at 02:10 PM.

Tags for this Thread