Results 1 to 8 of 8

Thread: Maden Farmı

Post Maden Farmı

Merhaba

Maden farmından eski videolardan ms ve ts attığını görüyorum artık itemleri atmıyormu?

Teşekkür Ederim.

Merhaba,Transformation Scroll ve Monster Stone'yi hala atıyor.

Junior Member
    maden drobundan golden mattock ya da free olan dropta fark yaratıyor mu ve ms drobu almak ıcın level sınırı var mı ?

Benim bildiğim kadarıyla Golden mattock ve mattock arasında ki tek fark envanterin daha hızlı dolması. Bunun dışında bir fark göremedim.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WolverineRevengee View Post
    Benim bildiğim kadarıyla Golden mattock ve mattock arasında ki tek fark envanterin daha hızlı dolması. Bunun dışında bir fark göremedim.
    aynen daha hızlı doluyor fakat sabahtır ugrasırım tek aldıgım kuculme topu,ms ıcın gırdım ama hıc alamadım level 66 ,sımdı eslant gorevlerını yapıyorum 70+ denıcem bı de

Junior Member
    Quote Originally Posted by HALLOOWEEN View Post
    aynen daha hızlı doluyor fakat sabahtır ugrasırım tek aldıgım kuculme topu,ms ıcın gırdım ama hıc alamadım level 66 ,sımdı eslant gorevlerını yapıyorum 70+ denıcem bı de
    Dropları berbat,artık bir güncelleme getirmek zorundalar.ama getirmiyecekler

Quote Originally Posted by HALLOOWEEN View Post
    Droplar çöp onun yerine git +8 yakmalık kas yada +6 md basıp sat daha karlı. Tam 3 gün 10 saat maden yaptım dc pre ile 4 tane ms aldım. Onu alamayanlarda varmış.

Tags for this Thread